Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama cidden çok farklı olacakArkadaşlar bu sefer cidden farklı olursa beni etiketler misiniz![]()
Hazırladım kendimi herşeyeama cidden çok farklı olacak
kaldırabilecek misin
allah kahretmesin ya
2 kusma 1 işeme olayı var ahhsfKusma olayı ne![]()
Kfkfkjf şu mesaja işedim başka bi konusundaAnneniz hanımefendi de fazla gölge etmesin evi barkı yok mu gönderin gitsin
Annenizin evinde olan sizmişsiniz pardon o zaman sizin eviniz barkınız yok mu ? Kalkın gidin. Kocanı da kaynanana bırak geçerken
Sadece soz dinlemiyor diye degil, cocugun doktugu kek miydi neydi onu da temizlesin diye2 kusma 1 işeme olayı var ahhsf
Birinci kusmada konu sahibi midesi bulandığı için kusuyor ama klozete değil lavaboya. Annesi "lavaboya mı kustun, klozete niye kusmadın, temizle lavaboyu" dedi diye tripleniyor.
İkincisinde çocuğu yerde uyuturken çocuk halıya kusuyor.
İşeme olayı da, çocuğu gece çişe götürmeyen yatırıyor, çocuk da gece annesini uyandırmadan yatağına yapıyor. Annesi yatak battı diye kızdığı için bozuluyor. Ama yatağa alez falan sermemiş, öyle bir tedbir alma huyu yok.
Bir diğer olayımız, kendisi çocuğu kısıtlamayı sevmediği için her yerde döke saça yemesine izin veriyor, etraf batıyor. Annesi söylenince de "çocuk bu" diyor. Ki zaten çocuğuna laf geçiremediğini kendisi de söylüyor.
Hatta kendi çocuğuna laf geçiremediği için annesini misafirlikten arayıp eve getiriyor "çocuk söz dinlemiyor" diye.
Ha bir deSadece soz dinlemiyor diye degil, cocugun doktugu kek miydi neydi onu da temizlesin diye![]()
2 kusma 1 işeme olayı var ahhsf
Birinci kusmada konu sahibi midesi bulandığı için kusuyor ama klozete değil lavaboya. Annesi "lavaboya mı kustun, klozete niye kusmadın, temizle lavaboyu" dedi diye tripleniyor.
İkincisinde çocuğu yerde uyuturken çocuk halıya kusuyor.
İşeme olayı da, çocuğu gece çişe götürmeyen yatırıyor, çocuk da gece annesini uyandırmadan yatağına yapıyor. Annesi yatak battı diye kızdığı için bozuluyor. Ama yatağa alez falan sermemiş, öyle bir tedbir alma huyu yok.
Bir diğer olayımız, kendisi çocuğu kısıtlamayı sevmediği için her yerde döke saça yemesine izin veriyor, etraf batıyor. Annesi söylenince de "çocuk bu" diyor. Ki zaten çocuğuna laf geçiremediğini kendisi de söylüyor.
Hatta kendi çocuğuna laf geçiremediği için annesini misafirlikten arayıp eve getiriyor "çocuk söz dinlemiyor" diye.
of nasıl bu kadsr detaya sahipsiniz ve neden kaos olunca kimse beni dürtmüyoSadece soz dinlemiyor diye degil, cocugun doktugu kek miydi neydi onu da temizlesin diye![]()
Bi de konu sahibi eve gitmeye niyetlenmisti (yersen) bi ara, koca zinhar gelmeyeceksin diyerek küsmüştüHa bir deaccessdenied konu sahibinin kendi öz kocası konu sahibine kızıyormuş, "sen hiçbir işe yardım etmiyorsun, hazır yemek bekliyorsun, hiçbir şey yapmıyorsun" diyormuş.
Bazı üyeleri unutmak mümkün olmuyor, konu sahibi de bunlardan biriof nasıl bu kadsr detaya sahipsiniz ve neden kaos olunca kimse beni dürtmüyovalla beynimin harcağı mb şu hikayeler ya çok üzülüyorum
Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Önce "gelmek istersen biletini alayım" diyordu, sonra konu sahibi gerçekten dönmek isteyince "annenlere ayıp olur gelme" diye küstü hahshfs kadın evine dönmek istedi diye kocasının küsmesini hala aşamıyorum. Adam kayınpeder aşkından karısına küstü yaBi de konu sahibi eve gitmeye niyetlenmisti (yersen) bi ara, koca zinhar gelmeyeceksin diyerek küsmüştü
Anlatinca guzel olmadi bak, kendin oku ahahaha
Her okudugum cumle derin izler birakti bende, mih gibi aklima kazidim, unutamiyorumof nasıl bu kadsr detaya sahipsiniz ve neden kaos olunca kimse beni dürtmüyovalla beynimin harcağı mb şu hikayeler ya çok üzülüyorum
Kp askindan da olabilir, kadin eve donerse tembelligine gicik olacagi ve muhtemelen evin her yeri kirlense bile elini hicbir seye surmeyecegini dusundugu icin de olabilir gibi geldi bana ama siz daha yetkili bi ablaya benziyosunuz, bilemedimÖnce "gelmek istersen biletini alayım" diyordu, sonra konu sahibi gerçekten dönmek isteyince "annenlere ayıp olur gelme" diye küstü hahshfs kadın evine dönmek istedi diye kocasının küsmesini hala aşamıyorum. Adam kayınpeder aşkından karısına küstü ya![]()
Aslında konu sahibinde inanılmaz mahinur vibeı var.Her okudugum cumle derin izler birakti bende, mih gibi aklima kazidim, unutamiyorum![]()
KAPIYI ÇARPACAK BİR DURUM YOK HANIMEFENDİ. “ANNE VE BABA HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER, BİZ ARTIK EVİNİZE DÖNELİM DÜZENİMİZE DÖNELİM MALUM ÇOCUK DA VAR. ALLAHA ISMARLADIK, SİZ DE BİZE GELİN LÜTFEN” sonra el öpme sarılma vs ve gidiş. Bu kadar. Bunu avucunuza yazıp prova yapın isterseniz. ANNENİZE ÜHÜ ÜHÜ SEN BİZİ İSTEMİYORSUN SANIRIM, KALDIRAMIYORSAN GİDELİM ÜHÜ diye ağlarsanız, o da yok kızım illa kalın der çünkü yavrusunu üzmek istemez. Siz de annesiniz allahaşkına bi anlayın şu durumu! Tövbe tövbe ya.Evet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz