Bu sefer durum cidden farklı?

değil miydi? 😂 cem, ali rızaya necladan çok değer veriyodu ali rıza da cemi görünce temmuz sıcağında soğuk içecek görmüş gibi oluyodu(izmir yanıyo yanıyo) :D
Cem Ali Riza'nin oglu, Cevriye Sevket'le Oguz'un annesi olsaydı, Ferhunde ve Sevket evli kalsaydi, Ceyda da Oguz'la evlenseydi dizi bambaska olurdu ahsh paralel evrende cekseler keske bunu :D

Offf ben de gercekten bu sefer durum farkli sandim, degilmis ya. Lutfen gercekten ama gercekten farkli bir konu yasanirsa beni etiketler misiniz? 😄

Konu sahibi benim bir supervizorum vardi calismaya ilk basladigim yillarda. Kafasina bir seyi takardi ve sen o konunun neden olmayacagini/yapilamayacagini anlatmaya calistiginda bombos bir boslukla karsilasirdin, bilgiyi asla alip proses edemezdi, hatta dinlemezdi bile. Birkac gun sonra gelip tekrar ayni seyleri derdi. Aayyyni ona benzetiyorum seni. Ben is degisikligi yaparak kurtuldum, evlerden irak anlasmasi imkansiz oluyor karsidaki bilgiyi almayi reddederse, gorusmek zorunda oldugum biri oldugunu dusunemiyorum😂

Offf ben de gercekten bu sefer durum farkli sandim, degilmis ya. Lutfen gercekten ama gercekten farkli bir konu yasanirsa beni etiketler misiniz? 😄

Konu sahibi benim bir supervizorum vardi calismaya ilk basladigim yillarda. Kafasina bir seyi takardi ve sen o konunun neden olmayacagini/yapilamayacagini anlatmaya calistiginda bombos bir boslukla karsilasirdin, bilgiyi asla alip proses edemezdi, hatta dinlemezdi bile. Birkac gun sonra gelip tekrar ayni seyleri derdi. Aayyyni ona benzetiyorum seni. Ben is degisikligi yaparak kurtuldum, evlerden irak anlasmasi imkansiz oluyor karsidaki bilgiyi almayi reddederse, gorusmek zorunda oldugum biri oldugunu dusunemiyorum😂
Konudaki tek güzel nokta, üyenin çalışma hayatının içinde bulunmaması. Kendi circle dışında kimseye bi zararı yok.

Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Bende bazen babamlara gidiyorum asla sizin kadar kalmıyorum tabi evime döneceğim zaman gitmeyin biraz daha kalın, özlüyoruz sizi ne aceleniz var diyorlar eşim almaya geldiğinde de biraz daha kalsaydılar diyorlar ama her şey tadında güzel ben güzelce diyorumki şimdi gideyim müsait bir zamanda tekrar gelirim. Teşekkür ederim çok güzel zaman geçirdim diyorum kimse küsmüyor doğal olarak. Onlar kibarlık edip kal diyorlar evine gittin diye küsmezler. Yeterki şikayetlenip duygu sömürüsü yapmadan evine dönmek iste. Anneni babana şikayet edip kırıldım gidiyorum yapıyorsun ki annen haksız değil.

Benim ergen kızımda öyle. Bir şeyi neden yapamayacağını anlatıyorum ve bana " ama neden" diyor. Diyorum duvara anlatsam anlardı. Bazen algı problemi mi var diye düşünüyorum ama yok canı kabul etmek istemiyor ve kendi dediği olsun istiyor. Umarım büyüdükçe değişir 😆

Konu sahibi de bence bizimle dalga geçmeye başladı. zira anlamiyor olması imkansız.

Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
bacım bizim yapacak bi şeyimiz yok orda kalmaya mecbursan sabretceksin malesef üzüldüm

Ne meraklısınız evlenince bebe belik ve arsız kocalarınızla ana babalarınızın düzenini bozmaya, ananızın evi bu kadar kıymetliyse evlenmeyin. Ne saçma sapan hayatlarınız var ya.

Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
HerkeZ haksız.

Benim ergen kızımda öyle. Bir şeyi neden yapamayacağını anlatıyorum ve bana " ama neden" diyor. Diyorum duvara anlatsam anlardı. Bazen algı problemi mi var diye düşünüyorum ama yok canı kabul etmek istemiyor ve kendi dediği olsun istiyor. Umarım büyüdükçe değişir 😆

Konu sahibi de bence bizimle dalga geçmeye başladı. zira anlamiyor olması imkansız.

Ergenlikten cok korkuyorum ben de. Normalde de cok sakin bir insanim ve tipik bir millenial ebeveyniyim kizima da hep konusuyor, anlatiyorum, hatta dogdugundan beri o kadar cok konusmusum ki kizla doktoru 1.5 yasta bu kadar kelime haznesi olmasini bana bagliyor 😂 Hassas ebeveynlik yapacagim diye kararliyim kendi kendime. Ama benim ergenligim oyle berbat oyle korkunctu ki, benim yarim kadar bile olsa neden diye isyan ettiginde, 'Cunku ben oyle dedim!!!' diyen X kusagi ebeveynlerine donusmekten korkuyorum😂

bi arkadaşım vardı
ikiz doğurdu
sonra kocası paraşütle atlarken kolunu kırdı
bebekler de küçüktü kendilerine bakamadılar tabi hep beraber anasının evine yollandılar
kadın diyodu ben bunu bi tane yaptım dört olup geldiler
o hesap
resmen kazan yavrulamış

Ergenlikten cok korkuyorum ben de. Normalde de cok sakin bir insanim ve tipik bir millenial ebeveyniyim kizima da hep konusuyor, anlatiyorum, hatta dogdugundan beri o kadar cok konusmusum ki kizla doktoru 1.5 yasta bu kadar kelime haznesi olmasini bana bagliyor 😂 Hassas ebeveynlik yapacagim diye kararliyim kendi kendime. Ama benim ergenligim oyle berbat oyle korkunctu ki, benim yarim kadar bile olsa neden diye isyan ettiginde, 'Cunku ben oyle dedim!!!' diyen X kusagi ebeveynlerine donusmekten korkuyorum😂

Ay ben dönüştüm 😆😆😁😁😁 Yüzüncü kez aynı şeyi tekrar edince " keyfim öyle istiyor" diyorum.

Kızımın rehberlik öğretmeni ikna edilmesi gereken bir çocuk dedi. Bende her şeyi anlattım, açıkladım ama artık 7 yaş ikiz erkekle yetişemiyorum. Toplamda üç çocuk yorucu oluyor.Şu an için sakin çok şükür. ama bende sakindim, kız kardeşimde. İnşallah hepsinin ergenliği sakın geçer 😆😆😆

Ayrıca 1.5 yaş en sevimli zamanı. Koklayın benim içinde ☺️

bir tanidigimizin gelini var, sizi tanistirmak lazim bence iyi anlasirsiniz.

evlenirken bu kiza ev aldilar, istedigi gibi dayayip
dosediler ama gelin evine gitmiyordu. ilk zamanlar yeni evliler, alisma sureci vs diye kaynanasi tatli tatli anlatiyordu. kiz kendi evinde 2 gece kaliyorsa 3. gece kaynanasina geliyordu. birde kendi evi kaloriferli, kaynanasinin evi sobaliydi. yetmezmis gibi bir cocuk da dogurunca hic cikmadi o evden. ne yemek yapar ne temizlik. cocugunu da kaynanasi buyuttu.

bir oglum var, sen gosterme evlerden uzak deyip daha fazla elestirmeden konudan ayrilayim bari.

Back
X