Bu sefer gerçekten bitti...

Quennofsky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
34
13
3
31
Erkek arkadaşımla çok uyumsuzduk.Birbirimize çok zıt karakterde insanlardık.İlk zamanlar çok aşık olduğum içim gözüm hiçbir şeyi görmemişti.Zamanla gözüme batmaya başladı.Onu hem çok seviyordum hem de çok mutsuzdum.O beni değiştirmeye çalıştı ben de onu...
Bu gece bitirirken benden beni üzdüğü için özür diledi...Defalarca hem de...Onu tamamen unutabilmem için telefon numarasını sileceğimi söyledim.Buna kırılmam gücenmem dedi.Ne zaman yanında olmanı istersen yine olurum dedi.Bana böyle deyince ben de silemedim numarasını
Kızlar şimdi ayrılamazsam ileride evlenince baba evine bebeğimle dönmek istemiyorum
Çünkü olmayacağı o kadar belli ki...Ama bir yandan da kalbim...Seviyor muyum yoksa alışkanlık mı onu da bilmiyorum
Tek bildiğim bu gece onu unutmam gerektiği.Çok acı çekiyorum çok canım yanıyor.Bundan önce 3 sevgilim daha olmuştu onlardan ayrıldığımda da böyle olmuştu yere yapışmıştım ardından.Bağlanma problemim mi var aşırı mı duygusalım bilmiyorum:(

Bundan önce 3 sevgilim daha olmuştu onlardan ayrıldığımda da böyle olmuştu yere yapışmıştım ardından
E bakın kendiniz yazmışsınız işte, aynı şeyleri yaşayıp hayatınıza devam edebilmişsiniz, yine aynısı olacak. Acıların da skt si vardır, bu kadar melankolik olmayın.

Anlaşamadığın bir adamla ne oturup sohbet edebilirsin ne gülebilirsin ne dert anlatabilirsin ne eğlenebilirsin ne zevk alabilirsin nede başka bir şey..
Her aşk bir gün biter önemli olan saygıdır güvendir..

Erkek arkadaşımla çok uyumsuzduk.Birbirimize çok zıt karakterde insanlardık.İlk zamanlar çok aşık olduğum içim gözüm hiçbir şeyi görmemişti.Zamanla gözüme batmaya başladı.Onu hem çok seviyordum hem de çok mutsuzdum.O beni değiştirmeye çalıştı ben de onu...
Bu gece bitirirken benden beni üzdüğü için özür diledi...Defalarca hem de...Onu tamamen unutabilmem için telefon numarasını sileceğimi söyledim.Buna kırılmam gücenmem dedi.Ne zaman yanında olmanı istersen yine olurum dedi.Bana böyle deyince ben de silemedim numarasını
Kızlar şimdi ayrılamazsam ileride evlenince baba evine bebeğimle dönmek istemiyorum
Çünkü olmayacağı o kadar belli ki...Ama bir yandan da kalbim...Seviyor muyum yoksa alışkanlık mı onu da bilmiyorum
Tek bildiğim bu gece onu unutmam gerektiği.Çok acı çekiyorum çok canım yanıyor.Bundan önce 3 sevgilim daha olmuştu onlardan ayrıldığımda da böyle olmuştu yere yapışmıştım ardından.Bağlanma problemim mi var aşırı mı duygusalım bilmiyorum:KK43:
Çocukken çok mu sevgisiz ortamda büyüdün acaba?

Evet annem babam çok yoğun çalıştığı için yalnız büyüdüm denilebilir
Genelde burdan kaynaklanıyor sorunların büyük bir kısmı. O boşluğu sevgilinle doldurmak istiyorsun. Burda cozmen gereken sevgilin yada aşk acısı değil. Önce bunu çöz sonra zaten ilişkilerin düzene girecektir

Ayrıca sana zıt karakterde biri çıkarsa karşına kabul etme. Zıt kişiyle olmaz. Seninle uyumlu olacak kişilere şans verirsen mutlu olursun, mutlu edersin

Genelde burdan kaynaklanıyor sorunların büyük bir kısmı. O boşluğu sevgilinle doldurmak istiyorsun. Burda cozmen gereken sevgilin yada aşk acısı değil. Önce bunu çöz sonra zaten ilişkilerin düzene girecektir

Nasıl çözebilirim bana bir öneride bulunur musunuz lütfen :(

Tek bildiğim bu gece onu unutmam gerektiği.Çok acı çekiyorum çok canım yanıyor.Bundan önce 3 sevgilim daha olmuştu onlardan ayrıldığımda da böyle olmuştu yere yapışmıştım ardından.Bağlanma problemim mi var aşırı mı duygusalım bilmiyorum:KK43:
Evlilikte aşk çok önemli benim için.Ama anlasmakta bir o kadar önemli.Herseyden önce iki arkadaş olunca daha farklı oluyor.Esinle oturup sohbet etmek,kavga ederek oyun oynamak,dedikodu yapmak,birlikte aynı düşünce yapısıyla gelecek planı yapmak çok önemli.Simdi acı çekiyorsun ama daha fazla uzatarak birbirinizi yipratmayin.Olmayacagini sizde anlamışsınız.Gececek ;) ne mutlu size birbirinizi kırmadan ayrılabilmissiniz

Nasıl çözebilirim bana bir öneride bulunur musunuz lütfen :KK43:
Kendi kendine uğraşırsan eğer temelde başka sıkıntılar varsa birbirini tetikler. Ben hep uzman birinden yardım alma taraftariyim. Psikologla görüş seni kırmadan dökmeden nasıl yapman gerektiğini anlatacaktir

Zaman en buyuk ılac
Belkı bu laf bos gıbı gelebılır suan cok üzüldüğünü tahmın edebılıyorum ama zaman herseye care ınan buna
Anlasamıyosan senı üzüyorsa bu ılıskı kendıne bunu yapma
Cok sevdıklerımızı kaybediyoruz ölüm var ve ınsan bu acıya bıle alısıyor

Geçer geçer neler neler geçmedi ki. Güzel acılar bence bunlar. Evde durmayın dışarı çıkın kafanızı oyalayacak biseyler bulun. Ileride ağlayacağiniza şimdi ağlayın.
Kötü anılarını düşünmeye çalışın sizi üzdüğünü vs.

Back
X