Bu sefer gerçekten incindim

Üstelik gizli döküyo ben çöpü boşaltırken sordum nereye döktün diye aşşa götürüverdim diyo galiba sormayacağımı veya fark etmeyeceğimi sabdı

Olması gereken gibi görünüyo

Normalde iştahsız bi insan ben hep ondan olduğunu sandım yıllar geçtikçe görüyosun aynı kurabiye benim evimde yemiyo midemi ağrıyo diye akşama amcasının evine gezmeye gidiyoruz orda bi tabak yiyo böyle böyle bir sürü şey görünce insan hee diyo bunun aslası sana gerisini gayet içi alıyo

Azıcık sesiniz çıksın lütfen söyleyin eşinize de annen kardeşin yaptığım yemekleri yemiyor diye
Onlardan da çekinmeyin misafir ve hasta ise haddini bilsinler
Şuan oda çok hassas 3 ay önce babasını kaybettim ben her allahın günü onların evindeydim her işlerini gördüm hrr gelene hizmet ettim üç ay sırtımdan geçti şimdi annesi böyle oldu şikayet eder gibi olmaz ama illaki bu günler geçecek zamanı gelecek

Deseydiniz ya keşke hani bu kurabiye senin mideni ağrıtıyordu diye

Yalan ya. İştahı olmayan insan hiçbir zaman yiyemez hayatta kalmak için yer o kadar. Ayrıca yemek seçen de yemeğe gitmez, evinde kalmaz. Böyle saçmalıklara hiç tahammülüm yok benim. Ben çoğu yemeği yerim tiksinmediğim müddetçe sevmediğim yemeği dahi misafirlikte yerim ne kadar ayıp bi şey sevmiyorum diyip yememek. Bunun kabul edilebilir tek bi yanı yok. Yeni nesilde çok görüyorum birde bunu çocuklar, gençler hiç sağlıklı beslenmiyor hiçbir şey yemiyor. Annem bana sevdiğim yemekleri yapardı ama sebze yemeklerini de yedirir alıştırırdı insanlar çok tuhaflaştı.

Yaptıklarınız da çok hora geçmemiş gibi görünüyor
Boşuna kendinize eziyet ediyorsunuz

Öyleymiş geç anladım ben pek konduramadım heralde

Öyleymiş geç anladım ben pek konduramadım heralde
Bence mesafe koymayı kendinize alıştırın. Yoksa daha çok incinirsiniz ya da görmezden gelip takmamayı öğreneceksiniz zira ortası yok insanlar değişmiyor. Ben ne laflar ediyorum açık sözlüyümdür yüzlerine yanlışlarını vuruyorum ne utanıyor ne yüzü kızarıyor yok aynı devam. Gerçi annemden yüz buluyorlar sadece ben olsam evde adım atamazlar o ayrı :)

Belki saçma bulabilirsiniz ama her lafa bi cevapları var ben 13 senedir hiç haklılığımı ispatlayamadım ben yoruluyorum laf anlatırken
Laf anlatmayacaksınız ki lafınızı söyleyip çekileceksiniz cevabı olursa da olsun gülerek kafa sallayın geçin

Anlaşılan senı begenmıyorlar, yaptıgını yiyemiyorlar, işini begenmiyolar. Sende rahat ol bacım. Yap kendin ye. Canı cekerse yesin. Begenmıyorsa evine geçsin. Ne yapacaksın.

Üstelik gizli döküyo ben çöpü boşaltırken sordum nereye döktün diye aşşa götürüverdim diyo galiba sormayacağımı veya fark etmeyeceğimi sabdı
O haşlamayi döktüklerine emin misiniz? Gözünüzle gördünüz mü?
Yemiş olabilirler mi?

Evet insanlar değişmez kabullenilir demişler doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…