Bu sefer gerçekten incindim

herkes hak vermiş ama hiç inandırıcı bulmadım

Valla benimki görümce düşmanlığı değil ilk konunuza da yazmıştım kendi kayinvalidesi ile küs olan görümce siz annesine bakarken minnet duymalı görüyorum ki minnet yerine anaokulu çocuğu gibi tavırda yemesse yemesin annesi onun yemeklerine bayiliyorsa bir dahakine otel yada ev tutsunlar kızıyla orda kızı pisirsin o yesin çamaşırları da istedikleri gibi yikansın sizde içlenmeyin sayılı gün biter sanki çok bayılıyordunuz sizde ben sevmiyorum bir eline sağlık sağol kızım demeyen insanları ve biliyormusunuz ben sevmediğim insanlara yemek yapamıyorum valla bilerek değil çok kötü oluyor inanın niye bilmiyorum ruh hali nedeniyle sanırım

Pisirmeyin yemek görümce pisirsin madem sizin yemekleri beğenmiyor girmeyin mutfağa bunu teklif ederdim ben

Neden yemek yapiyorsunuz ki, mis gibi firsat gecmis elinize, siz benim yaptigimi yemiyorsunuz bundan sonra siz yapin bende sizin elinizden yiyeyim deyip gecin oturun. Niye dertleniyorsunuz. Surekli temizligi neden siz yapiyorsunuz verin supurgeyi gorumcenize sen supur ben arkadan silicem deyin. Valla elimi surmem boyle birseyle karsilaşsam, gelen misafirede derim valla ev kalabalik yetisemiyorum tek basima bukadar oluyor diye onlar dusunsun verecekleri cevabi

Bende sizin yaptigniz birşeye alındılar zannettim, ay manyak millet, begenmedikleri insanın evinde niye kalıyorlar o zaman.

Böyle insanları kapımın eşiğinden geçirmem. Siz gerçekten cennetliksiniz.

Çok sinirleriniz bozulmuş, ağır bir yük altındasınız, hasta bakmak, o kadar kişiyi evinizde barındırmak ve tüm düzeninizin bozulması çok zor bir durum. Allah sabır versin. Takılmayın, bırakın ne bk yerlerse yesinler. O yemeği de ha çöpe atmışlar ha kendileri yemiş bir farkı yok. O yemek yine ısınırdı ama bir arkadaş sokak hayvanlarına verselermiş demiş, onlarda o merhamet nerede gezer. Şimdi kovamazsınız da kadın hasta ama beğenmeyen gelmeseymiş evinize, bir de size bu kadar yük oluyorlar. Siz bir gram bile umursamayın, zaten evinizi açmışsınız daha ne yapacaksınız.

Merakımdan soruyorum niye
ortada bariz kavga gürültü yokken neden böyle davranılsın
bir sorun olsa tepki olarak yapıyorlar diyelim
ama hastalık gibi bir durumda insanların moralsiz iştahsız olması normal değil mi
konu sahibi her şeyden alınan ,anlam arayan insanlardan gibi geldi
belki de ben yanılıyorum ama hissettiğim o

Iyi de saglam yemegi cocuklar istemedi diye yalan soyleyip cope atip bir de konu sahibine bile soylememisler. Moralsiz insan bununla mi ugrasir?

Iyi de saglam yemegi cocuklar istemedi diye yalan soyleyip cope atip bir de konu sahibine bile soylememisler. Moralsiz insan bununla mi ugrasir?
çocuklara belli olmaz ki o an istemiştir sonra istememiştir
bilemedim ilk konuda fazla tepki çekti belki kendini haklı göstermek istiyor
belki de haklı olduğuna inanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…