ben de sabredeyim hadi beraber bakalım sonuca hatta aynı saatte verelim oldu olacak
sonucun ne zaman pozitif?
kızlar dayanamadım yazmak istedim bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım tam 3 yıl uğraştıktan sonra ilk denemde oldu ikiz bebeklerim var şu an yazılarınızı okurken inanın eski günlerime döndüm o tek çizgiyi gördüğümde yada negatif sonucunu her aldığım halim aklıma geldi gerçekten çok zor allah hepinize birer hatta ikişer sağlıklı yavrular versin umudunuzu kaybetmeyin elbet olucak inşallah hepinize sabır diliyorum kusura bakmayın belki benim yerim değil burası ama dayanamadım umutsuzluğa düşmeyin emi canlarım
sonucumu cuma günü öğrenicem.esraberat la aynı yerde oldu transferimiz arka arkaya oldu.onun da cuma benim de.lütfen dua et bizim için hayırlısı olsun....
cuma akşam verebilirim şimdi onun için izin alamam yalan söylemem lazım boşver akşam 5 gibi veririm laboratuar çalışıyosa gece 10-11 gibi alırım açık değilse ertesi gün alırım..sen benden önce öğrenirsin o zaman..düşününce bile karnıma ağrılar giriyo..ne zormuş..kötü çıkarsa bana teselli iççn bi şey yazmayın saçma geliyo..zaten beni en iyi sen anlarsın biliyorum..iyi çıkarsa düğün bayram..
cnm etmemmi aşkolsun..tabii edicem esrayada sanada..ama ben yarın eşimle karadenize gidiyorum..biraz kafamı dağıtmış olurum..gelince öğrenirim sonucunuzu artık..inşallah siz başarıcaksınız bunu..buna çok inanıyorum...
geri sayım başladı.3gün kaldı sonucu öğrenmemize...uyuyamıyorum ya.
selam kızlar yazdıklarınızı okudum inşallah allah yüzünüzü güldürür bizlerede umut olursunuz.bende de çikolata kisti var ben 3 sene önce ameliyat olmuştum şimdi bir buçuk senelik evliyim ama korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı.dr um tüp bebek merkezine gönderdi gittim bende bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.sağ tarafımda 4 cm sol taraftada 2 ve 3 cm lik kistlerim var dr direk tüp bebek tedavisine geçelim diyor ameliyat olmamı istemiyor çünkü yumurtalık revervi zayıflar diye.bu şekilde tedaviye geçmem sizce uygunmudur nolursunuz bana fikir verin sizinde tedavi sırasında kistlerininz varmıydı varsada kaç cm lerdi.psikolojim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum nolursunuz kızlar bana yardımcı olun.sevgili pozitif29 seni başka bir yerde okumuştum ilk tedavin negatif sonuçlanmıştı şimdi ikinciye başlamışsın canım benim inşallah allah o güzel haberi almayı nasip eder inanın çok sevinicem hepinizin adına.yazdıklarıma cevap verirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar
idrar testinden sonra bana bi umutsuzluk çöktü..olmadı gibi ya..bu belirsizlik delirtir insanı..aklımdan çıkmıyo benim de..dün parça parça beyaz bişeyler geldi normal akıntının dışında o da korkuttu beni..beyaz tortu gibi içinde hahverebgi bişeyler de var..çok şaşırdım daha önce hiç gelmemişti..bazılarının idrar testinde çıkıyo güvenmeli miyim ya..biri 8. gün yapmış pozitifmiş..eğer çıkıyosa ben de kesin yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?