Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

ben de sabredeyim hadi beraber bakalım sonuca hatta aynı saatte verelim oldu olacak

kızlar dayanamadım yazmak istedim bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım tam 3 yıl uğraştıktan sonra ilk denemde oldu ikiz bebeklerim var şu an yazılarınızı okurken inanın eski günlerime döndüm o tek çizgiyi gördüğümde yada negatif sonucunu her aldığım halim aklıma geldi gerçekten çok zor allah hepinize birer hatta ikişer sağlıklı yavrular versin umudunuzu kaybetmeyin elbet olucak inşallah hepinize sabır diliyorum kusura bakmayın belki benim yerim değil burası ama dayanamadım umutsuzluğa düşmeyin emi canlarım

ben de sabredeyim hadi beraber bakalım sonuca hatta aynı saatte verelim oldu olacak

tamam esra sabret sen de erken verme kan testini.cuma sabahı 9da vericem kanı.12de belli olur sanırm.allahım inşallah iikimizin de yüzünü güldürür.bizim sınavımız sabretmek.....

cuma akşam verebilirim şimdi onun için izin alamam yalan söylemem lazım boşver akşam 5 gibi veririm laboratuar çalışıyosa gece 10-11 gibi alırım açık değilse ertesi gün alırım..sen benden önce öğrenirsin o zaman..düşününce bile karnıma ağrılar giriyo..ne zormuş..kötü çıkarsa bana teselli iççn bi şey yazmayın saçma geliyo..zaten beni en iyi sen anlarsın biliyorum..iyi çıkarsa düğün bayram..

birini buldun ikizin kaldı demezseniz ben de ikiz çok istiyorum yaaa. hayırlısıyla tabi..

sonucumu cuma günü öğrenicem.esraberat la aynı yerde oldu transferimiz arka arkaya oldu.onun da cuma benim de.lütfen dua et bizim için hayırlısı olsun....

cnm etmemmi aşkolsun..tabii edicem esrayada sanada..ama ben yarın eşimle karadenize gidiyorum..biraz kafamı dağıtmış olurum..gelince öğrenirim sonucunuzu artık..inşallah siz başarıcaksınız bunu..buna çok inanıyorum...

özel bi hastaneye git ya da polkliniğe o zaman sonucu alırsın cumadan.zaten ikimize de dua edyorum.ben pozitif sonuç alsam sen negatif alsan sevinemem.inşallah ikimiz de pozitif sonuç alrırz.ikimiz de aynı odada transferden sonra bekledik hayaller kurduk ve sende de aynı burukluk vardı bendeki gibi.gözlerin yorgundu endişeliydi benim gibi.benim içime doğuyo ama esra sanki senin mutlaka 1 tane de olsa tutacak gibi geliyo.kendmle ilgili yorum yapamıyorum.hayırlısı.......:Saruboceq:

teşekkür ederim iyi dileğin için.sen de negatif sonuç almışsın okudum sayfanı .demekki vakit gelmemiş ne denir ki başka.en güzelini yapıyosun gez dolaş at kafandan bunları.ben de öle yapıcam.eğer negatifse sonuç hemen kafamı başka şeye yönlendircem.spor salonuna yazılcam folklor kursuna gidicem.1sa tim bile boş kalmayacak...sana iyi tatiller...

esraberat ve pozitif29 kızlar inşallah hamilesinizdir inşallah herşey gönlünüzce olur

idrar testinden sonra bana bi umutsuzluk çöktü..olmadı gibi ya..bu belirsizlik delirtir insanı..aklımdan çıkmıyo benim de..dün parça parça beyaz bişeyler geldi normal akıntının dışında o da korkuttu beni..beyaz tortu gibi içinde hahverebgi bişeyler de var..çok şaşırdım daha önce hiç gelmemişti..bazılarının idrar testinde çıkıyo güvenmeli miyim ya..biri 8. gün yapmış pozitifmiş..eğer çıkıyosa ben de kesin yok..

selam kızlar yazdıklarınızı okudum inşallah allah yüzünüzü güldürür bizlerede umut olursunuz.bende de çikolata kisti var ben 3 sene önce ameliyat olmuştum şimdi bir buçuk senelik evliyim ama korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı.dr um tüp bebek merkezine gönderdi gittim bende bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.sağ tarafımda 4 cm sol taraftada 2 ve 3 cm lik kistlerim var dr direk tüp bebek tedavisine geçelim diyor ameliyat olmamı istemiyor çünkü yumurtalık revervi zayıflar diye.bu şekilde tedaviye geçmem sizce uygunmudur nolursunuz bana fikir verin sizinde tedavi sırasında kistlerininz varmıydı varsada kaç cm lerdi.psikolojim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum nolursunuz kızlar bana yardımcı olun.sevgili pozitif29 seni başka bir yerde okumuştum ilk tedavin negatif sonuçlanmıştı şimdi ikinciye başlamışsın canım benim inşallah allah o güzel haberi almayı nasip eder inanın çok sevinicem hepinizin adına.yazdıklarıma cevap verirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar

evet ben de 1 kere ameliyat oldum.ameliyattan sonra kistlerim tekrarladı başka doktorlara gittim hemen yeniden ameliyat dediler ama beni ameliyat eden sarp bey ameliyat olrsam yumurta rezervimn azalcağını söledi .zaten ilk tüp bebekte 4 yumurta oluştu bu sefer 3 tane oluştu ama 1 tanesi işlem görebildi .bu benim son şansım eğer olmazsa yeniden ameliyat olucam.ameliyat korkunç bi olay.kendime 1 sene gelemedim.içerde çok yapışıklık varmış doktor çok zorlanmış.bana kalırsa vakit kaybetmeden tüp bebek yaptır.endometriosisli olup tüp bebekte başarılı olan hastalar var burda gördüm.ama bizim fazla vaktimiz yok özellikle ben 4.seviyede bi hastayım o yüzden de yumurta rezervm az.bu tüp bebek denememizde de kistlerim vardı.cuma günü alıcam sonucu ama umudum yok....

ya esra sorma ben de çok kötüyüm bu sabah test yaptım negatif.10.günde çıkması lazım.o beyaz tortu jelden kaynaklanıyo korkma bende de oldu.jel içerde birikiyo dışarı atyo kendni.o sorun deil.idrar testinden sonra benim de içime acı çöktü sanırm yine olmayacak.bu kadar kötü birimiym ben ya??bunu hakedyomuyum??sanki belirtiler de kayboldu bendeki.kasıklarım belim ağrıyodu şimdi sıfır belirti.hiçbişey yok.cuma günü okula gidicem vazgeçtm sabah vermicem kanı.nasılsa sonuç belli öğlen vericem kanı.akşama alırım sonucu.allahım aklıma sahip ol.annem babam ve eşim yıkılcak.kolları boş kalcak yine.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…