Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

evet hatrlıyorum seni.sen beklemedemisin?benim fazla vaktim yoktu beklemek için.doktor hemen başlayalım dedi.acılar unutuluyo ya.o zaman 2.denemyi aklıma bile getiremiyoken şimdi denedim sonucunu beklyorum.umarım bi mucize olur da endometriosisli hastalara umut olurum.

inşşş canımmmm...
bende aralık ayında nasip olursa başlıycammm...test yaptırdım onun sonucuna göre başlıycazzz.....benimde çok kalmadı başlamama inşşş yaniiii....

Esra ne yapıyorsun? hiç sesin çıkmıyor. bugün 6. gün ne gibi belirtiler var sende? ben hala yataktayım salı günü göreve başlıycam. bendeki tek belirti karnımda şişlik ve akıntı... senden haber bekliyorum...

bugün 6.gün .günler geçmek bilmyo ya.aslında çok da umudum yok ama yakın dostlarım beni rüyalarında gördklerini sölyo ve ilk negatif denememden farklıyım sanki bundan dolayı da umutlanıyorum az da olsa.ilkinde beyaz yoğun akıntım dışında ağrım sancım kanama falan yoktu.ama şimdi fazla olmasa da kasıklarımda ara ara sızlama oluyo,akıntım beyaz deil sarı,karnım çok şişti ve aşağıya doğru asılıyo bişi sanki .çok asabiyim herşeye kızıyorum ve tahhmülüm yok kimseye.göğsümde şişlik falan yok ama üstünde sivilce gibi kabarcıklar var ve rengi koyu.transferin 6.gününde olanlar sizde neler var merak edyorum!!!

transferin bebişe dönüşür inşallah canım. 11 Aralıkta mucize haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısıyla...

ben de endoluyum,ne demek oldugunu bılırım.ıkı kez amelıyat oldum.tek tupumu aldılar.sonra tup bebek tedavısıne basladım.ıkızlerımle 5. ayımızı doldurduk.darısı basına ınsallah.ısın ıyı tarafı hamıleyken agrıda omuyor.bebekler endoyu gerıletıyor.ınsallah senın de bebegın senın şifan olur.

merhabalar, öncelikle hasretle beklenen o güzel haberi ve ardından bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum, endometriosis şüphesi var bendede benim sorunum yumurta kalitesi.. dolayısı ile embr. kalitesi çok kötü. sizlerin dondurulmuş çıkıyomu , kaliteleri nasıl? acaba benim kilerin böyle olması endodanmı..

Merhaba arkadaslar
Sakin embrio sayisi ve kalitesine takilmayin cok... Benim bir denememde 3 iyi kalite embrio transfer ettiler. Hic tutmadi. 2. sinde o kadar yumurta bulamadilar, yumurta rezervim yetersiz oldugu icin. Sadece 2 embrio transfer ettiler, hamile kaldim, ama sonra 8 haftada düsük oldu. Fakat burada gördügüm 3 kaliteli embrio ile hamile kalamayip, sadece 1 hem de 6 hücreli embrio ilen hamile kalanlar var. Sadece inanmak gerekiyor olabilecegine...

selamlar..seninle aynı durumdayım vakit geçiremiyorum..hafta içi yine okulda vakit geçiyo hafta sonu evde patlıycam sıkıntıdan..kimseye tahammülüm yok..sabırsızlıkla bekliyorum hatta aptal gibi idrar testi bile yaptım 7. gün çıkması mümkün değil biliyorum ama şaşkınlıktan sapıttım iyice..beyaz akıntı bende de var vajinal jelden sanırım..bağırsaklarım bozuk ara ara adet olcakmışım gibi bi ağrı sonra geçiyo..başka hiç bi belirti yok..göğüslerim hassas ağrıyo dokununca o da jeldendir çünkü baya bi progesteron yüklüyo..sanırım kan testini 10. gün yaptırcam bekleyemiycem 12. günü..sen ne zaman yaptırcan..

nerdeyse pazartesi proluton iğnemi unutuyodm ya..burda okudum aklıma geldi..sana verdiler mi düşük olmasın diyeymiş etkisi 10 gün sürüyomuş..yarın 2. ve son kez vuruncam bakalım..

ben de 1 tanesini vurdurdum 2.si salı günü.ben daha okula başlamadım o yüzden patlamak üzzereym.salı günü başlıycam raporum bitiyo.akıntım çok fazla gaz sancım çok fazla.idrar testini geçen sefer ben de 9.gün yapmıştım dayanamamıştım ama bazen çıkmayabilyomuş moralini bozmaktan başka işe yaramıyo zaten.inşallah cuma günü burdan hayırlı müjdeli haber veririz esra ve endometriosisli hastalara moral oluruz.eğer benim tutarsa mucize olcak 1 tane embriyo yerleştirildi çünkü.hayırlısı bakalım ya.

kan testini cuma yaptırcam.neden diye sorarsan geçen sefer başıma gelenden dolayı.geçen sefer 12.gün kan vermek için hastaneye gittm bana sonuç 12de çıkıcak dediler gittm hemşire sonucunuz 3te çıkıcak dedi ve ben orda olay çıkardım siz manyakmısnız 12yi zor bekledm altüstü gebelik testi 5saatte mi çıkar diye.neyse eşim dedi ki ya sabret lütfen 2 sa daha bekleyelim allah sabrımızı sınıyo dedi ben dinlemedim çığlıklar içinde bağırdım eşime dedim ki hadi başka hastaneye gidiyoruz dedim.yolda daha oraya varmadan tel geldi sonuç çıktı gelin alın diye.o an içime ateş çöktü eşim de dedi ki kesin negatif sonuç.sabredemedin isyan ettn olmayacak dedi ve negatifti.benim sınavım sabretmekti ve ben yenildim.bu sefer sabredicem nasılsa sonuç deişmeyecek.....

bana dondurulmuşlarla transfer yapılmasının şansımı azaltacağını söledi doktorum.zaten yumurta sayım çok azdı 4 taneydi 1 tanesi döllendi.zaten endometrıosis hastalarının şikayeti de bu yumurtanın kalitesni bozuyo endonun sıvısı.inşallah umut olurum cuma günü aldığım haberle...:Saruboceq:

insallah bu defa yüzünüzü güldürür rabbim.dualarim sizlerle arkadaslar...

Canim sakin umutsuzluga düsmee ...

Dondurulmus embriyo uygulamasi ile eger hamilelik elde eldilemeseydi bu islemi yapmazlar , embriyolari dondurma masrafina katlanmazlardii ...

Ayrica dondurulmus embriyo ile hamile kalan , anne olan o kadar cok arkadasimiz var kii ...
Doktorlari da bazen anlamak mümkün degill ..
Hastalarinin en ufak bir sözden nasil umutsuzluga düseceklerini düsünmeden bilincsizce laf ediyorlarr ..

En umut verici , en olumlu yaklasan onlar olmasi gerekirkenn ..

Bir tanecik saglikli yumurta ve bir tanecik sperm icin neler cektigimizi , ne kadar masrafli ilaclar kullandigimizi görenler bilenler doktorlarin ta kendilerii ...

Bir evlat ugruna senelerce hem maddi , hem manevi cabaladigimizi bildikleri haldee ...
Bir kücücük umut bizi ne kadar mutlu ediyor bildikleri halde üstelik ..

Böyle bir söze anlam veremiyorum ..

Benim doktorumun söyledigi her zaman " Basaracaksin ! " dir ..

Canim Allahin izniylee hepimiz BASARACAGIZ ... opuyorumnanaktan

benim dondurulmuş hiç kalmadı 12 yumurtadan sadece 4 tanesi döllendi 4 ünü de koyduk endo yüzünden 1 i bile tutsa mucize..1 tane yumurta zoraki gelişim göstermiş 2 gün sonra aradılar donduralım mı diye aysun hanım çözülürken ölür zayıf dedi..biz de istemedik ööle olunca..eskiden yumurtlama uyarıcılarla tedavi olurken klomenle bile bir haftada 8-10 yumurtam olurdu şimdi endodan heralde bunları büyütene kadar canımız çıktı..inşallah 2.ye gerek kalmaz ya tekrar aynı sıkıntıları çekmek çok zor..ve maddi olarak..off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…