Esra ne yapıyorsun? hiç sesin çıkmıyor. bugün 6. gün ne gibi belirtiler var sende? ben hala yataktayım salı günü göreve başlıycam. bendeki tek belirti karnımda şişlik ve akıntı... senden haber bekliyorum...
bana dondurulmuşlarla transfer yapılmasının şansımı azaltacağını söledi doktorum.zaten yumurta sayım çok azdı 4 taneydi 1 tanesi döllendi.zaten endometrıosis hastalarının şikayeti de bu yumurtanın kalitesni bozuyo endonun sıvısı.inşallah umut olurum cuma günü aldığım haberle...:Saruboceq:
Canim sakin umutsuzluga düsmee ...
Dondurulmus embriyo uygulamasi ile eger hamilelik elde eldilemeseydi bu islemi yapmazlar , embriyolari dondurma masrafina katlanmazlardii ...
Ayrica dondurulmus embriyo ile hamile kalan , anne olan o kadar cok arkadasimiz var kii ...
Doktorlari da bazen anlamak mümkün degill ..
Hastalarinin en ufak bir sözden nasil umutsuzluga düseceklerini düsünmeden bilincsizce laf ediyorlarr ..
En umut verici , en olumlu yaklasan onlar olmasi gerekirkenn ..
Bir tanecik saglikli yumurta ve bir tanecik sperm icin neler cektigimizi , ne kadar masrafli ilaclar kullandigimizi görenler bilenler doktorlarin ta kendilerii ...
Bir evlat ugruna senelerce hem maddi , hem manevi cabaladigimizi bildikleri haldee ...
Bir kücücük umut bizi ne kadar mutlu ediyor bildikleri halde üstelik ..
Böyle bir söze anlam veremiyorum ..
Benim doktorumun söyledigi her zaman " Basaracaksin ! " dir ..
Canim Allahin izniylee hepimiz BASARACAGIZ ... opuyorumnanaktan
teşekkür ederim güzel dileklerin için.hayırlısı artık biz elimizden geleni yaptık.bu sefer fazla kaptırmadım kendmi olumsuz olsa da sonuç hayırlısı böleymiş dicem.allah büyük.allah bu emeklerimizi elbet bi gün boşa çıkarmayıp dileklerimizi kabul etcek...:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?