anlıyorum ama ben ona direkt tabiki annemi seçiyorum demedim.
kaç aydır bu konu var.
hep alttan aldım, ikna etmeye çalıştım. annesi konuştu, annesi sabret düzelicek dedi, hatta hee dee heee sonra yine bildiğini yap dedi
ama ben bunu yapamam
ben evet snn için annemi bırakırım diyip sonrada annemin bavullarını evimize taşımaya başlıyamam
güzel sözlede ikna etmeye çalıştım, kötülüklede anlamadı
benden bu kadar.
beni azıcık düşünseydi anlardı beni.
şu koskoca türkiyede annemden başka kimsem yok benim, anneminde benden başka. akrabalarımızın neredeyse çoğu yurtdışında. burda olanlarlada görüşmüyoruz, yani ben çoğunu tanımıyorum pek yakın değiliz.
bunu bana çok görmesin
hani deseydi carrie tamam, annene ayda şu kadar yardım ederiz şöyle yaparız böyle yaparız başımın üstünde yeri olurdu
ama ben ne desem o bananeee, beni alakadar etmez diyoyaa
Ben BANANE kelimesine takıldım...Rest mi ,çocukluk mu,aldırmamak mı,bencillik mi?
Aile ile evleniyor insan,arada kanlı bıçaklı durum yoksa herkes anasına babasına sahip çıkmalı,
sizi tanımadıgım için üstteki mesaja kadar ani çıkış yaptıgınız düşündüm okuduklarımda,
ama güzel güzel anlattım,annesi bekle sabret geçer dedi geçmedi yazmıssınız,
normalde KADIN laf eder annesine bu kadar düşkün illa da bırakmam diyen erkege,nazı cazı kadın yapar.
anneniz şu an çaresiz gözüküyor ki geçmişte size bakmış,
eşiniz şu an işsiz,
çalışan sizsiniz,
az da olsa esneklik göstermiyor,uzlaşma sıfır.
ne diyelim Allah kolaylık versin...
Boşanacak insan gece uyumasa da nasıl böyle rahat rahat uyur onu da anlamış degilim.
sizi tanıyan arkadaşların dediği gibi bence hala UMUDU VAR
Aynı evde kalmak işine gelince TÖVBE TÖVBE derdim herhalde...
Hem ya annen ya ben de,
Annem deyince olsun az daha kalayım de...
Bu ne perhiz ne lahana turşusu...bence eşiniz KARARSIZ...
Zaten ADLİ TATİL OLUYOR sanırım yaz aylarında sizin dava SONBAHAR ORADAN KIŞ A UZAR...
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah...