• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer kesin bitti.

Hem annenizi hem eşinizi mutlu edecek bir çözüm bulabilirdiniz.

Ama sevmiyorsunuz sanırım eşinizi. Geçmişte yaşananları bilmiyorum. Yalnız bazı arkadaşlar yazmış anneniz de eşinize az çektirmemiş.

Ya eşiniz sizi bir zamanlar size çok sıkıntı çektiren annesini istemiyorsunuz diye bıraksaydı. Bir de neden hayatımla oynadın demiş ya eşiniz. Çok üzüldüm gerçekten. Haklı adam bu kadar kolay mı evlenip boşanmak.

Ama sevgi yoksa birşey diyemem tabi.

onun dedeside bana çok çektirmişti ama ben ona arkamı dönmedim.

orta yolu yokkkk
çünkü kendisi orta yol istemiyor
ya o ya ben dedi
o kadar

Son düzenleme:
dipnot: mahkeme aynı evde kaldığınızı bilirse davayı uzatabilir barışma umudunuz var diye. dava açıldıktan sonra eve polis geliyor çünkü. kim nerede kalıyor. kim kaç para maaş alıyor nesi var nesi yok kayıt altına alınıyor. aynı evde olunca bilmiyorum..

anladım canm. umarım verdiğin kararlar seni mutlu eder.

bak bunları bilmiyordum ben öğrendiğim iyi oldu

:)))))))))))))
nie çocuğunu kabul etmiyim
sonuçta insanız yani bugün sana yarın bana :3:

onun memleketine gitmek istemediğimi ve yüzden ayrılacağımızı sölicem
gerçi bu patavatsız gider söler anneme senin yüzünden oldu die bende onu gebertirim

senin yorumlarına hep gülmmüşümdür cariee bi alemsin yine güldürdün yazının sonunda ,

yanındaki insan pozitif enerjini azaltıyorsa kurtulmak en güzeli kocan bile olsa ...

katılıyorum
bende bosanırken oyle olmustu hatat bayada bı aradı polisler ne oldu ne var ne yok dıye konusuyolar
sebebıde hem mal paylasımı ve kadın magdur olmasın
dıger sebebıde barısma umudu varsa mahkemedne once kendılerı halledıyor ısı
saf kadınlara yazık. mahkemede bile adam kadını dövmüş deli gibi mosmor heryeri. adam boşanalım diyor kadın istemiyor. hakim diyorki senin aklın yokmu dayak yiyorsun yarın seni öldürse ne yapacaksın oradan sevmeye devammı edeceksin falan yok boşanmadı kadın seviyorum diyor. ertelendi mahkemede..

Kerinin normal Hali bu,
Deli cesareti gelmiş Hali değil canım ,tanıyanlar bilir:1:

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.:31:

katılıyorum
bende bosanırken oyle olmustu hatat bayada bı aradı polisler ne oldu ne var ne yok dıye konusuyolar
sebebıde hem mal paylasımı ve kadın magdur olmasın
dıger sebebıde barısma umudu varsa mahkemedne once kendılerı halledıyor ısı

gelsinler gelsinler
oda gitsin kardeşinin evine

keri arkadaşımsın seni de çok severim ama objektif olucam..şimdi ous annen için o lafları dedi asla haklı demiyorum ancak bunun bir nedeni olmalı değil mi? aslında yanlış davranışlar iki taraflı da vardı geçmişti konuşmuştuk bunu hatırlarsan.ben ousun patlama noktasına geldiğini ve o yüzden bu tip şeyler söylediğini düşünüyorum.keşke annen de biraz ılımlı olsaydı herşey daha güzel olurdu.bence karşılıklı hatalar söz konusu.

hakkında hayırlısı olsun canım diyecek pek birşey yok.ayrıca şu an gerçekten sinirli değilsin bunu fark ediyorum ben.bu rahatlığın kesin kararını vermiş olmandan kaynaklanıyor.

senin yorumlarına hep gülmmüşümdür cariee bi alemsin yine güldürdün yazının sonunda ,

yanındaki insan pozitif enerjini azaltıyorsa kurtulmak en güzeli kocan bile olsa ...

zaten bütün pozitif enerjimi emdi vampir herif yaaa
yüzüm gülmüyodu onun yüzünden annende annen annende annen
ahan da al anneyi
al gözün doysun

saf kadınlara yazık. mahkemede bile adam kadını dövmüş deli gibi mosmor heryeri. adam boşanalım diyor kadın istemiyor. hakim diyorki senin aklın yokmu dayak yiyorsun yarın seni öldürse ne yapacaksın oradan sevmeye devammı edeceksin falan yok boşanmadı kadın seviyorum diyor. ertelendi mahkemede..

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.:31:

yazık yaaaaaaaaa

ben geçmişte neler oldu bilmiyorum kerim.
sayfada akışta geçince tesadüfen girdim ve konu sahibinin sen olduğunu görünce :53::53: oldum.

hakkında hayırlısı olsun.
sen kararını vermişsin ve çok da rahat gördüm seni.
bu yüzden bundan sonra yolun fora :10::10: :1:

Kerinin normal Hali bu,
Deli cesareti gelmiş Hali değil canım ,tanıyanlar bilir:1:

Belkide en iyisini o yapıyor biliyormusun
ben mesela he he diyip gecemıyorum gecemedım yanı
halbukı adam sana boynuzlaırn alasını takmıs hemde 3 sene boyunca
ee cocugunda olmus dogumuda gecırmıssın ne kalmıs eksık kocayı kaybettın
dısarıda bır suru erkek var hemde eskısınden daha ıyısı neden olmasın

elbette evlılık hemen bozulacak bır kurum olmamalı cok yüce ve özel olmalı
ama olmuyosa gercekten gidişat bu yöndeyse
aylarca aglamanın ne gereği vardı

3 sene doldu bosanalı 3 yasınıda 3 ay gectı oglum
25 yasındayım her ıstedıgımı yiyemiyorum neden cünkü o donem sürekli kusma hastalıgına yakalanıp dogum kılolarıd aıcınde 37 kılo verdıgım ıcın midemde yara cıktı
sag goz damarım catladı aglamaktan
bırak ıste gıden gıtsın gıdıyor cokmu ıyıde gıdıyor sankı
kadınlar kolay kolay o ayrıma gelmıyorkı

belkıde en ıyısını yapıyor , tabı kurtaılcak bısey varsa ugrassın ama yoksada aylarca üzülmenin manası yok
lisede ilk elimize tutan cocugada aşıktık, ayrıldıgımız kocamızada aşıktık, şuanda evlendiğimiz kocamızada aşığız :) kimse aşktan ölmüyor , biraz kendimize değer verelim önce

keri arkadaşımsın seni de çok severim ama objektif olucam..şimdi ous annen için o lafları dedi asla haklı demiyorum ancak bunun bir nedeni olmalı değil mi? aslında yanlış davranışlar iki taraflı da vardı geçmişti konuşmuştuk bunu hatırlarsan.ben ousun patlama noktasına geldiğini ve o yüzden bu tip şeyler söylediğini düşünüyorum.keşke annen de biraz ılımlı olsaydı herşey daha güzel olurdu.bence karşılıklı hatalar söz konusu.

hakkında hayırlısı olsun canım diyecek pek birşey yok.ayrıca şu an gerçekten sinirli değilsin bunu fark ediyorum ben.bu rahatlığın kesin kararını vermiş olmandan kaynaklanıyor.

saygı duyuyorum kadiş, tamam annemdede hata var ama onada söledim annemi hasta biri gibi görmeye çalış, nitekimde öyle.
yarın öbürgün senin annende ruhsal bi çöküntü yaşarsa huzur evinemi atıcan?

yapamam ben bunu

Olayı tam bilmiyorum,
Ama bir yorumda okuduğum kadarıyla anneniz eşinize çok çektirmiş.
Eşinizin onunla her gün birlikte olmak istemeyişinin nedeni bu olabilir.

Aslında bu açıdan bakınca haklıda.
Empatı kurmaya çalışın.
Siz gelin olarak sizinle uğraşıp duran bir kaynana ile yada kayın baba ile aynı evde oturmak zorunda bırakılsanız. Sanırım sizde ya o ya ben dersiniz. Eşinizi vaz geçirmek için.

Eğer eşiniz sizi seviyorsa, ve siz ona haksızlık yapıyorsanız. Bir şekilde bunun acısını ileriki hayatınızda yaşarsınız. Ve bu gününüzü ararsınız. Eden bulur.

Bu sebepten olayı kestirip atmayın. Annenize yardım edin tabiki, ama Eşinizinde razı olacağı orta bir yol bulun. Yakınlarınızda bir ev tutun mesela

Bence böyle bir sebepten ayrılmamalısınız.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Son düzenleme:
ben geçmişte neler oldu bilmiyorum kerim.
sayfada akışta geçince tesadüfen girdim ve konu sahibinin sen olduğunu görünce :53::53: oldum.

hakkında hayırlısı olsun.
sen kararını vermişsin ve çok da rahat gördüm seni.
bu yüzden bundan sonra yolun fora :10::10: :1:

allah canını almasın bende kerim kim diyorum
foruma erkek mi girdi :9::9::9:

hayat herşeye rağme güzel :ssz:

Belkide en iyisini o yapıyor biliyormusun
ben mesela he he diyip gecemıyorum gecemedım yanı
halbukı adam sana boynuzlaırn alasını takmıs hemde 3 sene boyunca
ee cocugunda olmus dogumuda gecırmıssın ne kalmıs eksık kocayı kaybettın
dısarıda bır suru erkek var hemde eskısınden daha ıyısı neden olmasın

elbette evlılık hemen bozulacak bır kurum olmamalı cok yüce ve özel olmalı
ama olmuyosa gercekten gidişat bu yöndeyse
aylarca aglamanın ne gereği vardı

3 sene doldu bosanalı 3 yasınıda 3 ay gectı oglum
25 yasındayım her ıstedıgımı yiyemiyorum neden cünkü o donem sürekli kusma hastalıgına yakalanıp dogum kılolarıd aıcınde 37 kılo verdıgım ıcın midemde yara cıktı
sag goz damarım catladı aglamaktan
bırak ıste gıden gıtsın gıdıyor cokmu ıyıde gıdıyor sankı
kadınlar kolay kolay o ayrıma gelmıyorkı

belkıde en ıyısını yapıyor , tabı kurtaılcak bısey varsa ugrassın ama yoksada aylarca üzülmenin manası yok
lisede ilk elimize tutan cocugada aşıktık, ayrıldıgımız kocamızada aşıktık, şuanda evlendiğimiz kocamızada aşığız :) kimse aşktan ölmüyor , biraz kendimize değer verelim önce

uzatmanın bir alemi yok
uzatınca bişeymi olacak
üzülünce birşeymi olacak

o üzülüyomuki ben üzülecem
asıl o üzülecek

ama ben ona üzülüyorum ya benim gibi birii kaybetti onada yazık valla :ssz:

Olayı tam bilmiyorum,
Ama bir yorumda okuduğum kadarıyla anneniz eşinize çok çektirmiş.
Eşinizin onunla her gün birlikte olmak istemeyişinin nedeni bu olabilir.

Aslında bu açıdan bakınca haklıda.
Empatı kurmaya çalışın.
Siz gelin adayı olarak sizinle uğraşıp duran bir kaynana ile yada kayın baba ile aynı evde oturmak zorunda bırakılsanız. Sanırım sizde ya o ya ben dersiniz. Eşinizi vaz geçirmek için.

Eğer eşiniz sizi seviyorsa, ve siz ona haksızlık yapıyorsanız. Bir şekilde bunun acısını ileriki hayatınızda yaşarsınız. Ve bu gününüzü ararsınız. Eden bulur.

Bu sebepten olayı kestirip atmayın. Annenize yardım edin tabiki, ama Eşinizinde razı olacağı orta bir yol bulun. Yakınlarınızda bir ev tutun mesela

Bence böyle bir sebepten ayrılmamalısınız.

Öfkeyle kalkan zararla oturur.

annem ona çektirmiyoki artık, eskiden çektirmişti şimdi normal davranıyodu
ayrıca ayrı evede geçse parasal yönden annene yardım etmeni istemiorum dedi
iii yaa öldüreyim ben annemi o zaman

annem ona çektirmiyoki artık, eskiden çektirmişti şimdi normal davranıyodu
ayrıca ayrı evede geçse parasal yönden annene yardım etmeni istemiorum dedi
iii yaa öldüreyim ben annemi o zaman

kocan ne burcu?

yok yaa barışma ümidi yok
bu sabah yine sordum ona ee nasıl yapıcaz nasıl edicez die
hala aynı düşüncedemisin dedi
evet dedim