Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocabeyin attığı bu büyük adım karşısında annenin yaptıkları olmadı be kuzum. Sanki boşanmayacak olmanıza seviniyor gibi. Üstelik öyle aşılmayacak sorun yok aranızda. Anneciğine açıklama yapmak zorunda kalmamalısın.
Bu senin evliliğin. Öyle kolayca, yeterli sebep yokken bitirme....
carrie meraba..
seni tanımıyorum, yüksek ihtimal sende beni..
konunu açtıgın günden beri takip ediyorum..
şimdi konuna bakmak için actım ve mesajını gördüm..
yüzümde koca bir gülümseme, sıcacık..
cok mutlu oldum, siz istedikten sonra, umarım hersey yoluna girecek..
bastan da tüm olumsuz konusmalara ragmen orta yolu bulmanız ümidim vardı..
nasıl yani ?????????
adama gıyabında boşu boşuna giydirdim desene?
neyse....
ne olursa olsun hayırlısı olsun ...
Ous seni çok seviyooooooooo....
ben geldim
şimdi son gelişmeler şöyle :
ous 3 gün sonra gidiyor.biraz kafamı dinliyim ondan sonra bakarız, olmazsa dedi ilk birinci sene beraber otururuz biraz para biriktiririz bi kredi çekeriz anneni o eve alırız kredisinide biz öderiz dedi...
ama bu sefer annem istemiyor. boşanma davasını açtığımızı gördü ya seviniyo ben gelmem diyor.
Carrie, sen annecisin ama söylemezsem içimde kalacak. Annen çok bencil ve seni, yuvanı değil kendini düşünüyor. üstelik senin gibi bir evladı varken. Seni tanımıyor mu , senin onun zorda bırakmayacağını bilmiyor mu ?
Carrie 63 sayfa sonra okuyabildim konunu..ne durumdasın şu anda yoktun zaten yine bayadır ortalarda.
gelicem birazdan canım...
ben geldim
ous 3 gün sonra gidiyor.biraz kafamı dinliyim ondan sonra bakarız, olmazsa dedi ilk birinci sene beraber otururuz biraz para biriktiririz bi kredi çekeriz anneni o eve alırız kredisinide biz öderiz dedi...
ama bu sefer annem istemiyor. boşanma davasını açtığımızı gördü ya seviniyo ben gelmem diyor.
ben geldim
saol ama ben üzülmüyorum ki
ama gıcık oldum, herşey sonuçlanana kadar burda duracam diyor. ben durmasını istemiyorum, gitsin burdan![]()