osman kimmm![]()
şarkıda geçiyo ama tabi carrinin kocasının adının osman olma ihtimalide var :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
osman kimmm![]()
Senin Ous yine blöf yapmış Carrie
Bence öyle mesaj yazıp telefon uzatan bi kız bile yok
Seni kıskandırmaya çalışmış kendi çapında
Olsun en azından olumsuz bi haber yok
Buna sevindim
Hakkınızda hayırlısı olsun
Umarım bu son blöfü olur![]()
geçmişi de okudum. aman da aman hayırlısı olsun. çiçeklisi böceklisi olsun, çoluklusu çocuklusu olsun inşallah![]()
aman sabahlar olmasın![]()
burayamı taşındık ne![]()
bu gece uzun olacakkkkk![]()
![]()
biz heryerdeyiz gittiğimiz yeri kurutuyozz
:123::132:![]()
biz heryerdeyiz gittiğimiz yeri kurutuyozz
:123::132:![]()
beta hcgm yükseldi ya anne rolüne gireyim hemen
ne geziyonuz burda hemen eve
eve dedim bacaklarınızı kırarım sizin
carri nere gittin balım bu arada ?
aman sende heryerde bta hcd beta hcgg halk dilinde konuşsana kardeş yüklüyüm de geç![]()
benim biraz işim var gelicem![]()
bende ona kızdım yaa cesarete bakkkk
cinlerim tepeme çıktı küstüm biraz ousta diyorki niye kızıyosun bana söylemesemiydim sana kötü bi niyetim olsaydı gelip demezdim bile.seni seven bi kocan var aklına kötü şeyler getirme diyor. sonra kucağına aldı beni ayakta bende bacaklarımı onun beline doladım baş aşşa sarkıttı sallıyo bi o yana bi bu yana beni bak koparırım her tarafını yapma öyle küsme bana diyo
ama kızdım yaa o kız buraya giriyosa ve burayı okuyosa onun ağzını burnunu kırarım
pislikkk
Siz bir kac gune belkide 1 haftaya bence o kadar uzunda surmez barisir güle oynaya gidip dilekceyi geri cekersiniz soyliyim![]()
sonra dedim ki kız güzelmiydi bari fena değildi ama dünyanın en güzel kızı bile olsa benim karımdan güzel olamaz dedi
Ahahahh kıskançlık kokusu buralara geldi
Bitsin hiç üzülmüyorum diyen sen miydin acaba![]()