- 23 Eylül 2021
- 215
- 91
- 48
- 35
- Konu Sahibi turuncuhayaller
-
Ben gördüm sizinkindeki silik çizgiyi,hadi hayırlısıbenimde böyle gorunmez sekildeydi bugun yaptim bu şekilde çıktı varmi yokmu bilmiyorum normal kaset testte sonradan cizgi olustu birlikte takip edelim yanılıyormuyuz bilmiyorum Eki Görüntüle 3020657 Eki Görüntüle 3020657
ben baska marka kullanmistim prodoctor hamile kalmadan bir onceki ay her yaptigimda silik cizgi cikti ama cok net resimleri dursa yollardm.hevesle gittim kan verdim 1.20 iki gun sonra bi daha yok ayni sonuc.bir ay sonra kaset testle ogrendim hamileligimi oy uzden erken gebelik testlerine guvenmiyorum bazi markalar haric onalrinda tanesi 25 tl zatenErken gebelik daha iyi diye biliyorum bi de elimde sadece erken gebelik testleri var
Hmm anladım doğrudur,ben bunu kutuyla aldım internetten o yüzden bitene kadar kullanayım,zaten hergün yapa yapa 2 tane kaldıben baska marka kullanmistim prodoctor hamile kalmadan bir onceki ay her yaptigimda silik cizgi cikti ama cok net resimleri dursa yollardm.hevesle gittim kan verdim 1.20 iki gun sonra bi daha yok ayni sonuc.bir ay sonra kaset testle ogrendim hamileligimi oy uzden erken gebelik testlerine guvenmiyorum bazi markalar haric onalrinda tanesi 25 tl zaten
sizi umutlandirmak istemem ama bu testler bozuk malesef hergun daha netlesmesi gerekir normalde ama bu hep silik cikartiyorHmm anladım doğrudur,ben bunu kutuyla aldım internetten o yüzden bitene kadar kullanayım,zaten hergün yapa yapa 2 tane kaldı
Bunu da bugün yaptım sanki düne göre biraz daha belirgin gibi ama emin olamıyorum
Anladımsizi umutlandirmak istemem ama bu testler bozuk malesef hergun daha netlesmesi gerekir normalde ama bu hep silik cikartiyor
Bir de yarın ilk idrarla deneyin, belki koyulaşma olur öyle daha iyi anlarsınız.Anladımnormalde birkaç gün önce görünmeyecek derecedeydi ama bugün silik de olsa net görünüyo ne bileyim bu bile bi umut benim için
Tamam teşekkür ederimBir de yarın ilk idrarla deneyin, belki koyulaşma olur öyle daha iyi anlarsınız.
Bugün yaptın mı yeniden test? Merak ettim koyulaştı mıbenimde böyle gorunmez sekildeydi bugun yaptim bu şekilde çıktı varmi yokmu bilmiyorum normal kaset testte sonradan cizgi olustu birlikte takip edelim yanılıyormuyuz bilmiyorum Eki Görüntüle 3020657 Eki Görüntüle 3020657
o testten kalmadi elimde kaset test negatif çıktı sanırım days comfort yanılttı beni nasil koyu cizgi cikardi anlamıyorum kastte mutlaka az bisey çıkması lazimdi sen yaptın miBugün yaptın mı yeniden test? Merak ettim koyulaştı mı
Days comfort beni de yanılttı,bugün adet oldumo testten kalmadi elimde kaset test negatif çıktı sanırım days comfort yanılttı beni nasil koyu cizgi cikardi anlamıyorum kastte mutlaka az bisey çıkması lazimdi sen yaptın mi
insallah hakkımızda hayırlısıDays comfort beni de yanılttı,bugün adet olduminşallah diğer ay hayırlı haberi alırız
Sonuç ne oldu ?canım bende gördüm bişeyler :):) inşallah vardır benim testimde böyleydi 2 gün önce tekrar yapmak için vakit geçmesini bekliyorum hangi marka bu bide erken gebelik testi mi yaptın
olumsuz inşallah bu ay pozitif görürüz :)Sonuç ne oldu ?
İnşallah gönlünüze göre olur bu ay pozitifi görürsünüz ben istemiyorum amaolumsuz inşallah bu ay pozitif görürüz :)
days comfort erken gebelik testi yanlıs 2. çizgi çıkarıyor olabilir miDays comfort beni de yanılttı,bugün adet olduminşallah diğer ay hayırlı haberi alırız
sonucun ne oldu canım yanlıs mıymış kaset testlerAnladımnormalde birkaç gün önce görünmeyecek derecedeydi ama bugün silik de olsa net görünüyo ne bileyim bu bile bi umut benim için
Canım sen kaset testte yapmış miydin acabaYaa hadi inşallahdays comfort markası canım evet erken gebelik testi,internette toplu alınca daha ucuza geliyodu öylece almıştım geçenlerde,yoksa burda iki güne bi eczaneye gidip test almaktan eczacı beni deli sanacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?