Hayatımda arkadaş olarak da, hoşlanma anlamında da benzer erkekler var/oldu.
Bu serseri, kötü karakter olması sizi çekiyor, çok iyi anlıyorum :) Çünkü eğlenceliler, tehlikeliler, bu nedenle cazip geliyor. Ama şu da var ki, yanmaya razı olmadan bu adamlara dokunmayın.
Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, cinselliği istediği gibi yaşar, sonuçta karşısındaki kadınların da rızası var. Ancak sizin böyle bir niyetiniz yoksa, hiç yaklaşmayın bile çünkü nihayetinde isteyecek.
Eskiden uyuşturucu kullanmış arkadaşlarım var benim de, bir insanın bağımlı olmadıktan sonra denemiş olması, kötü bir insan olduğu anlamına gelmez. Ama hayatı sizden farklı yaşıyor demektir.
Bu adamlar sevgili olmaz. Siz adım atsanız da olmaz. Eğlencelidirler, çok güzel vakit geçirirsiniz, yanlarında olmaktan keyif alırsınız, sizi heyecanlandırırlar, isterseniz geceyi beraber geçirip birlikte olursunuz, ama sevgili olmazlar.
Gerçi sonraki sayfalarda vazgeçtiğinizi anlatmışsınız ama ben yine de sizin yaşadıklarınızı daha önce yaşamış biri olarak yazayım dedim. Ne hikmetse hayatımda hep bu tip adamlardan en azından bir tane oldu, hatta yakın bir erkek arkadaşım "ya ben niye hep bunları buluyorum" diye sızlandığımda "kızım efendi olanları sen istemiyorsun, nerde piç var nerde serseri var onlara gidiyorsun" diye azarladı