- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
E kim m kim birsey anlamadim. Sadece esya yerlestirmek icin istiyorsa babaniz hakli size niye vermiyor anahtari?Babamın düşüncesi sizce yanlış mı ? Eşime Geldiğimizde Anahtarı Verirsin Demiş.Oda E.....'ten başkasına vermem diyor.Anneme bile daha anahtar vermedim diyor.Annesi de bunu sorun yapacak bir insan evladı.Babamda anahtar'ı sürekli istemedi.Sadece eşya gelecek.Onu yerleştiricez.Bir günlüğüne istedi.Eve gelmem M.... kibirli diyor.Bakmam diyor.Sizce kim haklı?
Sadece eşime veririm demiş.Kendi anneme bile anahtar vermedim demiş.Ki kuzenleri gorumcemin arkadaşı bile ev temizlemişler orada.E kim m kim birsey anlamadim. Sadece esya yerlestirmek icin istiyorsa babaniz hakli size niye vermiyor anahtari?
Babaniz zaten bir gunlugune istemis siz babanizin yaninda degil misiniz size vermekte sorun gormuyorsa size versinSadece eşime veririm demiş.Kendi anneme bile anahtar vermedim demiş.Ki kuzenleri gorumcemin arkadaşı bile ev temizlemişler orada.
Yedeğini vericem dedi zaten.O ev seninde evin olmayacak mi? Eşya yerleştireceğini tabi anahtar olacak,babanin bunu lafiji etmek zorunda olması nile saçma.
Sen alacaksın anahtarı, işin bitince verirsin nisanlina. Yedeği varsa sende de kalabilir anahtar hatta.
Her şeyiniz garip cidden. Aman sakın ayrılma.
Oda ayrı cins.Babama göre de ben oradan birşey mi çalıcam diyor.Babaniz zaten bir gunlugune istemis siz babanizin yaninda degil misiniz size vermekte sorun gormuyorsa size versin
Ben ona karşıyım.Gecici veririm devamlı vermem.Bizim anahtar kendi kardeşimde,kayınvalidede var.
Bizim için sorun olmaz yani.
E tamam mesele ne o zaman ?Yedeğini vericem dedi zaten.
İşte biz geldiğimizde anahtarı verirsin dedi galiba.Hemen oda eşimden baskasina vermem deyince babam bozuldu.E tamam mesele ne o zaman ?
Babanla nisanlin niye anahyra muhabbeti yapıyor?
Bizde rahatsız eden,habersiz gelen,çat diye içeri dalan tipler yok.Ben ona karşıyım.Gecici veririm devamlı vermem.
İşte ben burada yorumları okuyorum o yüzden veremem.Bizde rahatsız eden,habersiz gelen,çat diye içeri dalan tipler yok.
Rahatız çok şükür.
Buradaki yorumlarda iyisi de var kötüsü de var.İşte ben burada yorumları okuyorum o yüzden veremem.
Babaniz cat kapi gelir diye mi cekiniyorsunuz?İşte ben burada yorumları okuyorum o yüzden veremem.
Saçmalamış nisanlin. Tamam diyip verecek sana anahtarı. Sanki baban alıp bir şey yapacak, kendinde bırakacak anahtarı. Eşya getirmeye geliyor adam altı üstü. Yiyecek evi sanki. Görgüsüzlük yaptigi.İşte biz geldiğimizde anahtarı verirsin dedi galiba.Hemen oda eşimden baskasina vermem deyince babam bozuldu.
Babamın öyle huyu yok.Kayinvalide ye vermek istemem bu yüzdende babama da veremem.Dedigim gibi geçici birşey olur veririm.Surekli anahtar veremem.Babaniz cat kapi gelir diye mi cekiniyorsunuz?
Onunla da bu konuyu konuşmadım daha.Aynisini kendi annesine de yapıyor.Annesi telefonda konuşurken benim oğluma senmi yaptırıyorsun diyor.Ben kayniyorum arada.Boyle şeylerden.Saçmalamış nisanlin. Tamam diyip verecek sana anahtarı. Sanki baban alıp bir şey yapacak, kendinde bırakacak anahtarı. Eşya getirmeye geliyor adam altın üstü. Yiyecek evi sanki. Görgüsüzlük yaptigi.
Baban baska sehirde olmicak mi zaten simdilik ver babana bunun sorun olmasi bile sacma adam esya icin istiyor zatenBabamın öyle huyu yok.Kayinvalide ye vermek istemem bu yüzdende babama da veremem.Dedigim gibi geçici birşey olur veririm.Surekli anahtar veremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?