- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Fosur fosurKaynana hala fosur fosur sigara içiyor mu evde?
Resmi olarak eşi ama henüz düğün yok, beraber yaşamıyorlar, acılara yürüyerek yapacak o düğünü.konuda esim demis ama nisanlisi mi esi mi? Konudaki baba, insan evladi kayinvalide bana birini animsatti ama o en son bosaniyordu sanki. Konulari benzemez insallah.
Evet.Katip ayni kisi mi bunlar beynim yandi sevabina sen bari aydinlat.
Baska üyeliği kahve li bişeydi, sağir sultan bile duyduResmi olarak eşi ama henüz düğün yok, beraber yaşamıyorlar, acılara yürüyerek yapacak o düğünü.
Başka bir üyeliği daha vardı oradan hatırlıyor olabilirsin.
Babanıza ne garezi var ki,sanki düşman kuvvetleri E.... içinYedeğini vericem dedi zaten.
Muso yok olsaydı kesin derdi eşşek gibi verecekBaban kim ya ? sanki hayattaki kalan tek yaıkının senin için önemli kocan da kocan
Milleti gaza getirme durmadan konu açıp duruyorsun
Resmi olarak eşi ama henüz düğün yok, beraber yaşamıyorlar, acılara yürüyerek yapacak o düğünü.
Başka bir üyeliği daha vardı oradan hatırlıyor olabilirsin.
Tesekkur ederim kizlar. Cok guzel ve muhtesem otesi evlilik tavsiyeleri vardi nasil unutabilirim.
Siz kk kadınlarına ayar mı vermek için geldiniz,sizden mi öğrenecek nasıl konuşulacağınıDoğru konuş
Tam ben yazacakdim ban yerim diye yazmadimMuso yok olsaydı kesin derdi eşşek gibi verecek
Acaba hangi tavsiyesini unutamadınız ?
Kendisi de kayınvalidesiyle sevap hanesini bol bol dolduracak zaten, az beklesin.esinin babaannesi ve sulalesi ile yasayan bir uye vardi ona verdigi tavsiye evlilik sabir isidir, annem de bilmem kiminle yasamis, sevap haneni bol sevapla doldur sen kazanirsin minvalinde bir tavsiyesi vardi nasil unutabilirim. Kendi konulari ve verdigi tavsiyeler benim icin paha bicilemez. Hepimiz sayesinde evliligi sil bastan ogreniyoruz eksik olmasin.
Desene ban bana isabet edecek tühTam ben yazacakdim ban yerim diye yazmadim
Sürekli benzer konu açması ve üyelere hakaretvari uslup nedeniyle şikayet ettim siz de edin uğraşmayalımDoğru konuş
İşlem tamamlandıSürekli benzer konu açması ve üyelere hakaretvari uslup nedeniyle şikayet ettim siz de edin uğraşmayalım
Eşinin babaanesine bakan üyeye benim annem 28 yıl babanneme bakmış sabret diye akıl veriyordu.Kendisi evin kirasını ödeyecek olan kayınvalidesini istemiyor.Ama hayal dünyasında yaşıyor.esinin babaannesi ve sulalesi ile yasayan bir uye vardi ona verdigi tavsiye evlilik sabir isidir, annem de bilmem kiminle yasamis, sevap haneni bol sevapla doldur sen kazanirsin minvalinde bir tavsiyesi vardi nasil unutabilirim. Kendi konulari ve verdigi tavsiyeler benim icin paha bicilemez. Hepimiz sayesinde evliligi sil bastan ogreniyoruz eksik olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?