- Konu Sahibi OGULCUKLARIM
-
hayırlısı canım inşallah sorunsuz geççeralıştım canım ama uzun süre tartılmayı düşünmüyorum haftaya salı fln tartılırım anca canım
bir hafta aradan sonra tekrar döndüm
dügün telaşında hiç dikkat edemedim yediklerimeumarım kilo almamsımdır mısafirlerimi gönderdim yarın tartılıp tekrar başlıycam inşallah aynı kararlılıkla devam ederim inşllah çünkü çokkk dagıldım acıl toparlanmam lazım
hayırlısıyla düğün telaşınıda atlattın umarım.o telaşla zaten yemene dikkat etmen zordu canım.olsun sen şimdi sahalara tekrar bomba gibi dönersin eminim
canım ya nasıl ihtiyacım var böyle motivasyona çok tesekku ederim işallah toplıycam kendimi sabah tartılıp başlıycam toparlanmam lazım
merhaba
öncelıkle sıze basarılar dılıyorum :) acaba dıyete baslamadan once doktorunuza gereklı kontrollerı yaptırdınız mı?
yediklerim
ara 2 mandalın
ogle
1 kase asure
simdide 3 kaşıkyogurt
güzel denge olmuş canım,harikasın....
canım nasılsın nasıl gidiyo diyet
valla canım gitmeye çalısıyor bu haftada durmadan gezmedeyım hayırlısı
valla canım gitmeye çalısıyor bu haftada durmadan gezmedeyım hayırlısı
birileri hala gezmelerden gelememiş mi neeeee
tekrar baslıyorum ınsallah gunlukcum
ama busefer çokk daha kararlı çokk daha motıve hedefler koydum kendıme 1 marta kadar 120 kılo olucam salıklıkararlı ılerlıycem ınsallah
pazartrsı gıdıp bı tam kan testı verıcem bakalım ne durumdayım bugunden itibaren hegun yazıyorum buraya yedıklerım
ayca kaya neden kılo vermek ıstıyorsunuz bır yere yazın demıstı motıvasyonu arttırıyormus iste bende yazıyorum
-SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
-çocuklarımla parklarda oynamak için
-eşimi çok sevıyorum yanında çıtır bi hatun olarak gezebilmek için
-annem babam benım için çokk endişeleniyor onları üzmemek için
-araba kullanabilmek için
-mazaya gıdıp her ıstedıgımı ala bılmek için
-şu korselerden kurtula bılmek için
ZAYIFLIYCAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?