Ben bol bol su ve yeşil çay içiyorumKızlar Ödem oluştuğunu hissettiğinizde hangi kürleri deniyorsunuz ? Ben maydanoz sapı kaynatıp içiyorum bazen de hibisküs bitkisini. Ama siz ne yapıyorsunuz ve etkili oluyor mu merak ettim. Bazen sırf ödem yüzünden tartı da fazla kilo görünce diyete olan inancım kayboluyor
Bende aynı şekilde ama etkili olmuyır sankiBen bol bol su ve yeşil çay içiyorum
Ödem atıcı şeylerden korkuyorum ben. Bobregime zarar verir diyeBende aynı şekilde ama etkili olmuyır sanki
Aa göbeğe zarar mı veriyormuş kiii aman allahıöÖdem atıcı şeylerden korkuyorum ben. Bobregime zarar verir diyefarkli şeyler denemiyorum o yüzden
Ödem atmak icin böbrek fazla çalışıyor ya. Ödem atıcı şeyleri uzun süre kullanmamak lazım. Mesela tarçıni gunde en fazla bir çay kaşığı kullanabilirsin ve en fazla 15 gün üst üste kullanabilirsin. Her şeyin belli bir kullanimi var. Arastirmak lazim. Sadece böbreğe degil karacigere de zarar verebiliyorlar diye biliyorum.Aa göbeğe zarar mı veriyormuş kiii aman allahıö
Evet haklısın canım. Zaten kiloların tek sorumlusu ödem değil biraz bahane bi de oluyor ödemim var demekYesil cayi da bu yuzden günde en fazla 3 bardak için diyorlar
Masallah canım miss gibi gidiyorsunBugün temizlik günüm dü evi baştan aşağı temizledim 700 kalori yakmışım:)
Bir de spor yapıcam bu gün yaklaşık 1000 kalori yakmış olucam. 1200 kaloriyide geçmiycem miss gibi
Ya harika bir rakam tebrik ederim. Daha sıkı daha zayıf görünürsünnBugün 1385 kalori yedim
9550 adim attim
If ye baslayali 9 gün oldu
Daha tartilamadim ama belim 3 cm incelmiş, kalçam 1 cm incelmiş
If için kilo vermesen de incelirsin diyorlar. Ben kilomu da vereyim zayif da goruneyimYa harika bir rakam tebrik ederim. Daha sıkı daha zayıf görünürsünn ☺☺
Hahah her ikisi de olsun olmuşken demii bencedeIf için kilo vermesen de incelirsin diyorlar. Ben kilomu da vereyim zayif da goruneyim
Gunaydin canimGunaydin
Dun yazamadim
Annemler 2 aylik tatilden geldiler. Is cikisi cocuklari alip oraya gittim. Onlar gelmeden Yemek temizlik kosusturmasi oldu. Eve gelince de kosusturmaca derken pillm bitti. Spor yapamadim dun, 9900 adim atmisim.
Yemek de aksam malesef 2 tost yedim, yoksa sabah ve Ögle guzel beslendim. Dunu izin günü ilan edip bugun yine tam gaz devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?