Bu sefer zayiflayacagim💪😎

Gunaydin
Kahvaltim
Kasar in altinda 3 Minik kofte var

Eklentiler

• IMG_20190901_104801.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 21
Çok tesekkur ederim canim sen kac kilo oldun
Ben bu aralar tartılmadım canım. Baya kalabalık misafirlerim vardı 20 kişi desem yeridir. Yemek içmek birbirine girdi. Adette oldum. Bugün dikkat ediyorum yarın kilomu söyliycem

Bugün 30 days shred yaptım. Evi temizledim 6 saat sürdü valla 1300 kalori yakmışım
Akşama da kabak sote yapıcam günü bitiricem.
Sıkı diyete devam etmem lazımm

Ben de dün başladım. 70 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekiyor, kilodan sırtım çok ağrıyor. Sağlığım için , psikolojim için en önemlisi bebek tedavisi için vermeliyim :)

Ben de dün başladım. 70 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekiyor, kilodan sırtım çok ağrıyor. Sağlığım için , psikolojim için en önemlisi bebek tedavisi için vermeliyim :)
Hoşgeldin aramızaa :)
Evet kilo ilk önce sağlık için zararlı inşallah bir anca verirsin de bebişe kavuşursun :)

Günaydın kızlar. Hala kilom 76.4
Daha çok azmetmem lazım daha çoookk

Kızlar bugün herkes kilo bildirimi yapsın. Birde cuma günü yapalım bakalım kaç kilo gidicekm?

Ben de dün ovulasyon günümdeydim. Çok istahliydim. Diyeti bozdum

Kızlar bugün herkes kilo bildirimi yapsın. Birde cuma günü yapalım bakalım kaç kilo gidicekm?

Ya simdi gordum ben
Artik cok gec tattilmam. Isteyim.
Yarin tartilayim?

Ben 1hafta sabahlari protein icecegim
Bu sabah 25gr protein tozu
250ml sekersiz soya sutu. Icinde karbonhidrat cok az diye bu sutu sectim
2 kucuk cilek, tat versin diye

Birazdan Ögle yemegi yiyecegim
160 gr kofte

Selam kizlar
69 ciktim sabah
Grip olmusum. Ev ahalisi gelene kadar yatmayi dusunuyorum. Yoksa Toparlanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…