Bu sefer zayiflayacagim💪😎

1150 kalori aldım bugün
30 days shred yaptım , leslie 1 mil yaptım.
2 litre sı içtim o 2.5 olur herhalde. 2. Bardak yeşil çayımı içip günü bitiricem inşallh

Bende kendimi bildim bileli kiloluyum cnm bu yolda irade istikrar onemli sen beyninde bitirmissin zaten gerisi de gelir insAllah konunu takipteyim başarılar kısa zmnda saglikla ideal kilona ulaşırsn insAllah

Bende kendimi bildim bileli kiloluyum cnm bu yolda irade istikrar onemli sen beyninde bitirmissin zaten gerisi de gelir insAllah konunu takipteyim başarılar kısa zmnda saglikla ideal kilona ulaşırsn insAllah ☺
Yaa canım çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin. Sen de insallah istediğin kiloya ulaşırsın

Benim okulum başladı. Bugunlerde if yapamiyorum. Belli bir saat düzeni oturtamadim kendime. Nasıl yapacagima karar veremedim daha. Bir süreliğine if ye ara verdim

Benim okulum başladı. Bugunlerde if yapamiyorum. Belli bir saat düzeni oturtamadim kendime. Nasıl yapacagima karar veremedim daha. Bir süreliğine if ye ara verdim
Canım normal diyet düzenine gir. Sabah kahvalto öğle yemeği sonra akşam yemeği olarak

Kızlar valla bugün çok acıkıyorum ben ya 1 saat geçmeden karnım gurulduyor valla çok kötüyüm nerde yanlış yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…