Geçmiş olsun bu arada canım. Umarım bir an önce iyileşirsinMaşallah canım kilon çok güzel
Gecmis olsun canimSelam kizlar
69 ciktim sabah
Grip olmusum. Ev ahalisi gelene kadar yatmayi dusunuyorum. Yoksa Toparlanamam
Ayy canım dün biraz gece ye doğru bişeyler mi yedin ?Bugunku kilom=77
Ben geri kilo almisim
Gecmis olsun canimsenin boyun kacti? Biz senin kilona gelmek icin uğraşıyoruz
2 gün if yapamadim, yediklerime de dikkat edemedimAyy canım dün biraz gece ye doğru bişeyler mi yedin ?
Bi bugün yeşil çay iç 3 fincan
Bende öyle oldu geçen gün çok misafirim vardı.2 gün if yapamadim, yediklerime de dikkat edemedim
Insallah canim hep beraber zayiflayacagizBoyum 156
Vucudum cok yagli malesef
50 bilemedin 52 olsam en uygunu
Hem pazartesi hem de cuma mi kilo bildirimi yapalim bundan sonraBende öyle oldu geçen gün çok misafirim vardı.
Şimdi dikkat edersin canım. Bir dahaki kilo bildirimini cuma günü yapalımm
Hem pazartesi hem de cuma mi kilo bildirimi yapalim bundan sonra
Aynen hem pazartesi hem cuma yapalım. Diğer türlü kendimizi frenliyemiyoruzBence oyle yapalim
Daha dikkatli oluruz
Bende kendimi bildim bileli kiloluyum cnm bu yolda irade istikrar onemli sen beyninde bitirmissin zaten gerisi de gelir insAllah konunu takipteyim başarılar kısa zmnda saglikla ideal kilona ulaşırsn insAllahKendimi bildim bileli kilolu biriyim. Vücudumun çok orantısız bir şekli var. Hep bir diyet içerisindeyim. Ara ara zayiflamalarim oldu ama geri kilo aldim. Hep bir kilo alip verme icerisindeyim. Ama artik gercekten zayif olmak istiyorum. Kendimi beğenmek istiyorum. Hayatim hep kilolarima üzülmekle gecsin istemiyorum. Neden hep böyle kilolu kaliyorum ki? Bu kadar zayif insan varken neden ben kiloluyum? Kendime haksızlık ediyorum. Kilo hakkinda o kadar cok şey düşünüyorum ki Artik istedigim gibi bir hayatim olsun istiyorum. Istiyorum ve başaracağım insallah
Yaa canım çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin. Sen de insallah istediğin kiloya ulaşırsınBende kendimi bildim bileli kiloluyum cnm bu yolda irade istikrar onemli sen beyninde bitirmissin zaten gerisi de gelir insAllah konunu takipteyim başarılar kısa zmnda saglikla ideal kilona ulaşırsn insAllah ☺
Canım normal diyet düzenine gir. Sabah kahvalto öğle yemeği sonra akşam yemeği olarakBenim okulum başladı. Bugunlerde if yapamiyorum. Belli bir saat düzeni oturtamadim kendime. Nasıl yapacagima karar veremedim daha. Bir süreliğine if ye ara verdim
Saol cnm insAllahYaa canım çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin. Sen de insallah istediğin kiloya ulaşırsın
Ben şekerli seyler yemeyince öyle hissediyorumKızlar valla bugün çok acıkıyorum ben ya 1 saat geçmeden karnım gurulduyor valla çok kötüyüm nerde yanlış yaptım
Kahve içebilirsin canim iyi gelebilitKızlar valla bugün çok acıkıyorum ben ya 1 saat geçmeden karnım gurulduyor valla çok kötüyüm nerde yanlış yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?