Bu seferde bu şekilde sömürmeye çalışıyolar.

Anladım ki bizim komşular da benden otlanıyor :KK51::KK70:

Yani eviniz den bir kab deterjan ile kek malzemesi götürdü diye sizi sömürüyor lar demek mı.?
Belki başka konular da haklı olabilir sınız ama bu konu da abartmışsınız çok rahatsız san iz taşının yani böyle konular açıp komik duruma düşmeyin lütfen üst katta ki bir komşunuz da olabilir di gelip sizden iki malzeme istedi diye sömürüyor olmuyor lar ki kaldı ki bunlar komşu değil.
Hayr tabikide öyle değil. Ama siz önceki konularımı bilmediğiniz için böyle düşündünüz . Bunların amacı başka,maaşı vermiyoruz diye gıcıklık yapıyolar. Babası eşimi çağırıp duruyo işyerinden beni al diye,gaz parası bizden. Yüz versek iyice üste cıkacaklar.Görümce usb yi alıp geliyor müzik açıp kendi kendne bzm evde takılıyor. Amaç başka yani daha anlatsam o kadar şey var ki

Hayr tabikide öyle değil. Ama siz önceki konularımı bilmediğiniz için böyle düşündünüz . Bunların amacı başka,maaşı vermiyoruz diye gıcıklık yapıyolar. Babası eşimi çağırıp duruyo işyerinden beni al diye,gaz parası bizden. Yüz versek iyice üste cıkacaklar.Görümce usb yi alıp geliyor müzik açıp kendi kendne bzm evde takılıyor. Amaç başka yani daha anlatsam o kadar şey var ki

O zaman uzaklaşın oradan onlar şu an bir nevi bizim evde kira vermeden oturuyorlar bari karşılığını alalım kafasında lar

Benim anlayamadigim konular var boyle beraber oturmalarda, en basindan evlenirken kabul mu ediyorsunuz da sonradan isler cigrindan cikiyor? Oturup hesap kitap yapmadan mi evleniliyor? Misal sizden istenen seyler kac lira tutuyor? Deterjan dedigimiz sey en pahalisi migrosta,8 kilosu 30 lira. Cay dedigimiz sey 20 lira. Ne kadar istiyorlar mesela sizden? Hesap yaptiniz mi hic ayda size bu istekler kaca patliyordu? Bu parayla ayri eve cikabilir miydiniz misal?

Ozur dileyerek bir genelleme yapacagim ama,hem birlikte oturmayi kabul edip evlenip de sonradan kotu olmak bana yanlis geliyor.
Pek cok gocmen arkadasim var senelerdir, hepsi maaile ayni apartmanda oturuyorlar. Hepsinin keyfi yerinde. Yatirimlarini da yapiyorlar,kimse kimseye kazandiginin lafini da yapmiyor. 34 yasindayim 20 yildir tanidigim en az 8-9 aile sayabilirim hepsi boyle. Bu anlasamayanlar ama inatla ayni evde oturmaya devam edenleri anlayamiyorum uzgunum. Ya siz de calisin kaderinizi degistirin cikin o evden,ya da katlanmaya devam edin diyorum

Back
X