İşte bazen altından kalkarız sandığımız şeylerin altından kalkamadığımız oluyor, halbuki gerçekten başlarken o kadar ince eleyip sık dokumuyoruz, sevdiğimin yanında her yer güzeldir diyoruz ama..
Peki eşinizle konuştunuz mu?
eşimle cok konuştuk ama bana dediği;sen flört dönmeinde bana senle heryere gelirim demiştin diyor...ve hp burda kalıcağız diyor..zamanla alışırmıyım bilmiyom...istanbul dan sonra böyle kücük yer cok zor...
Bir de kaç yıllık evlisin?
Ne zamandan beri orada oturuyorsun?
Eşine açıklaman gerek tekrar bence. Yani tamam sonuçta o da haklı, planlarını ona göre yaptı, sen onunla nereye olsa giderim dediğin için. Ama öte yandan da gerçekten insanın bir yanılma payı var, bunu ona hatırlatmalısın. Mutlu olmadığını söylemelisin tekrardan. Yaşamadan bilemezmişim, yanıldım de tekrardan.
Peki küçük bir ilçe diyorsun, sıklıkla şehir merkezine gitme şansın yok mu? Çok mu uzak şehrin merkezine?
şuan arabamız yok bide hamileyim pek dısarı cıkamıyorum bu yüzden bunalıyom...bir kaç komşum var o kadar..bu konuyu acınca eşimle tartışma cıkıyor aramızda
Dört yıl uzun bir zaman ki sonuçta Şırnak'ta da kalmışsın, yani Şırnak bile burdan güzeldi diyorsun, eşinin biraz daha duyarlı olması gerekiyor. Hastaneye gitmek için ile gidiyorum diyorsun..Zor olmalı anlıyorum..
Ama işte bunu eşe anlatmak önemli...Eşinin peki orada kurulu bir işi mi var, yani ile taşınsanız mesela, iş kuramaz mı orada da?
İle gitmek ne kadar sürüyor? Neden soruyorsun diyeceksin, hani siz bari ile taşınsanız, o da işe günü birlik gidip gelse diye düşündüm ama uzaklığı bilemiyorum.
eşimle cok konuştuk ama bana dediği;sen flört dönmeinde bana senle heryere gelirim demiştin diyor...ve hp burda kalıcağız diyor..zamanla alışırmıyım bilmiyom...istanbul dan sonra böyle kücük yer cok zor...
asudeciğim nerde yaşıyosun şuan?(eğer özel değilse).istanbuldan gittiğini söylüyosun burası garip bir alışkanlık yapıyor insana genelde insanlar ist.dan fırsat bulup kaçma isteği taşıyor gidince de yapamıyor başka bi yerde...benim de eşim öğretmen..ve ben de seninle tam tersi bir durumdayım..ist' da hayatın hızına yetişmek yoruyor beni tayin imkanımız olsa şuan kesinlikle başka bir yere gitmek isterim.. hamilesin kısıtlı imkanlar bunaltıyor elbet..senin isteğin tekrar ist.' amı dönmek yoksa şartların zorlayıcı olmadığı bir yer olsa olur mu diyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?