• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekil başına gelen varmı yada yakınında..???

Busra-drnk

Ailem; M & E... siz hep iyi olun..
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
385
6.363
68
31
Mrb arkadaşlar.. bnm Ablamin 2 tane oğlu var küçüğü 3 yaşında asla çocuk istemiyordu. geçen sene ekim sonu Kasım başı çoook hasta oldu ve Dr antibiyotik, penisilin iğne vs verdi kullandı bu süreçte meğer hamileymis. Bu süre sonra günü baya gecikince test sonucu pozitif çıktı..sonra ona bu ilaçların habersiz içtiğini bebekte bi sorun olup olmadığını sormasını istedim Dr.oda bakıp yok demiş..
Hamileliğin 3. Ayında 3lu testte risk çıkınca Dawn sendrom olmasi konusunda amniosentez yapılıp öğrenilmesi teklif edilince ablam reddetti. Sonuçta hersey kabulüm dedi..
sonra böbrek kalp rahatsızlığı derken biliyorsunuz pek de çoğu doğru çıkmayan bazı durumlarda olmak üzere pek inanmak istemedik bunlara. Doğum da baya gecikince şayet doğum günü geldi çattı..
öğrendikki bebeğin kafa tasi birazi yok, bi eli 6 parmak , böbrek sorunlu vs vs DHA önemlisi de kalpe giden damarı biri yok daha bisürü sorun ki nefes dahi alamiyrodu bu sebeple doğum sonrası 1 aydan belki bi kaç gün daha fazla yaşayarak bu eylül de öldü... bi çok araştırmaya göre ya genetik olabilir yada ilaçlardan olabilir dedi Dr.

sorum size şu sizce daha önce şükürler olsun 2 çocuğu sağlıklı olup 3. Çocukta bu şekil sorunlu doğan bi bebek genetik sonucu olabilir mi yoksa gerçekten kullanılan ilaç mi..

doğumdan sonra bu şekil Dr ilaçtan olurmu die sorulduğunda ablama şimdide Dr üstüne mi atacan suçu die üste çıkan azarlayan bi durumumuz x Avar :(

Penisilin gebelere verilir zaten. Başka ilaç aldıysa bilemem ama penisilin zaten gebelere verilebilen bir antibiyotik.

O zmn neden normal ilac vermiyolar hamile ve emzirenlere? Bazen ilac bile veremiyolarki kaldiki normal insani bile zehirliyo antibiyotik vs. Ben etkisi olabilecegini dusundum bu yuzden

Ben ilaçtan olduğunu düşünüyorum. Genetiklerinde hastalıklar var mıymış?
Bir daha azıcık dahi gebe olma durumu varsa doktorlara bunu söylesin. Zor değil ki, ona göre ilaç verilir.

O zmn neden normal ilac vermiyolar hamile ve emzirenlere? Bazen ilac bile veremiyolarki kaldiki normal insani bile zehirliyo antibiyotik vs. Ben etkisi olabilecegini dusundum bu yuzden
Zaten o zaman 3 değişik ilaç verdi antibiyotik, penisin falan haberimiz yoktu hatta günü gecince Boz belki ilacın yan etkisi olabilir die düşündük sonra 10 gün falan geçince öyle bişeyler bebek varsa olur die test yaptirdik ve pozitif çıktı

Mrb arkadaşlar.. bnm Ablamin 2 tane oğlu var küçüğü 3 yaşında asla çocuk istemiyordu. geçen sene ekim sonu Kasım başı çoook hasta oldu ve Dr antibiyotik, penisilin iğne vs verdi kullandı bu süreçte meğer hamileymis. Bu süre sonra günü baya gecikince test sonucu pozitif çıktı..sonra ona bu ilaçların habersiz içtiğini bebekte bi sorun olup olmadığını sormasını istedim Dr.oda bakıp yok demiş..
Hamileliğin 3. Ayında 3lu testte risk çıkınca Dawn sendrom olmasi konusunda amniosentez yapılıp öğrenilmesi teklif edilince ablam reddetti. Sonuçta hersey kabulüm dedi..
sonra böbrek kalp rahatsızlığı derken biliyorsunuz pek de çoğu doğru çıkmayan bazı durumlarda olmak üzere pek inanmak istemedik bunlara. Doğum da baya gecikince şayet doğum günü geldi çattı..
öğrendikki bebeğin kafa tasi birazi yok, bi eli 6 parmak , böbrek sorunlu vs vs DHA önemlisi de kalpe giden damarı biri yok daha bisürü sorun ki nefes dahi alamiyrodu bu sebeple doğum sonrası 1 aydan belki bi kaç gün daha fazla yaşayarak bu eylül de öldü... bi çok araştırmaya göre ya genetik olabilir yada ilaçlardan olabilir dedi Dr.

sorum size şu sizce daha önce şükürler olsun 2 çocuğu sağlıklı olup 3. Çocukta bu şekil sorunlu doğan bi bebek genetik sonucu olabilir mi yoksa gerçekten kullanılan ilaç mi..

doğumdan sonra bu şekil Dr ilaçtan olurmu die sorulduğunda ablama şimdide Dr üstüne mi atacan suçu die üste çıkan azarlayan bi durumumuz x Avar :KK43:

Iyide butun bu rahatsizliklarin ayrintili ultrasonda cikmasi lazimdi. Fazla parmak kafatasi kemigi eksikligi vs. Bence asil bu durumu fark edemeyen doktor suclu.

Malesef cu
Ben ilaçtan olduğunu düşünüyorum. Genetiklerinde hastalıklar var mıymış?
Bir daha azıcık dahi gebe olma durumu varsa doktorlara bunu söylesin. Zor değil ki, ona göre ilaç verilir.[/QUOTE
Malesef çünkü Dr kordonlarini baglamasak bi dahaki hamileliğin de tekrar aynı olabilir dedi ve bağladı.. merak ettiğim. Ilk 2 çocuğu sağlamken 3.de böyle olma ihtimali grnetikle alakali olabilirmi çünkü Dr ya ilaç ya genetik die de net konusmamis

Zaten o zaman 3 değişik ilaç verdi antibiyotik, penisin falan haberimiz yoktu hatta günü gecince Boz belki ilacın yan etkisi olabilir die düşündük sonra 10 gün falan geçince öyle bişeyler bebek varsa olur die test yaptirdik ve pozitif çıktı
Ablan korunmuyormuydu? Bunun cvbi tabiiki suanki sonucu degistirmez ama..

Bazı
Iyide butun bu rahatsizliklarin ayrintili ultrasonda cikmasi lazimdi. Fazla parmak kafatasi kemigi eksikligi vs. Bence asil bu durumu fark edemeyen doktor suclu.
Bazı durumlar çıktı tabiki ultrason da ama kafa taşı kemiği soylenmedi elleri soylenmedi .

Asla çocuk istemiyorsa asla çocuk olmayacak korunma yollarını seçmesi gerekirdi.

Bunun cevabını kimse veremez.Genetik test yapılmalıydı bebeğe.
Korunuyordu tabiki spreli vardı oda demekki oynamış yoksa başka türlü olurmu. Arastirilmadi pasif bi kocası var ve engel oluyo kabullenip çekiliyor kenari

Korunuyordu demekki oynamış olmasi lazim ki başka türlü olmaz
Spiral kesin : (

Spiral takildiktan 6 hafta sonra kaymismi rahim kabul etmismi diye kontrol edilmesi gerekiomus..eger kontrol edilmezse kaymis olursada ruhu duymazmis kimsenin..

Yukarda arkadas demis.. bazi seyler gozukmez ultrasonda ama kafatasi vs gozukmez mi? Ne bilimki sasirdim

Back
X