Bu Şekilde Bitti mi Şimdi?

Bence de mesaj atmayın, hayır yani ne hissediyorsan soyle karşındaki kadına cevap yazmamak nedir yahu? Erkekleri hiç anlamıyorum, siz üstüne düştükçe cevap yazmaz , yazsa bile sert çıkar . Ayrıca sarhoş olacak kadar içmesi de zaten sorun..Kararında içse hadi bir nevi ama haftanın iki günü sarhoş olan adamla uğraşılmaz. Bekleyin bakalım cevap verecek mi, yoksa bitti bu ilişki diye yolunuza bakın.
Tabi ki şuan da bitti diye düşünüyorum ama insan üzülüyor, neden böyle yaptı diye merak ediyor. Yoksa bu zamandan sonra yazsa bile, öyle mesajı okumayıp, değersizce davranması bir çok şeyi götürdü zaten.

Erkek arkadaşımla ikimiz de 35 yaşındayız, 7 aydır birlikteydik. Aslında lisede aynı okuldaydık ama arkadaşlığımız yoktu hiç. 7 ay önce birden bana mesaj attı, uzun süredir beğendiğini, cesaret edemediğini söyledi ve görüşmek istedi, bir süre sonra görüştük ve çıkmaya başladık. İlişkimiz gayet ciddi idi. Aileler biliyordu, babama söylememi ısrarla o istedi, benim hakkımda ne diyecek merak ediyorum dedi ( babalarımız arkadaş ) onun ailesi ile tanıştım, birlikte yemeklere falan gittik, hiçbir sorun yoktu, ilişkinin 2. ayında bile istemeye gelelim diye ısrar ediyordu, ben daha erken daha tanıyalım birbirimizi diyordum. Fakat kendisinin şöyle bir sorunu var, alkol... Haftada 2 gün sarhoş olacak kadar içiyor, bunun için defalarca ciddi ciddi konuştuk, azaltması, sınırında bırakması gerektiğini söyledim, hep haklısın çok özür dilerim dedi, defalarca bırakıcam diye yeminler etti. İlişki içinde de, onun bana karşı hiçbir saygısızlığı, kabalığı olmadı, ilgiliydi, beni umursamadığı, istemediği hissine hiçbir zaman kapılmadım. 2 hafta önce bir akşam yine içki yüzünden tartıştık ama kötü bir tartışma olmadı yani kötü laflar söylemedik, daha sonra o bana yazdı, ben, bu şekilde yürütemeyeceğimizi, onun bırakamayacağını, benim de sarhoş idare edemeyeceğimi söyledim, ayrılığa getirdim yani lafı, daha sonra konuşalım rahatsızım şu an dedi birden tamam dedim. Birkaç gün sonra ben yazdım, yüz yüze konuşalım, bitecekse de arkadaşça bitsin, kötü bir şey yaşamadık diye, yine hastayım erteleyelim dedi tamam dedim, birkaç gün sonra yine yazdım, napıyosun , iyi misin, yüz yüze konuşalım, orta yolu bulacaksak bulalım, konuşalım diye mesajımı okumadı bile, hala 4 gündür okunmadı olarak duruyor, dediğim gibi , şimdiye kadar ki bana olan davranışlarından, böyle bir şey yapacağını hiç düşünmedim, hep kırmaktan korkar şekilde davrandı, bende karşı bir hamle olarak, facebookta ilişkisi var durumunu değiştirdim, o değiştirmedi, öyle duruyor. Kesin ayrıldık mı sizce? Kızlar içki mevzusunu söyleyeceksiniz biliyorum, boşver iyi olmuş diye, o konuda haklısınız ama bu hareketi kesin ayrıldığımıza işaret mi?
Neden en azından bir cevap yazıp yazmıyor, konuşacak bir şey yok, kararımızı verdik biz, sen haklıydın bile demiyor?
35 yaşa uygun davranışlar değil. Ne öyle rahatsızım erteleyelim falan. Burda sorun alkolden öte. Ben olsam görevini tamamladı ve gitti diye bakar , bundan da bir ders çıkartırdım.

Ben artık ilişkileri çözemiyorum. Yaş konum fark etmeksizin hep bir "görüldü" / " görülmedi" davası.
Hayır o iki mavi tik mi iletişiminiz? Evlenmeyi düşündüğünüz adam değil mi bu? Hiç mi telefonla konuşmuyorsunuz? Ben yazdım o yazdı. E mavi tik olmadan ayrılık bile muallakta.

Ben artık ilişkileri çözemiyorum. Yaş konum fark etmeksizin hep bir "görüldü" / " görülmedi" davası.
Hayır o iki mavi tik mi iletişiminiz? Evlenmeyi düşündüğünüz adam değil mi bu? Hiç mi telefonla konuşmuyorsunuz? Ben yazdım o yazdı. E mavi tik olmadan ayrılık bile muallakta.
telefonla konuşuyorduk tabi ki ama bu 2 haftalık ayrılık sürecinde konuşmadık. Bu davranış karşısında nasıl arayayım ki zaten, onu da açmaz herhalde. Görüldü görülmedi meselesi benim de tüylerimi diken diken ediyor artık inanın, eski ilişkim vardı , erkek arkadaşım kavga ettiğimizde 5 gün mesajlarımı okumadığımı oluyordu, 5 günün sonunda mavi tik oluyordu, artık hiç tahammülüm yok böyle şeylere ama bu ilişkiye bitti gözüyle bakıyorum zaten. Karşıma çıkmaya yada mesajla cevap vermeye yüzü de isteği de yokmuş

Zaten görmüştür ekrana düştüğünde . Ne yazdığını okumuştur . Ama mavi tik yapmayarak okumamış numarası yapıyordur herhalde. Amaç neyse artık

telefonla konuşuyorduk tabi ki ama bu 2 haftalık ayrılık sürecinde konuşmadık. Bu davranış karşısında nasıl arayayım ki zaten, onu da açmaz herhalde. Görüldü görülmedi meselesi benim de tüylerimi diken diken ediyor artık inanın, eski ilişkim vardı , erkek arkadaşım kavga ettiğimizde 5 gün mesajlarımı okumadığımı oluyordu, 5 günün sonunda mavi tik oluyordu, artık hiç tahammülüm yok böyle şeylere ama bu ilişkiye bitti gözüyle bakıyorum zaten. Karşıma çıkmaya yada mesajla cevap vermeye yüzü de isteği de yokmuş
Herkesin tavrı tabi farklıdır size saygı duyuyorum fakat 4 gün ayrı mıyız diye düşunmek bana çok yorucu geliyor. Ben olsam arayıp gemileri tamamen yakardım.

Adam çok akıllı konu sahibi.. Bir kaç gün sonra hooopp zeytinyağı gibi üste çıkar ve kendinizi suçlu hissettirir size . Şuan sizi merakta bırakarak zemin hazırlıyor.
Siz de konuşmaya çalışarak adamın oyununa geliyorsunuz.

Alkolü değil sizi bırakmış,şuan sizi sindirmeye çalışıyor,beni böyle kabul et diyor,hadi şimdi tolere edilir ama evlenince hamileliği var doğumu var çocuk yetiştirmesi var alkolün ekonomik boyutu var ,yani varoğlu var,uzun vadede yanında alemciliği getirebilir ayrıca nasıl nerede içiyor bunların hepsi problem,valla değmez,bu adam için değmez,üzülmeyin hiç. Ben 20 yaşındayken çok hoşlandığım biri vardı,hatta sevgilimdi bi oturuşta 5-6 bira içerdi,alkol kültürü debçok iyiydi, o minicik aklımla “ bundan koca olmaz” diye başka sebeplerle birlikte ayrılmıştım,bakınız evlilik odaklı ben :deli: o zamanki aklımla bunu düşünmüşüm,yapmayın etmeyin.Bundan sonrası güzel olur inş.

öncelikle şunu söylemeliyim ki bir insan içiyor diye kötü degildir.eger içipte sapıtmıyorsa.keyfi içiyor kimseye zarar vermiyorsa bu onu bağlar.sırf bu yüzden siz imalarda bulunduysanız hatalısınız.belki birkaç gün kafa dinleyip arar sizi

öncelikle şunu söylemeliyim ki bir insan içiyor diye kötü degildir.eger içipte sapıtmıyorsa.keyfi içiyor kimseye zarar vermiyorsa bu onu bağlar.sırf bu yüzden siz imalarda bulunduysanız hatalısınız.belki birkaç gün kafa dinleyip arar sizi
Ben zaten alkole karşı değilim, ben de sosyal içiciyim, ona da hep dedim, istersen her gün içebilirsin ama sınırını bil, 3 kadeh seni bozuyorsa 2de bırak. Sadece haftada 1 birlikte içicez diye kurallar da koyduk ama uyamadı tabi. Sapıtmıyor fakat böyle daha erkek oluyor diyeyim, daha maço gibi tavırlar sergiliyor içince, alkolsüzken gayet efendi ve çekingen. Bende evlenince bu tavırlar sorun olur diye düşündüm.

Dediğim gibi 2 haftayı geçti ayrılık, az bir zaman değil yani. En son mesajımı okumaması da ne kadar değer verdiğini gösterdi.

Özür dilerim ama alkolu sizden çok seviyor olabilir.
Belki bu büyük sorunun asilamayacagini anladi ve böyle tepkisiz ( habersiz ) çekiliyor iliskinizden.
Sanırım sizin O' nu alkol ile kabul edeceğini sanıyordu. Şu an trip tarzı hareketleri size bunu kabul ettirmek için bile olabilir.

Tanımıyorum ama iyi hissetmiyorum.
Hayatınıza devam edin 4 gün belki ölmüş bile olabilirdik.

Saygısızlık.

Sizin mesajlarınızı okumuş. Zaten anında mesaj attığınızda bildirim panelinde görülüyor. Okur okumaz mesajı bildirim panelinden kaldırmıştır yanlışlıkla açmayayım diye.
Eğer gerçekten genelde çok iyi anlaşıyorsanız içtiğinde sapıtmıyorsa ayrılık çok saçma. Karakter ve kişilik önemlidir. İçtiğinde maço hareketler sergiliyorsa sizde onunla sarhoş olun ortama ayak uydurun açın müzik, şarkı öpün birbirinizi veya sevişin eğlenin tadı çıksın.
Adam size şiddet uygulamıyor, sizi üzmüyor, size kötü davranmıyor böyle bir sebepten dolayı ilişkiyi bitirmek bana göre çook saçma.
Ayrıca sizi merakta bırakmaya çalışıyor zaten bırakmışta. Belki bu gösterdiğiniz ayrılık konusunda soğumuş olabilir çaresiz kalmış olabilir. Veya sıkılmış olabilir. Belki de bir sıkıntısı var size açamadığı herşey olabilir.

Bakın şimdi bende merak ettim. :KK64:

Sakın kabullenme derim. Sarhos birinden ne koca ne baba oluyor. Ben kurtuldum ama suan cocugum babasinin o halini cekemiyor. Benimki de haftada 1 yada 2 idi. Ama bunun hastaligi var ölümü var. Acil durumu var insan icinde rezilligi var. Tartisirsaniz dayagi var. Kurtulmussun bulasma 10 yil yalvardim biraktiramadim. Beni birakti oglunu birakti alkolu birakmadi. Dayanmaya calistim olmadi. Gece cocuk atesleniyodu sizdigi icin uyandiramiyordum. Eve hirsiz girse beni kesseler duymazdi sarhos olan biriyle yasamak cok zor. Normalde cok iyiydi. Ama icince gittikce kotuye gidiyordu. Birak onun pesinden gitme hala. Bosandigim gun yeniden dogdumm. Yillarimi ve gencligimi yedi

Erkek arkadaşımla ikimiz de 35 yaşındayız, 7 aydır birlikteydik. Aslında lisede aynı okuldaydık ama arkadaşlığımız yoktu hiç. 7 ay önce birden bana mesaj attı, uzun süredir beğendiğini, cesaret edemediğini söyledi ve görüşmek istedi, bir süre sonra görüştük ve çıkmaya başladık. İlişkimiz gayet ciddi idi. Aileler biliyordu, babama söylememi ısrarla o istedi, benim hakkımda ne diyecek merak ediyorum dedi ( babalarımız arkadaş ) onun ailesi ile tanıştım, birlikte yemeklere falan gittik, hiçbir sorun yoktu, ilişkinin 2. ayında bile istemeye gelelim diye ısrar ediyordu, ben daha erken daha tanıyalım birbirimizi diyordum. Fakat kendisinin şöyle bir sorunu var, alkol... Haftada 2 gün sarhoş olacak kadar içiyor, bunun için defalarca ciddi ciddi konuştuk, azaltması, sınırında bırakması gerektiğini söyledim, hep haklısın çok özür dilerim dedi, defalarca bırakıcam diye yeminler etti. İlişki içinde de, onun bana karşı hiçbir saygısızlığı, kabalığı olmadı, ilgiliydi, beni umursamadığı, istemediği hissine hiçbir zaman kapılmadım. 2 hafta önce bir akşam yine içki yüzünden tartıştık ama kötü bir tartışma olmadı yani kötü laflar söylemedik, daha sonra o bana yazdı, ben, bu şekilde yürütemeyeceğimizi, onun bırakamayacağını, benim de sarhoş idare edemeyeceğimi söyledim, ayrılığa getirdim yani lafı, daha sonra konuşalım rahatsızım şu an dedi birden tamam dedim. Birkaç gün sonra ben yazdım, yüz yüze konuşalım, bitecekse de arkadaşça bitsin, kötü bir şey yaşamadık diye, yine hastayım erteleyelim dedi tamam dedim, birkaç gün sonra yine yazdım, napıyosun , iyi misin, yüz yüze konuşalım, orta yolu bulacaksak bulalım, konuşalım diye mesajımı okumadı bile, hala 4 gündür okunmadı olarak duruyor, dediğim gibi , şimdiye kadar ki bana olan davranışlarından, böyle bir şey yapacağını hiç düşünmedim, hep kırmaktan korkar şekilde davrandı, bende karşı bir hamle olarak, facebookta ilişkisi var durumunu değiştirdim, o değiştirmedi, öyle duruyor. Kesin ayrıldık mı sizce? Kızlar içki mevzusunu söyleyeceksiniz biliyorum, boşver iyi olmuş diye, o konuda haklısınız ama bu hareketi kesin ayrıldığımıza işaret mi?
Neden en azından bir cevap yazıp yazmıyor, konuşacak bir şey yok, kararımızı verdik biz, sen haklıydın bile demiyor?
Birincisi alkolik bi adam düzelmez ya da çok zor düzelir, bu ısrarınız niye.
Ikincisi ergen gibi facebokktan ilişki durumu güncellemek filan hiç hoş değil. Sizin burada anlattiginizdan başka iletişim sorunlarınız da var gibi gorunuyor

Sizin adınıza üzüldüm. Böyle cevapsız havada bırakılmak hiç hoş değil. Bittiyse bitmiştir bi mesaj atarsın bitirirsin. Bu şekilde okumamak, 16lık ergen hareketleri yapmak, geri dönüş yapmamak bana göre o adamın tamamen karakterini ortaya döken şeyler. Aslında kurtulmuşsunuz bana göre. Adam içki yerine sizi bırakmış. Bu saatten sonra sarhoşla mı uğraşacaktın birde? Dönse de kabul etmezdim.

Sakın kabullenme derim. Sarhos birinden ne koca ne baba oluyor. Ben kurtuldum ama suan cocugum babasinin o halini cekemiyor. Benimki de haftada 1 yada 2 idi. Ama bunun hastaligi var ölümü var. Acil durumu var insan icinde rezilligi var. Tartisirsaniz dayagi var. Kurtulmussun bulasma 10 yil yalvardim biraktiramadim. Beni birakti oglunu birakti alkolu birakmadi. Dayanmaya calistim olmadi. Gece cocuk atesleniyodu sizdigi icin uyandiramiyordum. Eve hirsiz girse beni kesseler duymazdi sarhos olan biriyle yasamak cok zor. Normalde cok iyiydi. Ama icince gittikce kotuye gidiyordu. Birak onun pesinden gitme hala. Bosandigim gun yeniden dogdumm. Yillarimi ve gencligimi yedi
Gelecekte yaşanacak sorunları düşününce belki de hayırlısı oldu diyorum tabi ama bir yandan da acaba bırakır mıydı acaba idare edebilir miydim gbi sorular hep kafamda. Bir de bu yaştan sonra böyle hissedeceğim biri çıkar mı acaba diye düşünüyorum hep.

Birincisi alkolik bi adam düzelmez ya da çok zor düzelir, bu ısrarınız niye.
Ikincisi ergen gibi facebokktan ilişki durumu güncellemek filan hiç hoş değil. Sizin burada anlattiginizdan başka iletişim sorunlarınız da var gibi gorunuyor
Facebooktan güncellemek evet ergen gibi oldu ama günlerce hastayım deyip konuşmaya gelmedi ve en son mesajımı okumaya bile tenezzül göstermeyince ben de bir şey yapmak istedim, artık onu beklemediğimi bilsin istedim ve onunla ilişkisi var yazısını kaldırdım.

mesajlarınızı okumadıysa 4 gün boyunca, aramadınız mı ?
rahatsızım demiş ya kötü bir durumdaydıysa :KK43:

Back
X