Bu Şekilde Bitti mi Şimdi?

Kendini kaybetmiyorsa içmesindeki sorun ne?
Daha maço hareketler sergiliyor sarhoş olunca, oraya gidemezsin buraya gidemezsin, asarım keserim tarzı bir insan oluyor, her lafı yanlış anlıyor, ters anlıyor. Huzursuzluk çıkıyor yani. Normalde efendi, çekingen bir tip ama içince tam tersi oluyor. Zaten 10 gün oldu mesajıma cevap bile yazmadı, böylece bitti. Şuan üzülüyorum ama geleceği düşününce hayırlı olmuştur herhalde diyorum.

Sana şöyle söyleyeyim bu huyundan asla vazgeçmez
Benim kuzenim aynen anlattıgın gibi biriyle evlendi
Adam haftada 2-3 gün mutlaka rakı sofrasında sabahlardı
Evlenince ayda bir olucak demişti
Malesef olmadı
Boşandılar çünkü bu içtiğinde kendisini kaybetmesi büyük yıpranmalara neden oldu

daha önce de konularınızı okudum. sevgilinizin görüşmek istemediğinden ve ilgisizliğinden bahsetmiştiniz. ben de yorum yazmıştım. tekrar yazayım. bu kişi çok zor ve ilişkiyi götürmeye çalışmak sizi çok yoracak. açıkçası pek umut vadeden bir durum da yok.bence enerjinizi artık bu adama harcamayın. önünüze bakın.
Evet az buluşmaktan şikayet ediyordum ilk başlarda fakat o daha sonra düzeldi, haftada 2ye çıktı yani görüşmeler, bir düzene oturmuştu. Bu kadar zamandır beni umursamadığını, benimle ilgilenmediğini hiç hissetmedim, söylediğim şeylere dikkat eder yapardı, kırmamaya, kızdırmamaya özen gösterirdi, alkol konusu hariç. Merak eder, sürekli arar sorardı, güzel sözler söylerdi, ilk başta belki mantıkla başlamış bile olsa, sonradan sevdiğini hissetmeye başlamıştım ta ki bu olaya kadar :)
Mesela bir de, doğum günüm geçti, o sırada 3 gün küstük konuşmuyorduk ama tam 12de kutladı o kadar. 2 gün sonra barıştık, bir hediye bile almamış mesela. Önem vermiyor demek ki bilmiyor öyle şeyleri olsun dedim, tabi ki lafını bile etmedim. Bu ayrılığımızdann 4 gün önce onun doğumgünüydü, ben ona yemekler yaptım , evde kendim pasta yaptımi hediye aldım, emek verdim yani. Onların hatrına insan böyle davranmaz. Neyse evet dediğiniz gibi, kafa yormayacağım artık, haftaya tatile gidiyorum, ordan döndükten sonra yeni sayfa açacağım hayatımda inşallah :)

kızlar dün akşam mesaj gönderdi, yeni gelişme olarak konuya ekledim.

değişmemiş değişmeyecek , ama yine şansını denemek istemiş :KK70:
güzel cevap vermişsin , eminim böyle bir şey beklemiyordu senin " aa tamam ben seni böyle kabul ediyorum önemli değil asıl ben özür dilerim " demeni bekliyor olmalı

değişmemiş değişmeyecek , ama yine şansını denemek istemiş :KK70:
güzel cevap vermişsin , eminim böyle bir şey beklemiyordu senin " aa tamam ben seni böyle kabul ediyorum önemli değil asıl ben özür dilerim " demeni bekliyor olmalı
Bana yine de, birlikte tekrar deneyelim mi tarzı birşey yazsa vallahi tamam diyecektim :) ama o da demedi ben de birlikte mücadele edelim demedim tabiki. Zaten bırakamayacak belli oldu, şuan üzülüyorum ama ömür boyu çekmekten iyidir.

bu mesaj tamamen bitirdiğini gösteriyor. hiçbir şey söylemeden gitmiş olmamak için son mesajı yazmış.

Daha maço hareketler sergiliyor sarhoş olunca, oraya gidemezsin buraya gidemezsin, asarım keserim tarzı bir insan oluyor, her lafı yanlış anlıyor, ters anlıyor. Huzursuzluk çıkıyor yani. Normalde efendi, çekingen bir tip ama içince tam tersi oluyor. Zaten 10 gün oldu mesajıma cevap bile yazmadı, böylece bitti. Şuan üzülüyorum ama geleceği düşününce hayırlı olmuştur herhalde diyorum.
İnsanlar içince gerçek kişiliklerini ortaya çıkarırlar alkolün verdiği rahatlamayla. Bu adam da öyle “asarım, keserim” tarzı biriymiş. İyi ki bitmiş.
(Bu arada, ben içki içilmesine karşı değilim. Kendim de arada içerim, eşim de öyle. Ama ağzımızla içeriz ve sınırımızı biliriz!)

bu mesaj tamamen bitirdiğini gösteriyor. hiçbir şey söylemeden gitmiş olmamak için son mesajı yazmış.
Zaten 10 gün olmuştu, hiç yazmayadabilirdi, belki ayıp ettim demiştir ama ben bu sürede yine de bırakabilir miyim alkolü diye düşündüğüne inanıyorum biraz bile olsa. Evet kesin bitti artık. Facebookta ilişki durumunu değiştirmiyor o demiştim ya, bugün onu da değiştirmiş ilişkisi yok yapmış bir de. Hiçbir şey yapma di mi yani, bilemiyıorum çok üzüldüm

İnsanlar içince gerçek kişiliklerini ortaya çıkarırlar alkolün verdiği rahatlamayla. Bu adam da öyle “asarım, keserim” tarzı biriymiş. İyi ki bitmiş.
(Bu arada, ben içki içilmesine karşı değilim. Kendim de arada içerim, eşim de öyle. Ama ağzımızla içeriz ve sınırımızı biliriz!)
Ben de karşı değilim, ben de içerim, ki ben ona tamamen bırak da demedim, istersen hergün iç ama sınırını bil, sarhoş olma, dokununca bırak diyordum ama onu da yapamadı herhalde. Canı istemiyor bırakmak, kendi istemesi lazım.

Zaten 10 gün olmuştu, hiç yazmayadabilirdi, belki ayıp ettim demiştir ama ben bu sürede yine de bırakabilir miyim alkolü diye düşündüğüne inanıyorum biraz bile olsa. Evet kesin bitti artık. Facebookta ilişki durumunu değiştirmiyor o demiştim ya, bugün onu da değiştirmiş ilişkisi yok yapmış bir de. Hiçbir şey yapma di mi yani, bilemiyıorum çok üzüldüm
elsacım gerçekten üzücü olabilir ama ilişkin sağlıksızdı önceden de yazmıştım. senin için doğru biri değildi. eski konularını okuduğumda bu işin yürümeyeceğini hissetmiştim açıkçası. aklında soru işareti kalmasın. umarım doğru kişilerle karşılaşırsın bundan sonra.

Kirilan kalbinizi daha da kirmak istemiyorum ama gercekci olucam. Bu adamin size deger vermedigini su tek hareketinden anladim. O iliski durumu silinebilir evet, ama daha bismillah yeni ayrilmisken dk bir gol bir kalkip oraya iliskisi yok yapmak aranmaktir, bakin ben yeni arayislara acigim diye millete duyurmaktir. Hic degilse insan biraz olsun ayriliga saygi duyardi.. yazik.. iyi ki bitmis diyorum ve bir sure sonra siz de bunu kalben diyeceksiniz caniniz hic acimadan.

Not: kendinizi kotu hissederseniz nilgun bodur izleyin. Ask acisina birebir:KK39:

Back
X