- 2 Ağustos 2013
- 843
- 1.308
- 313
- Konu Sahibi prettywitch
Burada çok ince bir çizgi var bence... asla geçilmemeli gerekir. Benimde eniştemin benşm hoşuma gitmeyen davranışları var, bende ona göre değilim Eminim ve bazen laf çakıyor asla ciddi değil şaka olarak yapıyor aslında ama bu bile zoruma gidiyor ve içten içe ablamın beni savunmasını bekliyorum. Birincisi benim eşim olsa ve bu şekilde ablam ile konuşsa enişteminde hoşuna gitmez. İkincisi ben izin vermem..
Geçen de yine bir olay oldu eniştem bana bir şey söyledi çok kötü değil ama bence gereksizdi, ablam küstüğüöü anladı ve gönülünü alana kadar eve gitmeyeceğiz dedi eşine, oda gerçekten gönlümü almaya çalıştı biliyorum çünkğ kötü bir amacı yok. Ama senin nişanlında cidden bide olumsuz bir alt yapı varmış. Asla izin verme buna, kardeş candır.
Geçen de yine bir olay oldu eniştem bana bir şey söyledi çok kötü değil ama bence gereksizdi, ablam küstüğüöü anladı ve gönülünü alana kadar eve gitmeyeceğiz dedi eşine, oda gerçekten gönlümü almaya çalıştı biliyorum çünkğ kötü bir amacı yok. Ama senin nişanlında cidden bide olumsuz bir alt yapı varmış. Asla izin verme buna, kardeş candır.