Bu şekilde evlilik yürür mü?

ista3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
25
-19
1
Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada

Tesettürlü insanlardan yorum rica etmenizin sebebini anlayamadım. Anladığım kadarıyla sizin tesettüre girmenizi istemiyor onun giyim anlayışı ile anlayışı da sizin giyim anlayışınız uyumlu gibi durmuyor ya siz onu ya da o sizi kabul edecek ya da siz onun taleplerini kabul edeceksiniz .Burada karar vermesi gereken kişi yine sizsiniz

Tesettürlüler bile kendini bu konuda kısıtlamaya müsaade etmiyordur bacım sen iyi misin? Balkona bile şortla çıkamamak nedir? Evlenince artık markete kasaba gitmek için izin almaya başlarsın. Birinizde HÖST deyip şu adamlara ağzının payını vermiyor tam tersi evlilik düşünüyor. Üzülüyorum ve acıyorum sizin gibi kızlara bunu sevgi sandığınız için.

Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada
En nefret ettiğim erkek tipi beğenir sevgili yapar sonra beğendiği halini değiştirmesini ister.Çünkü alt metinde ben kadınların bacaklarına salyamı akıta akıta bakıyorum ,sana da bakarlar.

Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica etmemin sebebi sizden eşiniz böyle taleplerde bulunsa sizler nasıl tepki verirsiniz

Tesettürlünün yorum yapması ne alaka anlamadım. Bu konuda kadının tercihi ne olursa olsun erkek saygı duymak zorunda. Bu daha fragman. Evlenince burnunuzu dışarı çıkarttırmaz

Bana saçma geliyor. Herkes kendine göresini bulmalı. Eğer seni olduğun gibi kabul etmeyecekse seninle ne işi var?

Ben de başkası için açılmam mesela. Ona göresiyle evlendim. Tersi de mümkün zira. Ben kendimden asla ödün vermem diyorsan tekrar düşün. Adam ayrılmayı göze alıyor. Hiç kıvırmadan iyice düşün. Evlenince bırakmaz sanma. Çok sıkıntı çekersin.

Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica etmemin sebebi sizden eşiniz böyle taleplerde bulunsa sizler nasıl tepki verirsiniz
Tesettürlü bir kadından eşi balkona şortla çıkma talebinde bulunmaz genel olarak çünkü kendi çıkmaz. Yine istediğiniz yorumların sizin durumunuzla alakası yok.

Ben tesettürlüyüm ama kapalı giyinenle evlenmek isteyenin öyle birini bulması taraftarıyım. Ben mesela dışarda siyah giyiniyorum eşim dese ki renkli şeyler giy kabul etmem aynısı tam tersi için de geçerli. Ha ama sen dersen ki benim zaten kapalı giyinmeye niyetim var bilemem. Yok giyimimden taviz vermem dersen yürümez

Vallahi bacım tesettürlüyüm Allah rızası için kapandım kapanırken eşime sormadım bugün açılacak olsam da eşime sormam. eşim kıyafetime karışAMAZ açıkken de karışmıyordu .
Yorumun alnı olsa öperdim 😂 dik duruşunuza bayıldım hemcinsim olarak😍

Evlenince burnunuzu dışarı çıkarttırmaz
+ En büyük örneği babamdır. Biz daha küçüktük annem bizi okula götürürken bile babamı arar izin alırdı hiç unutmam. Marketi bakkalı vs saymıyorum bile. Şükür boşandılar da kadıncağız nefes aldığını hissetti. Kıskançlık dediğimiz şey dozunda olur ve tatlı hoş olur konu sahibinin sevgilisi bambaşka seviye. Kimi kızlarda bunu sevgi diye düşünüp ''bana aşık kıskanıyor o yüzden karışıyor'' diyor. Acınası...

Herkes kendisine göre birisini bulup yola devam etsin. Ben alkol içen biriyim ve içmeyen biriyle asla yapamam ve birlikte olmam mesela. Sonradan değiştirmeye çalışan erkeklerin özgüvenini de sizler inşa ediyorsunuz aslında bu yüzü bulduklarına göre.

+ En büyük örneği babamdır. Biz daha küçüktük annem bizi okula götürürken bile babamı arar izin alırdı hiç unutmam. Marketi bakkalı vs saymıyorum bile. Şükür boşandılar da kadıncağız nefes aldığını hissetti. Kıskançlık dediğimiz şey dozunda olur ve tatlı hoş olur konu sahibinin sevgilisi bambaşka seviye. Kimi kızlarda bunu sevgi diye düşünüp ''bana aşık kıskanıyor o yüzden karışıyor'' diyor. Acınası...
Zaten tesettürlü olmadığı halde tesettürlü kişilerden yorum istemenin sebebi de aslında bunun normal olduğuna kendini inandırmak istemesi. Belki kendisi bile farkında değil bunun. Üzülüyorum gerçekten böyle şeyler okuyunca. Hemcinslerim için kim olursa olsun dimdik dursunlar hiçbir erkeğe hiçbir gerekçeyle boyun egmesinler istiyorum

Back
X