Bu şekilde normal mi?

işte o gün ortasındakini anlarım da diğeri sanki görev içinmiş gibi geliyor bana

cidden yani sen her gün çoluğa çocuğa günaydın diyor musun

yani ne bileyim, ben benimkini kalkıp öpüp dürtüp kaldırıyorum olağan günümüz başlıyor

bunun üstüne bir de resmi resmi günaydın demek bana uymuyor

Çok ilginç:confused: sabah şimdi çocuğumun odasına gidip günaydın benim güzel kızımaaaa (melodili) demem de mi anormal:KK70:

Yani yanlarında değilsem çocuklarımada mesaj atarım seni seviyorum diye

6 yıllık evliyim, eşim nöbet usulü çalışıyor yani haftanın 3 gece evde olmuyor. Ama gece mutlaka ben uyumadan arar, eger uyuduysam iyi geceler mesajını gönderir. Romantik tipler flnda değiliz yani. Bence bu cok tatli bir düşünce, ayrıca iyi geceler günaydın demek bu kadar zor olmamalı. (Sevgiliykende böyleydik)
Ama surda hatalısınız, bu artik yeni bir ilişki. Eskiyle karşılaştırma yapmayin
Siz hergün mesaj göndermeye devam edin, illaki oda size ayak uydurur bir süre sonra
Bugün de dur göndermiyim dedim, ben çalışıyorum kendisi izinli. Garipsedi, bugün işe gitmedin mi uyanamadın mı felan dedi alışıyor sanırım 😅

Bence şart değil zaten sabahları berabersiniz ama henüz iki aylık ilişkide yüreğimi hoplatacak şeyler yoksa, gece uyumadan önce bir yüzümü güldürmüyorsa beni tatmin etmezdi.

Kaç senelik evliyiz eşim sabah kalkar ise gider ben uyurken ben sonra kalktıgımda günaydın mesajı atarım atmazsam uyanmadın mı diye sorar :27: ben mesajlaşmadan yapamam günaydın iyi geceler demeyen erkek de ne bileyim

Back
X