- 3 Şubat 2018
- 6.701
- 25.538
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Aynı bolumdeymissiniz zaten ortak arkadaslarinizdan rica edip bir ortamda toplanabilirsiniz ya da bölümle ilgili bir soru falan da sorabilirsiniz sonuçta onu görmemişsiniz ama sizin cevrenizden
O zaman iş size kaldı bir mesaj atın okulla ilgili falan. Devamı gelir zatenOrtak arkadaşlarımdan yakın olduklarıma çıtlattım olayı azıcık. Laf arasında sorar gibi yaptım. Ama yakın olmadıklarını söylediler sadece ismen biliyorlarmış
bu şekilde evlilikle sonuçlanmış, çok hikayeler duydum...yanlış anlayıp, anlamamak karşındaki erkeğin karekterine bağlı...Aramızda sosyal medyadan yapılan tanışmalara karşı olanlar olduğunu biliyorum. Ben de bu tarz tanışmaları pek seven biri değilim aslında. Normal hayattan tanışıp sevgili olmak daha güvenilir ve doğal geliyor.
Ancak sorunum şu, çevremdeki arkadaş olduğum erkekleri hiç o gözle görmüyorum. Belki de karşıma çıkmadı kafama göre bir erkek bilmiyorum. Ama son zamanlarda instagramda görüp beğendiğim biri var, beğenince de ekledim arkadaş olarak zaten ortak arkadaşlar vardı gözüküyordu profil sayfasında. Bizim okuldan, bizim bölümden biri. Ancak bizim bölüm çok çok kalabalık olduğu için bizi sınıflara ayırıyorlar bu yüzden aynı sınıfta değiliz (aynı sınıfta olmadığımızı stalk yaparak öğrendim) ve zaten bölümde yoklama zorunluluğu olmadığı için ona denk gelip gerçek hayatta tanışmam çok zor. Yani tanışmak için tek şansım sosyal medya
Şimdi biz sosyal medyada arkadaşız 2 haftadır falan, hikayelerime bakıyor, fotoğraflarımı da beğeniyor. Fakat burdan ilgisi olup olmadığını anlayamam. Acaba diyorum hikaye attığında cevap yazsam muhabbet açsam hakkımda kötü düşünür mü? Hani herkese böyle mesaj atıp yürüyor mu gibisinden. Aynı memleketliymişiz bu arada. Yani memleketle ilgili bir hikaye atsa cevap yazmam tuhaf kaçmaz gibi. Ama arkadaşlarım da ısrarla diyor ki sen mesaj atma kız adım atmaz ya reddedilirsen vs vs kafam karışıyor.
Sizin bu şekilde bir geçmişiniz oldu mu, bu şekilde tanışıp da güzel giden bir ilişkiniz? Yorum yazarsanız çok sevinirim iyi günler
Kızlar mesaj atmaz mı?
Ben eşime zamanında açılmıştım, en nihayetinde de : " evlenek mi la" demiştim
En fazla reddedilirsin kibarca, bazen gururlu olmak değil de, yüzsüz olmak gerekiyor.
Mesaj atin ne olacak ki heralde arkadaslarin soyle dusundu galiba x karsi tarafa ilk mesajinda cikma teklifi edecek diye.Aramızda sosyal medyadan yapılan tanışmalara karşı olanlar olduğunu biliyorum. Ben de bu tarz tanışmaları pek seven biri değilim aslında. Normal hayattan tanışıp sevgili olmak daha güvenilir ve doğal geliyor.
Ancak sorunum şu, çevremdeki arkadaş olduğum erkekleri hiç o gözle görmüyorum. Belki de karşıma çıkmadı kafama göre bir erkek bilmiyorum. Ama son zamanlarda instagramda görüp beğendiğim biri var, beğenince de ekledim arkadaş olarak zaten ortak arkadaşlar vardı gözüküyordu profil sayfasında. Bizim okuldan, bizim bölümden biri. Ancak bizim bölüm çok çok kalabalık olduğu için bizi sınıflara ayırıyorlar bu yüzden aynı sınıfta değiliz (aynı sınıfta olmadığımızı stalk yaparak öğrendim) ve zaten bölümde yoklama zorunluluğu olmadığı için ona denk gelip gerçek hayatta tanışmam çok zor. Yani tanışmak için tek şansım sosyal medya
Şimdi biz sosyal medyada arkadaşız 2 haftadır falan, hikayelerime bakıyor, fotoğraflarımı da beğeniyor. Fakat burdan ilgisi olup olmadığını anlayamam. Acaba diyorum hikaye attığında cevap yazsam muhabbet açsam hakkımda kötü düşünür mü? Hani herkese böyle mesaj atıp yürüyor mu gibisinden. Aynı memleketliymişiz bu arada. Yani memleketle ilgili bir hikaye atsa cevap yazmam tuhaf kaçmaz gibi. Ama arkadaşlarım da ısrarla diyor ki sen mesaj atma kız adım atmaz ya reddedilirsen vs vs kafam karışıyor.
Sizin bu şekilde bir geçmişiniz oldu mu, bu şekilde tanışıp da güzel giden bir ilişkiniz? Yorum yazarsanız çok sevinirim iyi günler
bu şekilde evlilikle sonuçlanmış, çok hikayeler duydum...yanlış anlayıp, anlamamak karşındaki erkeğin karekterine bağlı...
ama senin gibi ona yazan çok kız olacağını düşünüyorum, senin çok farklı bir durumla ona yaklaşmanı öneririm...erkeklerin doğasında, kendi elde etmesi vardır, hatta zor olan kızlardan daha çok etkileniler...
Ah ah Türkiyede yaşamanın zorlukları kızlar ilk adımı atsa kötü derler yüz vermese kezban biz de napacağımızı şaşırdık karşındaki kişiyi tam tanımadan adım atma bence
Kaybedecek birşeyin yok. Reddederse bırsk kendinin ne kaybettiğini görsün. Hiç öyle okulu memleketi bahane etme, direk gir konuya bence, tabi senden hoşlandım ayağına değil de, farklı yoldan gir. Hal hatır sor, paylaştığı resimlerden yola çıkarak ilgi alanını öğren, aaa ben de çok severim deyip alıntı yap, sonra şakasına ah keşke götürenim olsa falan fistan de. Karşındaki odun değilse anlar. Yontmak sana düşer. Gepetto ol.Ben de aslında kızların mesaj atmalarında bir sorun görmüyorum ama herkes atma atma diyince bi acaba dedim
Gerçek hayatta tanısam adım atardım %90 ihtimal ama hiç tanımadığım biri olunca ne tepki verir hiç kestiremiyorum
Mesaj atin ne olacak ki heralde arkadaslarin soyle dusundu galiba x karsi tarafa ilk mesajinda cikma teklifi edecek diye.
Zaten ayni okulda ayni bolumdeymissiniz dersle ilgili mesaj atabilirsiniz anlamadigim bir konu var yardımcı olabilir misiniz diye,bu arada sevgilisi var mi ilk once onu ogrenin.
çok moralin bozukmuş gibi, of layan pof layan bir yazı yada resim paylaş...belki o sana sorar, ne olduğunu...Aramızda sosyal medyadan yapılan tanışmalara karşı olanlar olduğunu biliyorum. Ben de bu tarz tanışmaları pek seven biri değilim aslında. Normal hayattan tanışıp sevgili olmak daha güvenilir ve doğal geliyor.
Ee yazabilirsin msj ne olacak ki. Hem aynı bolumdeymissiniz dersle alakalı olabilir. Öyle kızlar gördüm ki erkeklere sürekli yazan msj atan sizin yazmanız tuhaf değil bana göre.
Ne kaybedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?