Bu şekilde tanışmalı mıyım

Karşındaki karakter fakiri bir erkek cinsiyse; sen ona merhaba bile desen, falanca kişi benim için ölüyor, bana aşık der.
Yok değilse; senin cesaretin, onun hoşuna bile gidebilir.
Benim çevremdeki çoğu erkek, hep ilk adımın kendilerinden beklenmesinden şikayetçi. Hatta bazıları "bu kız bana bakmaz." deyip hiç denemiyorlar bile.
Denemeden bilemezsiniz, zar atma gibi ya altılı gelir ya birli.
Zamanında hoşlandığım birine açılmıştım, sonradan pislik biri çıktı rıza baba ancak pişman değilim. Aşkın güler yüzlü olduğu dönemde, çok şakalaşmıştım;" çocuklara babanızı ben kaçırdım diyeceğim. evimin erkeği çocuklarımın babası nolacaksın." diyerek.

Siz şimdi bu kişinin neyini beğenip de hoşlandınız. Yani karakteri, nasıl biri olduğu ile ilgili bi fikriniz var mı? Yoksa sadece dış görünüşünü beğenip bi tanışsak mı dediniz

bence artık bu düşüncelerin yıkılması lazım. sonuçta hoşlanmışsınız ve şansınızı denemek istiyorsunuz. ayrıca ortak bir sürü nokta var. hurra üzerine atlar gibi değil de medeni bir şekilde arkadaş olmaya çalışırsanız neden muhabbet etmesin. ha istemeyedebilir, yada konuştukça birbirinizi itici bulabilirsiniz. ona da o zaman bakarsınız

Siz şimdi bu kişinin neyini beğenip de hoşlandınız. Yani karakteri, nasıl biri olduğu ile ilgili bi fikriniz var mı? Yoksa sadece dış görünüşünü beğenip bi tanışsak mı dediniz

Beğeni diyelim. Çünkü gerçek hayatta görmedim tanımadım hiç. Ama benim gibi gezmeyi, doğayı seven biri olduğunu gördüm attığı hikayelerde, bu durum ilgimi çekti. Bir de bilim sayfalarını takip etmiş ben de bilimle ilgilenen biriyim az çok. Sonra meslektaşım olması da ilgimi çekti, ayrıca memleketimiz aynı ortak noktalar var. Bir de başta belirttiğim gibi sempatik tatlı buldum

Çok mantıklı konuşuyorsunuz. Bu şekilde ortak bir nokta üzerinden hikayesine vs cevap yazmayı düşünüyorum. En olmadı soğuk yazarsa arkadaşça yazıyormuş gibi davranırım.

Mesaj atın ne kaybedersiniz. "Önce erkek adım atar" toplumsal bir tabudur, yıkın geçin bu kuralları. En azından aklınızda kalmaz. Hem ilişki olmasa bile belki çok güzel bi dostluk başlar. Ortak ilgi alanlarınız da varmış.

Kızlar mesaj atmaz ha gerçekten beğendiysen ve fikri, tavrı,tarzı sana uyuyorsa at gitsin mesajı. zaten okulda görmem imkansız diyorsun reddedilsen bile okulda göremeyeceği için çok da sorun olmaz. Görsen bile çok da önemli sanki ben sevdiğim birini bu şekilde mesaj atarak tanıdım. (Gerçi ona bilgi amaçlı bir mesaj atmıştım ama) neticede bu sebeple tanıdım onu. Sen bi dene bence.

Bana da sosyal medyadan biri yazdı, ben de normalde asla cevap vermem. Arkadaşımında ısrarı ile yazdım. Arada yazmıyor şahıs. Şimdi de arkadaşım ilk o yazmalı sakın sakın sen bir şey yazma diyor :) Buluşma tarihini konuştumuzda, şu gün olur mu ben sana söylerim demiştim, arkadaşım buluşma konusunu sen açma diyor... Yani anlayacağın bu arkadaşlar epey bir kafa karıştırıyor :) Seni cepte hissetmesin, elde etmesi zoru oyna diyor kısaca :)

Arkadaşların her konuda temkinli oluşu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…