- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Daha önce diyebilmek için fazla kısa süreli bir ilişkimiz oldu. Bir anda sosyal medyada tanımadığı kadınları takip etmeye başladı. Buna istinaden konuştuğunu da düşünüyorum. Yoksa durduk yere niye yapsın ki?Aldattı mı daha önce?
Kimseyi kendimden fazla sevdiğim yok.Demek ki o nasırlı elleri ve dudaklari ve sirti ile yapacagini yapmış
Şaka bir yana kimseyi kendinden fazla sevme
Sevildiğimi düşünüyorum açıkçası. Hani çok büyük çaplı bir sevgi olmasa da hisleri vardı.Emin olun hem sizin hem onun gözlerinizden kalplerin çıktığı bir ilişki yaşayabilirsiniz.
Aldatılan bir insana göre fazla normal karşılamışsiniz durumu. Sevilmemissiniz bir kere. Ya da ben sevilmeden sevme durumlarına çok uzak olduğum için şu an empati kuramıyorum.
O yüzden mi aldattıSevildiğimi düşünüyorum açıkçası. Hani çok büyük çaplı bir sevgi olmasa da hisleri vardı.
Bir şeye bağlandığım yok. Bağlanmış olsam şu an harap olmuş olurdum. Ağlamadım bile.nilgun bodur sandim.
kisacik bir iliskiye boyle koru korune baglanmak hic saglikli degil, duzenli gittiginiz psikologunuz yoksa bence baslayin. bu olay icin degil hayatinizin her alani icin yarar saglar.
Şu süslendim, püslendim. Harika bir yere kahvaltıya gidiyorum :) Yani öyle aşk acısı çekmelik bir durumum yok.Çok romantiksin
Bu adama bu kadar anlam yükleme ama belli ki doğru adam değil. Aşk acısı çekesin mi var nedir git annene temizlikte yardım et ,enerjini doğru yerde kullan şu sadakatsize iki satır daha yazma, daha çok hora geçer
Bir şeye bağlandığım yok. Bağlanmış olsam şu an harap olmuş olurdum. Ağlamadım bile.
Benim genel üslubum böyle. Ne yapalım? Romantik, duygulu bir kadınım. Çoğu şey için oturup bir şeyler yazabilirim :)Sevmeyin şöyle adamlari artik ya bi de adina nerdeyse siir yazacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?