• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sessizlik ne anlama geliyor..

Bence yanlıs yapmıssın sonucta adamın bir beraberliği var yazık degil mi o kıza da? Biraz empati yapmak lazım bu tip durumlarda da dusunsene sen o adamla birliktesin sonra baska bı kız gelip seni seviyorum diyo aklını karıstırıyo sevgilinin ne hissedersin? Nolursa olsun sonucta adamın bir birlikteliği var ve bu sekilde konusman olmamıs... En azından ayrılmalarını beklemeliydin ve bence seni gormezden geliosa msnde face de bişey yazmıosa durum zaten gayet acıktır adam seni kendinden sogutmaya calısıo...

Merak ettim hadi kız dedi dedimki ben bir adamı seviyorum.
Ve devamı ondan geldi ve o adamın birlikte olduğu birisi var değil mi dedi.

Şu kısım çok hoş olmuş :34: konu hakkında şimdilik fikrim yok :16:

beraberligi olan bir adamdan uzak durun bence...
sonucta sizinle konusurken o insani aldatmis...
yarin ayni seyi sizede yapar...
siz erkek arkadasinizla böyle bir samimiyet kuran ve sonra karar senin diyip bir secim yapmasini isteyen bir bayan icin ne düsünürseniz, ilerde o adamin su andaki sevgilisi sizin hakkinizda aynisini düsünecektir...

Son düzenleme:
Lütfen birlikteliği olan insanlardan uzak durun.Ama araları kötüymüş zaten konuşmuyolarmış ayrılcaklarmış falan durumu olsa bile bulaşmayın.İlla seviyorsanız sessizce kanına girmeden bekleyin.Ayrılcağı varsa ayrılsın sonra ne isterseniz yapın.
Biraz sert çıkmış olabilirim ama ağzı yanmış biri olarak yaptığınız şeyin yanlış olduğunu düşündüm..

Elbette güzel bir durum değil asla böyle bir işe kalkışma amacı güdmedim ama arkadaşımız yani ortak arkadaşımız üzülmemi istemediği için ilk kendisi çıtlatınca devamı bana kaldı.
Ve bana yazmamasına ben daha kırılıyorum ona dedim top sende konuşuruz ..
Ve o kadınla evli hayatı gibi bir hayat yaşıyor cinsellik bakımından aynı ev ortamında olmasada böle işte.
Ama ben bu insanla sürekli yüzyüze gelcem napıcağımı şaşırdım .
Arkadaşı ona zaman vermem gerektiğini söylüyor.
Şehirdışına dahası yurtdışına gidicek.
Bu yüzden arkadaşıma demiş benim birlikteliğim var ben 10 gün sonra burada yokum bilmiyorum.
Ne evet ne yok işte beni üzen bu.

Canım benide o kısım ağlattı işte gözümden yaş süzüldü gitti.
Ne çok seviyorum sıpayı.
Bugün facedeydi ne o ne ben yazışmadık bilmiyorum ama onsuz olmuyor

yaşın küçük anladığım kadarıyla..
ee beyfendide yaşının avantajını kullanmış ve güzel bir taktikle seni oyalama yolunu seçmiş..
merak etme o kızdan ayrılmaz,ama senide kaybetmek istemez..
anlıycan sen bu adamdan vazgeçmedikçe seni zor günler bekliyor.
dipnot : hani şu karaçalı ,mutlu birliktelikleri yıkmak isteyen kızlar varya..işte o yolda ilerliyosun hemde bile bile..çok ayıp..

Ben sadece sevgimi söyledim efendim bu kadar sert tepki vermenizi anlayamadım insanın sevgisini söylemesinin gayet doğal bişey olduğunu düşünüorum ona demedim ki ayrıl gel kendi ağzıyla söylemedi sevdiğini bende size söledim yoksa birlikteliğini bitirmeye çalışma gibi bir olayım olamaz umarım aktarabilmişimdir .

Ben sadece sevgimi söyledim efendim bu kadar sert tepki vermenizi anlayamadım insanın sevgisini söylemesinin gayet doğal bişey olduğunu düşünüorum ona demedim ki ayrıl gel kendi ağzıyla söylemedi sevdiğini bende size söledim yoksa birlikteliğini bitirmeye çalışma gibi bir olayım olamaz umarım aktarabilmişimdir .

çok sevdiğin için gidip ona açıldın..
şimdide ayrılıp bana gelmesini istemiyorum diyosun..
başkası inansa bile ben buna asla ama asla inanmam..

madem o bayanla evli gibi bir hayat yasiyorsa daha ne iste bence sevdigini söylemen bile yanlis..
lütfen kendini hemcinsin yerine koy, biri senin sevgiline esine sevdigini söyleyip aklini karistirsa sen ne düsünürsün...

canım çok üzgünüm; ama aramamasının altında sana karşılık vermeyeceği gibi bir durum varmış gibi geldi bana, umarım yanılıyorumdur... ama öyleyse bile hiç hiç üzülme, umarım çok daha uygun biriisi çıkar karşına. hayırlısı olsun senin için

İnanmak durumunda değilsiniz elbette bende inandırmak zorunda değilim bende bir bayanım yapılmasını istemediğimi yapmam ama bir hata yaptım söyledim şimdi nasıl bir yol izlmem gerek size onu danışıyorum

5-6 yıllık ciddi sayılabilecek bir birlikteliği olan adamın birlikteliğini sorgulamış ve sonrada onu sevdiğini söylemişsin.Erkeklerin çok çabuk kafası karışır,birisinden ilgi görmeye dursun hemen gönülleri kayar,bu yüzden yapmasaydın iyi olurdu dedik..Adam kendide demiş sen öyle dediğinde kafasının karıştığını,diğer kıza yazık değilmi şimdi?Senin 5 senelik sevgiline bi kız gelip seni seviyorum ama bu hata biliyorum filan dese sen ay canım yazık mı dersin?

Haklısın canım birşey demiyorum ama kızmayın banada sevgimden gittim söyledim ona söledim bir bekletin teklifim yok böle algılama sadece tek taşımak ağır geldi bana ben ondan söyledim kızlar .
Yoksa asla yapmazdım gaflete düştüm.
Yazık elbette ama bu yaşını başını almış mantıklı biri emin ol karışsa çoktan gelen tip olurdu ama gelsede bişe değişmiyicek benim yüzümden ayrılmasını değil benden bağımsız ayrıldığı zamanı beklemek isterken ben arkadaşının gazına geldim işte :59:

yazıyı okudum (okudum sanıyorum)
ama kocaman bir boşluk....

yahu ben pek anlamadım derdini
belki anlatım dilindendir....

sana tavsiyem bol bol kitap oku....

:20:

İnanmak durumunda değilsiniz elbette bende inandırmak zorunda değilim bende bir bayanım yapılmasını istemediğimi yapmam ama bir hata yaptım söyledim şimdi nasıl bir yol izlmem gerek size onu danışıyorum

ya tatlım yapma allahaşkına danısılacak ne varki? olay gayet acık değil mi zaten adam seni O-YA-LI-YOR. Şimdiki sevgilisinden ayrılmayacak ama senlede asla duzgun bi birlikteliği olmıcak belki gonul eglendircek ama seni devamlı yedekte tutuacak.Yaşın cok kucuk galiba senin ama biraz mantıklı dusun yinede bu iş olmaz adamın sevgilisi var kaldıki sen adama seni seviyorum dediğinde mantıklı bişey solememiş hatta hiç bişey solememiş buda seni umutlandırmasın lutfen inan seni yedeğine alıcak o yuzden gel sen yol yakınken vazgeç...

hayır zaten bi hata yapmışsun.
bide burda mağdur edebiyatı yapman çok hata..
ne yapman gerektiğini sahiden bilmiyomusun?,yoksa tepki alıncamı bu bahaneyi ürettin.
yapman gerekeni biliyosun ama bide ben söyliyim,
tüm iletişim araçlarından siliyosun onu telefon,face vs.. vs..
sonra o insanla bidaha karşılaşmıyor ve 5 yıl emek verdiği ve hayalleri olan o hemcinsinede daha fazla haksızlık yapmış olmuyosun...
daha fazla onurunu ayakların altına aldırma.

VAZGEÇTİM ben duyun beni ben yüzyüze geldiğimizde napıcam bilmiyorum kötü hissedicem kendimi çünkü umutlandırcak bişe mutlaka yapıcak o salak:50:

hayır zaten bi hata yapmışsun.
bide burda mağdur edebiyatı yapman çok hata..
ne yapman gerektiğini sahiden bilmiyomusun?,yoksa tepki alıncamı bu bahaneyi ürettin.
yapman gerekeni biliyosun ama bide ben söyliyim,
tüm iletişim araçlarından siliyosun onu telefon,face vs.. vs..
sonra o insanla bidaha karşılaşmıyor ve 5 yıl emek verdiği ve hayalleri olan o hemcinsinede daha fazla haksızlık yapmış olmuyosun...
daha fazla onurunu ayakların altına aldırma.

kesinlikle aynı fikirdeyim

Back
X