Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sen saf mısın o kadar niye umutlanıyosun? adamın sevgilisi varmıs ya seni istese senle olurdu heralde!!VAZGEÇTİM ben duyun beni ben yüzyüze geldiğimizde napıcam bilmiyorum kötü hissedicem kendimi çünkü umutlandırcak bişe mutlaka yapıcak o salak![]()
Evet canım safım öle algılıyorsan safım taktik istemiyoırum allaha şükür çok güzel bir bayanım öle ucuz taktikler izlemem gerekmez.
Ben şunu anlatmak istiyorum 24 sat aynı ortamdayım şu varlkla muhakka benimle diyalog kurmak isticek terslicem bende .Ortamımdan ayrılmam imkansız gibi birşe çünkü onun için geleceğimide mafedemem.
2 kadında olmam karaçalıda duygularımı söledim bitti o insandan beklediğim delikanlıca benim birlikteliğim var olmaz demesi olabilirdi bunuda beklemiyorum şuanda çünkü böle yaptkça beni elde edeceğini tutcağını bilio öle işte
ama bende eşşek deilim[/QU
Eeee o zaman daha ne????
o salağa açılmakla delilik ettim hay aklıma tükürim
...aa bir baktım karşımda duruyor benim ki tebessüm etti bende defol dedim dedi bende arkadaşımı aradım seni soruyordum.
...Dedim ki seval kim ?
Seval birlikte olduğu kız ama sorguluyorum yinede bakalım ne diyicek.
Dedi sen nerden biliosun kim söledi deidm oyalama beni söyle dedi söyleyen kim olduğunuda demiştir dedim evet yakın bir arkadaş olduğunu söyledi doğru mu evet dedi birlikte olduğum insan bunu 1 satte ağzından aldım.
...Neyse oda sevmek hata değil diye düzeltti ama benim bir beraberliğim var kafam karıştı gibisinden bişe dedi bende sordum onu seviyor musun?
Sustu sadece ve dedim ki duygularından emin bile değilsin.
Neyse kalktım hadi gidelim dedim durmak istemiyorum burada .
Arkadaş ona dönüp eve bırak dedi beni yarı yola kadar götürdü ya da eşlik etti ve bana çok fenasın sen dedi yolda bende evet sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum ilerde keşkede demek istemiyorum dedim ve yol sonunda top sende artık duygularını düşüncelerini ii değerlendir dedim.
Ben sadece sevgimi söyledim efendim bu kadar sert tepki vermenizi anlayamadım insanın sevgisini söylemesinin gayet doğal bişey olduğunu düşünüorum ona demedim ki ayrıl gel kendi ağzıyla söylemedi sevdiğini bende size söledim yoksa birlikteliğini bitirmeye çalışma gibi bir olayım olamaz umarım aktarabilmişimdir .
naz yapmak için demedim ben onu demedim onları ayırmakta istemedim anlasnde sevdim die söledim
![]()