• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sessizlik ne anlama geliyor..

adamı nasıl elde edebilirim diye taktik mi istiyorsun

öyle bir istediğim yok diyorsan ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten

o size susarak zaten cevabını vermiş. bence siz de aramayın, olayın kapanacağını düşünüyorum bu şekilde.

VAZGEÇTİM ben duyun beni ben yüzyüze geldiğimizde napıcam bilmiyorum kötü hissedicem kendimi çünkü umutlandırcak bişe mutlaka yapıcak o salak:50:
ya sen saf mısın o kadar niye umutlanıyosun? adamın sevgilisi varmıs ya seni istese senle olurdu heralde!!

sen bi hata yapıp karşındaki adama açılmışsın ama karşındaki adam da sağlam karakterli biri olsaydı sana benim ilişkim var diye tepki gösterebilirdi, belli ki o da boşlukta uzun süreli ilişkilerde genellikle de erkekler bazen monotonluktan dolayı başka bayanlara kayabiliyor ama uzun süreli ilişkilerini de bitirmek istemediklerinden araya giren bayanla kısa süreli bi şeyler yaşayıp hayatlarındaki 1.kadınla ilişkiye aynen devam ediyorlar, bana kalırsa yol yakınken kendini dizginle yoksa üzülen sen olursun arkadaşım :43:

evet yüzyüze geldiğinde zor olacak ama kendini dizginlemen lazım.bisürü arkadaşın dediği gibi adam canının sıkılması ihtimaline karşılık seni yedeğe almış ya da ne zamandır 5 yıllık ilişkisinden başka bi kızdan ilgi göremediği için biraz sana kaymış.Her türlü yanlış.umutlandıracak bişey yapmasını istemiosan sen adamı umutlandırmassın.konuşma bakma umursamamaya çalış,sanal iletişiminide kes.Yoksa işler daha beter sarpa saracak..

Evet canım safım öle algılıyorsan safım taktik istemiyoırum allaha şükür çok güzel bir bayanım öle ucuz taktikler izlemem gerekmez.
Ben şunu anlatmak istiyorum 24 sat aynı ortamdayım şu varlkla muhakka benimle diyalog kurmak isticek terslicem bende .Ortamımdan ayrılmam imkansız gibi birşe çünkü onun için geleceğimide mafedemem.
2 kadında olmam karaçalıda duygularımı söledim bitti o insandan beklediğim delikanlıca benim birlikteliğim var olmaz demesi olabilirdi bunuda beklemiyorum şuanda çünkü böle yaptkça beni elde edeceğini tutcağını bilio öle işte
ama bende eşşek deilim

Evet canım safım öle algılıyorsan safım taktik istemiyoırum allaha şükür çok güzel bir bayanım öle ucuz taktikler izlemem gerekmez.
Ben şunu anlatmak istiyorum 24 sat aynı ortamdayım şu varlkla muhakka benimle diyalog kurmak isticek terslicem bende .Ortamımdan ayrılmam imkansız gibi birşe çünkü onun için geleceğimide mafedemem.
2 kadında olmam karaçalıda duygularımı söledim bitti o insandan beklediğim delikanlıca benim birlikteliğim var olmaz demesi olabilirdi bunuda beklemiyorum şuanda çünkü böle yaptkça beni elde edeceğini tutcağını bilio öle işte
ama bende eşşek deilim
[/QU

Eeee o zaman daha ne????

:59: o salağa açılmakla delilik ettim hay aklıma tükürim

canım bu kadar kasma.. dünyanın sonu değil ya.. karşılaştığınızda da bişey söylerse iyi yada kötü, bir yanlış yaptığımın farkındayım.. duygularımı abarttım gözümde ama biraz düşününce kız arkadaşına ne büyük saygısızlık yaptığımı anladım.. kusura bakma.. söylemedim say tüm sözlerimi dersin.. biter..

sonunda ölüm yok sonuç olarak.. ama beyefendi gönlünü alacak kelimeler söyler yok ayrıldım yok zaten iyi gitmiyodu falan dersede uzak dur yine.. çünkü senin sevginden(zaafından) yararlanmak isteyip, sen istemesende 2. kadın moduna sokacak olabilir seni.. --dikkat et--

bi kadın olarak kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasını yapmamanı tavsiye ederim arkadaşım:34:

...aa bir baktım karşımda duruyor benim ki tebessüm etti bende defol dedim dedi bende arkadaşımı aradım seni soruyordum.

...Dedim ki seval kim ?

Seval birlikte olduğu kız ama sorguluyorum yinede bakalım ne diyicek.
Dedi sen nerden biliosun kim söledi deidm oyalama beni söyle dedi söyleyen kim olduğunuda demiştir dedim evet yakın bir arkadaş olduğunu söyledi doğru mu evet dedi birlikte olduğum insan bunu 1 satte ağzından aldım.

...Neyse oda sevmek hata değil diye düzeltti ama benim bir beraberliğim var kafam karıştı gibisinden bişe dedi bende sordum onu seviyor musun?
Sustu sadece ve dedim ki duygularından emin bile değilsin.
Neyse kalktım hadi gidelim dedim durmak istemiyorum burada .
Arkadaş ona dönüp eve bırak dedi beni yarı yola kadar götürdü ya da eşlik etti ve bana çok fenasın sen dedi yolda bende evet sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum ilerde keşkede demek istemiyorum dedim ve yol sonunda top sende artık duygularını düşüncelerini ii değerlendir dedim.

benimde 5 senelik bir ilişkim var. biri bnm sevgilimin böyle aklını karıştırcak varya... tüm yorumları ve verdiğin cevapları okudum. aklını karıştırmak istemiyormuşsun, sevgilinden ayrıl dememişsin, birlikteliğini bitirme gibi bi amacın yokmuş... herşeyden önce adama ''benim ki'' demişsin, ''defol'' diyerek zannediyorum naz yapmaya çalışmışsın, sevgilisini ve sevgisini sorgulaşmışsın. duygularından bile emin değilsin demişsin. yahu belki adam seni daha fazla kırmamak için '' evet, sevgilimi çok seviyorum'' demedi ama bunu sana 2-3 gündür internette hiçbirşey yazmayarak anlatmaya çalışıyor. canım belki ağır oldu yazdıklarım ama kendimi o kızın yerine koydum. emin ol sevgilisi bu söylediklerini duyarsa, çok daha ağır şeyler duyarsın.

Ben sadece sevgimi söyledim efendim bu kadar sert tepki vermenizi anlayamadım insanın sevgisini söylemesinin gayet doğal bişey olduğunu düşünüorum ona demedim ki ayrıl gel kendi ağzıyla söylemedi sevdiğini bende size söledim yoksa birlikteliğini bitirmeye çalışma gibi bir olayım olamaz umarım aktarabilmişimdir .

direk gel birlikte olalım dememişsin ama bunu söylemenin 100 yolu var ayrıca böyle bi beklentin yoksa birlikteliği olan bi adamın kafasını neden karıştırıyosun

Hayatında biri olduğu halde duygularınızı söylemişsiniz;keşke söylemeseydiniz
Şimdi yapacağınız tek şey sizle konuşmak istediğinde soğuk davranın zaten sizden yaşça büyük olduğu için peşinizden koşacağını sanmıyorum

:5: naz yapmak için demedim ben onu demedim onları ayırmakta istemedim anlasnde sevdim die söledim:43:

canım, sevdiğini söylemek isteyen insan, sadece bunu söyler. yaşın kaç bilmiyorum ama belki yaşından ötürü bu şekilde bir konuşma yaptın. artık neden yaptın, niye konuştun demek için çok geç. olan olmuş, bundan sonraki davranışların çok çok önemli. benle konuşmak isteyecek, bende tersleyeceğim demişsin. bunu yapma, sakın tersleme. söylediklerine cevap ver ama yüzünde herhangi bi ifade olmasın. gayet sakin ve mimiksiz bir şekilde konuş, konuşman gerekirse...

anladığım kadarıyla aranızda baya bi yaş var. o kızı bırakıp senınle olsa bile o kızı unutamazki.. hadi unuttu diyelm o kdr zaman beraber olduğu birindan ayrılıp sana gelirse yarın bi gün senıde bırakır başkasına gider. bence sevdiğin adam daha olgunlaşmamış kaç yaşında olrusa olsun sana umut vermiş bence vermemeliydi.

Back
X