• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yani ya adam hasta ve siz günde iki kere arayıp birde tripmi atıyorsunuz
Hayır bide 32 yasındayım demişsiniz ama 12 yasındaki cocuklar gibi davranıyorsunuz
Bu seneki gripler evet aynen böyle yatak döşek düşürüyor biraz kendinize gelin trip yerine ayrılmak yerine bi cay corba ihtiyacın varmı geleyimmi edeyimmi deyin

Bence önce sakin ol sürekli adama birşeyler ima etme .yani ne oldu bir kırgınlık mı var aramızda vs gibi .
Hastalığı ağır geçer bazılarının piskolojik olarak diyorum .ufak bir grip olunca dünyayı unutanlar var
Şimdi şöyle birşey var bir erkeğin hemen evlilik aile gibi konuları açması normal değil .ya kandırma amaçlı olur yada gerçekten safça aşık olmuş bu hayatımın kadını demiş olabilir bunlardı zaman gösterir ama sen paniğe kapılıp şu anki davranışlarını sorgularsan bunaltırsan senden iyice uzaklaşır.karşı tarafa bu kız elimin altında bana muhtaç izlenimi verirsin ki bu senden soğumasını sağlar.
Henüz 1 aylık ilişkide bu kadar bağlanmayı doğru bulmuyorum açıkcası .bence sessiz kal bekle zaten en geç 1 haftaya düzelir düzelmezse o zaman bitirirsin.

Loreth Loreth Brave Capricorn Brave Capricorn evlilik imaları zaten beni aşırı korkuttu. biz iş dolayısıyla tanıştık, o hep ilgiliydi. birebir ilk buluşmamızda direkt evlenelim demeye başladı. ortak arkadaşlarımıza da 'bu kızı ıskalama şansım yok' dediğini duydum. bu güne kadar evlilik meraklısı falan bir adam değilmiş hatta hiç düşünmezmiş (gene çevreden duyduklarıma göre) son ilişkisi 1.5 sene önce bitmiş, o sürede de flörtü dahi olmamış.

Size mesaj atmaktan aciz adam bu haliyle kuzeniyle nasıl buluşuyor peki?

Grip kaynaklı değil de başka bir şey var gibi. Yakında çıkar kokusu. Bana kalırsa sitem falan etmeyin hiç ve sessizliğinizi koruyun.
ya bu hastalık onbeş gündür falan sürüyor sanırım. önce ağzında yaralar boğazında falan başladı. toparladım dedi gene başladı. sonra hastaneye gitti serum falan toparladı. o iki gün iyiydi. en son kuzeniyle buluştu. akşamından beri ölüyorum diyor. sessiz kalacağım

adamın kalkar yanına giderim pasta börek alıp evindeyse .bi ıhlamur demlerim bana bu kadar ilgi gösteren adama.

SUHAN SUHAN Akasya Akasya OrganikParasetamoL OrganikParasetamoL asya5560 asya5560 kızlar bir haftadır falan adam ailesinin yanına memleketine gitti. o yüzden yanına gidemiyorum. seçime kadar orada kalacak. geçen haftaiçi gidecektim ama sonra işler dolayısıyla kaldı. aramama sebebim de mesaj attım arasam uygun musun diye dün gece 12'de, annemle karşılıklı uyuyoruz demiş. peki dedim. hani hep mesajlaşmazdık da kendimi geri çekince mesaja kaldım sanırım :(

Adam hastalıktan geberiyor ölüyorum diye mesaj atmış siz neyin derdindesiniz. Bi geçmiş olsun diyin bari sıkboğaz edeceğinize.
@biyas
geçmiş olsun yazdım ya :( o kadar da değil. bir de ben de gribim bendeki de onbeş gündür falan sürüyor ama ne kadar hasta olsam da ben ilgilenebiliyorum ya o yüzden tuhaf geliyor. yani ilgilenmesem de en azından özledim yazabiliyorum.

Açıkçası hastalıgından mı diye düşündüm ama
Kuzeniyle buluşup, genelde gece yazması, yaşının da biraz ileri olması beni düşündürdü. İmkan varsa çorba vs yapın, iyi olabileceği şeyler yapmaya çalışın, kabule derse hastalıktandır, zahmet etme gerek yok derse de eski sevgilisine geri dönmüş veya başkasını bulmuş demektir

Neden telefonda konusmuyorsunuz? Sesinden de anlardiniz adam hastaymis. Ve tek başınaysa hastalik biraz zor geçebilir. Evine gidebilirdiniz ne var ne yok diye.

Ya da gitmeyin 1 aydir tanıdığınız insan her ne kadar evlilik dusunceleri havada ucussa da...
@ G gulendam_34 şimdi memleketinde annesinin yanında. o yüzden gidemedim. dün kendi kendime tribe girmiştim işte güniçinde aramadım. gece arayayım mı dedim, annemle karşılıklı yatıyoruz dedi. peki dedim. öyle kaldı. telefonda son konuştuğumda da sesi çok kötüydü. pazar konuştuk en son sanırım. ama kızlar ben şunu çözemiyorum, ben de hastayımm ama ben size de yazabiliyorum şu an. yani bu denli hasta olunur mu ya :( grip sonuçta.

Açıkçası hastalıgından mı diye düşündüm ama
Kuzeniyle buluşup, genelde gece yazması, yaşının da biraz ileri olması beni düşündürdü. İmkan varsa çorba vs yapın, iyi olabileceği şeyler yapmaya çalışın, kabule derse hastalıktandır, zahmet etme gerek yok derse de eski sevgilisine geri dönmüş veya başkasını bulmuş demektir
adam şimdi memleketinde benden uzakta. onbeş gün daha böyle :( arada bi tek beni görmeye gelecekti haftasonu ama sanmıyorum artık. evli değil ona eminiz, iş ortamımız ortak. hiç evlenmemiş. birbuçuk sene önce sevgilisinden ayrılmış başka da flörtü olmamış. acaba diyorum memleketinde vs birilerini mi gördü, başkasına mı kaydı aklı... ha ama hiç whatsappta falan rastlamıyorum.

ya bu hastalık onbeş gündür falan sürüyor sanırım. önce ağzında yaralar boğazında falan başladı. toparladım dedi gene başladı. sonra hastaneye gitti serum falan toparladı. o iki gün iyiydi. en son kuzeniyle buluştu. akşamından beri ölüyorum diyor. sessiz kalacağım

Bir aydır deli divane olan, ilk günden beri evliliği ağzından düşürmeyen bir adamın bu tavrını pek normal bulamadım ben.

Nasıl yani ya adam hasta ve siz günde iki kere arayıp birde tripmi atıyorsunuz
Hayır bide 32 yasındayım demişsiniz ama 12 yasındaki cocuklar gibi davranıyorsunuz
Bu seneki gripler evet aynen böyle yatak döşek düşürüyor biraz kendinize gelin trip yerine ayrılmak yerine bi cay corba ihtiyacın varmı geleyimmi edeyimmi deyin
yok valla tam trip değil. yani sabah yazdığım mesajlar güzeldi iyileş bir an önce vs. sonra işle ilgili bir şey. cevaben 'ölüyorum' demiş. ben de geçmiş olsun dedim.
gece de mesaj attım iyi misin biraz diye. sonra baktım mesafeli, daldım. :(

Bir aydır deli divane olan, ilk günden beri evliliği ağzından düşürmeyen bir adamın bu tavrını pek normal bulamadım ben.
ben de ya. hani kadınlar hisseder ya. o iğrenç his var içimde. bir sıkıntı var gibi hissediyorum. bi de ben genelde stabil ilişkiler yaşarım böyle iniş çıkış çok olmaz. bi anda yokuş aşağı gittik.

Benim nişanlım da normalde iyidir, sıcak konuşur, ilgilidir ama başı bile ağrısa , neredeyse ağzından tek kelime çıkmaz. İlk zamanlar ben de soğudu herhalde benden diye düşünüyordum hasta olduğunda,çünkü pek konuşmuyordu, hep uyuyordu, ilgisi çok azalıyordu hastayken ama baktım iyileşince eskisi gibi oluyor, artık takmıyorum alıştım. Hasta olmuş, çok ilgi beklemeyin, 2 3 gün daha sabredin, iyileşince eskiye dönecektir.

yok valla tam trip değil. yani sabah yazdığım mesajlar güzeldi iyileş bir an önce vs. sonra işle ilgili bir şey. cevaben 'ölüyorum' demiş. ben de geçmiş olsun dedim.
gece de mesaj attım iyi misin biraz diye. sonra baktım mesafeli, daldım. :(
işte geceye kadar nerdeydin aralarda bi ara sor iyimisin diye
Uzaktaymıs ok gidemiyorsun ama 37 yasındaki adama aramak icin izin istemekte sacma değilmi ara gitsin saklayacak bişeyi yoksa acar eder
Suanda eger gercekten hastalandıgı icin böyle davranıyorsa gözünde ilgisiz anlayıssız biri imajı ciziyorsunuz ve bunu hep hatırlayıp hatırlatır
Tabi yalandan uzaklastırmak icin yapıyorsa tebrikler dogru yolda

Evlilik iması beni şaşırtmıyor adam ne istediğini biliyor diyeceğim ama ne istediğini bilen, kişiliği oturmuş, karakter sahibi insan da tutarlı olur. Hem tutarsız hem evlilikten bahsediyorsa da sorun vardır diyorum.

ben de ya. hani kadınlar hisseder ya. o iğrenç his var içimde. bir sıkıntı var gibi hissediyorum. bi de ben genelde stabil ilişkiler yaşarım böyle iniş çıkış çok olmaz. bi anda yokuş aşağı gittik.

Anlayabiliyorum sizi. Hastalıktan da olsa bir anda bu kadar değişim şüphe uyandırıyor.

"Hasta yahu!" diyenlere zerre katılmıyorum. Bu adam ilk günden evlilik diye tutturacak kadar hevesliyken hastalık mı hevesini kıracak? Geçin bunları.

Benim nişanlım da normalde iyidir, sıcak konuşur, ilgilidir ama başı bile ağrısa , neredeyse ağzından tek kelime çıkmaz. İlk zamanlar ben de soğudu herhalde benden diye düşünüyordum hasta olduğunda,çünkü pek konuşmuyordu, hep uyuyordu, ilgisi çok azalıyordu hastayken ama baktım iyileşince eskisi gibi oluyor, artık takmıyorum alıştım. Hasta olmuş, çok ilgi beklemeyin, 2 3 gün daha sabredin, iyileşince eskiye dönecektir.
ya inşallah bu da normale döner. zaten bu kaybetme korkusu beni hırslandırdı. ben çok rahattım ona karşı, olursa olur olmazsa olmaz modunda davranıyordum. şimdi bildiğin bekliyorum gözüm hep telefonda falan :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X