- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi lightblue87
Valla p.tesi aynı şekilde grip oldum.. Değil mesaj yazmak birine ne telefonu gözüm gördü 2 gündür ne de kimseye tek kelime etmeye mecalim vardı açıkçası.. Eşimin "daha iyi misin" sorularına bile "heee hııı ı-ıı" şeklinde cevap vermek dışında sesim bile çıkmadıBence önce sakin ol sürekli adama birşeyler ima etme .yani ne oldu bir kırgınlık mı var aramızda vs gibi .
Hastalığı ağır geçer bazılarının piskolojik olarak diyorum .ufak bir grip olunca dünyayı unutanlar var
Şimdi şöyle birşey var bir erkeğin hemen evlilik aile gibi konuları açması normal değil .ya kandırma amaçlı olur yada gerçekten safça aşık olmuş bu hayatımın kadını demiş olabilir bunlardı zaman gösterir ama sen paniğe kapılıp şu anki davranışlarını sorgularsan bunaltırsan senden iyice uzaklaşır.karşı tarafa bu kız elimin altında bana muhtaç izlenimi verirsin ki bu senden soğumasını sağlar.
Henüz 1 aylık ilişkide bu kadar bağlanmayı doğru bulmuyorum açıkcası .bence sessiz kal bekle zaten en geç 1 haftaya düzelir düzelmezse o zaman bitirirsin.