• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştan editlerinizle beraber okuyunca tuaf geldi adamın davranışları bana..
Galiba herkes gibi sonunu bende merakla bekleyeceğim.
Umarım mutlu bir son olur.

Konuyu takip edenlerden biri de benim :)
Dahasi ben sizde o isigi gormustum o yuzden olayin normale donmesine sasirmadim. Lutfen siz de temkinli olun ki sasirmayin cunku bu adam pek guven vermiyor.
Yuzuk getirirse inanacakmissiniz belki adam memleketinde evli, nisanli ne kadar cabuk guveniyorsunuz sasiriyorum..
aslında bu yüzük getirmezse inancım tamamen biter anlamındaydı. yoksa tek taş almıyo adam bana, ninesinin yüzüğünü bana göre yaptırmış. söylediğine göre.
vallaha çok istiyorum gerçek olmasını. gayet masal gibi anlatabileceğim bir şey olur ileride. yalan olursa kendime kızarım. saçma sapan inanıp tüm aileme anlattığım için.
ama chilcim hala sorum aynı. bu adam benden ne ister? yalansa her şey neden?
para değil konu, hani kredi çektirmiyo bana. yatmaya çalışmadı 2 aya yaklaştı gayet o konuda sakindir, ne peki... beni neden kandırmak ister ki bi adam? bunu çözemiyorum...

Baştan editlerinizle beraber okuyunca tuaf geldi adamın davranışları bana..
Galiba herkes gibi sonunu bende merakla bekleyeceğim.
Umarım mutlu bir son olur.
ilk sayfayı düzenlerken ben de afalladım. başı, sonu ortası garip ilerledi gibi oldu. sonunu yazabilmek adına konuyu açık tutuyorum. bir de açıkçası çok kötüydüm o dönem buraya yazmasam herhalde kendimi iyice yerdim. iyi geldi burası.

aslında bu yüzük getirmezse inancım tamamen biter anlamındaydı. yoksa tek taş almıyo adam bana, ninesinin yüzüğünü bana göre yaptırmış. söylediğine göre.
vallaha çok istiyorum gerçek olmasını. gayet masal gibi anlatabileceğim bir şey olur ileride. yalan olursa kendime kızarım. saçma sapan inanıp tüm aileme anlattığım için.
ama chilcim hala sorum aynı. bu adam benden ne ister? yalansa her şey neden?
para değil konu, hani kredi çektirmiyo bana. yatmaya çalışmadı 2 aya yaklaştı gayet o konuda sakindir, ne peki... beni neden kandırmak ister ki bi adam? bunu çözemiyorum...

Ya kuzum adam belki ruh hastasi bilemezsin ki.. Insanlari anlamak zor hele ki guvenmek daha da zor..
Bak benim esim de ilk gunden bana evlilik muhabbeti yapti ki ben esimi taniyordum buna ragmen bu dusunce beni korkuttu ve adama yapmadigimi birakmadim :) hala der az cektirmedin bana diye :) ama benim esim hic cizgisini bozmadi, hic bir falsosu olmadi ve ben senin gibi kendimi kaptirmadim mantigi elden hic birakmadim.

Karsimda boyle biri olsa coktan arkama bakmadan kacmistim:)

kızlar tekrar selam. yolun sonuna geldik. adam ayın 3'ünde tamamen benim yaşadığım şehre dönüyor. bu aralıkta hiç gelmedi, size yazdığımdan beri. hep çok yoğunlardı, bahsetmiştim siyasetle uğraşıyor o yüzden dışarıdan da takip ettim hep o gittiği ilde çalışmalardaydı ki bu süreç bazen sabah 6, gece 3 gibi ilerliyordu. çok da tavır yapamadım yani gelemiyor diye.
bu sürede yine müthiş ilgilendi diyemem. bir geldi bir gitti ilgi anlamında, "çok yoğunum çok aşığım" yazdığı oldu mesela, ya da "günaydın sevgilim" yazdığı oldu. arada arayıp 2 dakika konuştuğu da oldu 45 dakika da.

ben kendimi baya geri çektim. bu bir taktik değildi özünde, "ben ilgi seven insanım demek ki bu karakter bana uygun değil" diye düşündüm. ilk zamanlar müthiş ilgili her dakika arayan soran adamın sonradan kaybolması....
ve "zaman vereyim" dedim şu süreçte, "gelince görüşelim" dedim. çünkü onu ilk tanıdığımda rutin hayatındaydı, rutin işindeydi. ağır işe geçince beni unuttu...

sinir stresten kilo verdim falan haha komik ama kendimi daha güzel hissettim. özgüvenim de yanlışlıkla yerine geldi, 'benim istediğim bu değilse gönderirim' moduna geçtim bir anda...
sanırım çarşamba gelecek. geldiği gün buluşmayı düşünmüyorum, zaten biz çıkınca genelde uzun otururuz ertesi gün işe zor gidiyorum. o yüzden cuma, cumartesi bana uyar, öyle derim. size de yazarım.

a demeyi unuttum, belediye başkanıyla görüştü "nikahı kıyar mısın" diye. "onur duyarım" demiş başkan, benimki beni arayıp "geldiğimde oturup bi tarihi belirleyelim" dedi. "sonra ben senin annenle tanışayım hemen, sonra da seni benimkilere getireyim. hızlıca halledelim. ama nikah tarihini bi an önce alalım" dedi. (belediye başkanını aradığına eminim adam iş için görüştüğümüzde beni de tebrik etti çünkü :S) böyle allak bullak bişyiin içindeyim kendimi tebrik ediyorum ben de

Cinsel yöneliminden emin misiniz bu kişinin? Yani sizin dikkatinizi çeken bir şeyler oldu mu hiç?
uzun süre once kız arkadaşı olduğunu biliyorum. beni bi rahatsız eden tırnakları uzundu, gitar çalıyorum dedi. bu bi belirti midir bilmiyorum ama ben de bu olasılığı düşündüm nedense. bana karşı arzulu tavırlarda ama sonuca yönelik hamlesi yok.

uzun süre once kız arkadaşı olduğunu biliyorum. beni bi rahatsız eden tırnakları uzundu, gitar çalıyorum dedi. bu bi belirti midir bilmiyorum ama ben de bu olasılığı düşündüm nedense. bana karşı arzulu tavırlarda ama sonuca yönelik hamlesi yok.

Tırnakları sorun değil de bu anlamda hiç bi yaklaşımının olmaması garip geldi, genelde çok arzulu davranıp evlenince büyük hayal kırıklığı yaratıyorlar biliyorsunuz. Sanki görevmiş gibi bi şeyleri hızlıca halletme telaşı değişik geldi bana biraz. Başka hiçbir çıkarı da yok diyorsunuz ama sevgisini de tam olarak ortaya koymuş değil gibi. Siz biraz araştırın, gözlem yapın ve temkinli olun derim..

Yanlis anlamadiysam 3 aylik bir iliski. 3 ay icin evlilik karari cok acele degil mi? Uzerinize dusmesini anlarim. Iliskinin baslarinda ilgiye bogarlar ama zamanla dozu azalir ama evlilik icin neden acele ediyor onu anlamadim.

a demeyi unuttum, belediye başkanıyla görüştü "nikahı kıyar mısın" diye. "onur duyarım" demiş başkan, benimki beni arayıp "geldiğimde oturup bi tarihi belirleyelim" dedi. "sonra ben senin annenle tanışayım hemen, sonra da seni benimkilere getireyim. hızlıca halledelim. ama nikah tarihini bi an önce alalım" dedi. (belediye başkanını aradığına eminim adam iş için görüştüğümüzde beni de tebrik etti çünkü :S) böyle allak bullak bişyiin içindeyim kendimi tebrik ediyorum ben de
Ben tuhaf bir şey göremiyorum. İlk zamanki ilgi hep devam edemez ki. Bence çok didiklemeyin yani, adam evlilik düşünüyor. Anlaşıyorsanız ne ala

kızlar tekrar selam. yolun sonuna geldik. adam ayın 3'ünde tamamen benim yaşadığım şehre dönüyor. bu aralıkta hiç gelmedi, size yazdığımdan beri. hep çok yoğunlardı, bahsetmiştim siyasetle uğraşıyor o yüzden dışarıdan da takip ettim hep o gittiği ilde çalışmalardaydı ki bu süreç bazen sabah 6, gece 3 gibi ilerliyordu. çok da tavır yapamadım yani gelemiyor diye.
bu sürede yine müthiş ilgilendi diyemem. bir geldi bir gitti ilgi anlamında, "çok yoğunum çok aşığım" yazdığı oldu mesela, ya da "günaydın sevgilim" yazdığı oldu. arada arayıp 2 dakika konuştuğu da oldu 45 dakika da.

ben kendimi baya geri çektim. bu bir taktik değildi özünde, "ben ilgi seven insanım demek ki bu karakter bana uygun değil" diye düşündüm. ilk zamanlar müthiş ilgili her dakika arayan soran adamın sonradan kaybolması....
ve "zaman vereyim" dedim şu süreçte, "gelince görüşelim" dedim. çünkü onu ilk tanıdığımda rutin hayatındaydı, rutin işindeydi. ağır işe geçince beni unuttu...

sinir stresten kilo verdim falan haha komik ama kendimi daha güzel hissettim. özgüvenim de yanlışlıkla yerine geldi, 'benim istediğim bu değilse gönderirim' moduna geçtim bir anda...
sanırım çarşamba gelecek. geldiği gün buluşmayı düşünmüyorum, zaten biz çıkınca genelde uzun otururuz ertesi gün işe zor gidiyorum. o yüzden cuma, cumartesi bana uyar, öyle derim. size de yazarım.
Siyasetle uğraşıyormuş deli gibi yoğundu herkes.
Bana ilk başta çok hevesli olduğu ve evlenelim dediği için siz de hemen evlenelim moduna girdiğinizden aynı ilgiyi beklediniz gibi geldi. Aynı ilgi ve evlilik yoksa görüşmeyelim bitirelim gibi bir tavrınız var. Seviyorsanız niye kendinizi çekiyorsunuz ki? Varsın ilgisi azalsın. Yaşayın yani... hemen karar vermeyin.

Konunuz tamamını okumadım ama kısa mesaj atıyor ve uyuyormuş dedikten sonrasını okumayı gerekli görmedim bile. Ya başka biri var veya farklı bir sebepye sizden ayrılmak istiyor cok net. Seven insan bırakın grip falan ölüm döşeginde olsa bile sevdiğine sevgisini söyler

Adam hasta .
Birkaç gündür O kadar hastayım ki ; kalkıp bi çorba pişiremiyorum.
Düşünün dün gece 7 de uyudum sabah 5 te uyandım eşek ölüsü gibi yatıyorum.
Çocukları bile düşünecek halde degilim , sesim kısık ve burnum akıyor sürekli:KK43:
Sizce bu durumda kime ilgi gösterebilirim yani özetle ben adama inandım.
Siz de biraz ilgi gösterseniz iyi olur .

nikah? evde mi kaldınız? kusura bakmayın ama sizin bu acele halleriniz başınıza iş açmazsa iyi. Sürekli bir anlık durumları yorumlama ve karar alma hali. Allah sonunuzu hayretsin

3 ay içinde evlilik neden? Ve evliliğe ikna eden sebep ne? Aceleci var burda sizi elinden kaçırmamak için veya bu işin içinde başka iş var huylandım ayrıca aşırı ilgili bir süre sonra bitecek özüne dönecek o ilgiyi istiyorsanız çok yorulursunuz.

3 ay içinde evlilik neden? Ve evliliğe ikna eden sebep ne? Aceleci var burda sizi elinden kaçırmamak için veya bu işin içinde başka iş var huylandım ayrıca aşırı ilgili bir süre sonra bitecek özüne dönecek o ilgiyi istiyorsanız çok yorulursunuz.

Üç ay yine iyi 10 günde de hemen evlilik evlilik diyen tipler var 🤣
Ben gıcığım artık böyle hemen evlenelim diyen tiplere
Birde o evliliğe karar verip sen karar veremeyince suçlu oluyorsun 🙄
Evlilik hayalleri kurup 3 günde sonra işler ciddiye binince vazgeçenlerde var ben anlayamadım valla

Konu sahibi sizin duruma değil yorumum arkadaşın yazdığına karşılık yazdım sadece 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X