kızlar tekrar selam. yolun sonuna geldik. adam ayın 3'ünde tamamen benim yaşadığım şehre dönüyor. bu aralıkta hiç gelmedi, size yazdığımdan beri. hep çok yoğunlardı, bahsetmiştim siyasetle uğraşıyor o yüzden dışarıdan da takip ettim hep o gittiği ilde çalışmalardaydı ki bu süreç bazen sabah 6, gece 3 gibi ilerliyordu. çok da tavır yapamadım yani gelemiyor diye.
bu sürede yine müthiş ilgilendi diyemem. bir geldi bir gitti ilgi anlamında, "çok yoğunum çok aşığım" yazdığı oldu mesela, ya da "günaydın sevgilim" yazdığı oldu. arada arayıp 2 dakika konuştuğu da oldu 45 dakika da.
ben kendimi baya geri çektim. bu bir taktik değildi özünde, "ben ilgi seven insanım demek ki bu karakter bana uygun değil" diye düşündüm. ilk zamanlar müthiş ilgili her dakika arayan soran adamın sonradan kaybolması....
ve "zaman vereyim" dedim şu süreçte, "gelince görüşelim" dedim. çünkü onu ilk tanıdığımda rutin hayatındaydı, rutin işindeydi. ağır işe geçince beni unuttu...
sinir stresten kilo verdim falan haha komik ama kendimi daha güzel hissettim. özgüvenim de yanlışlıkla yerine geldi, 'benim istediğim bu değilse gönderirim' moduna geçtim bir anda...
sanırım çarşamba gelecek. geldiği gün buluşmayı düşünmüyorum, zaten biz çıkınca genelde uzun otururuz ertesi gün işe zor gidiyorum. o yüzden cuma, cumartesi bana uyar, öyle derim. size de yazarım.