• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Sevda da Sona Erdi

ihanet sankı kaçınılmaz olmus su zamanda yaşamayan yok gıbı..

canım erkekler o iş oldumu cenaze evınden cıkar gıderler yapmaya.

nasıl bu kadar hayvan olabılıyorlar ya !

Ben nasıl hayvan olabildiklerine şaşırmıyorum, şehveti hayatın merkezi yapınca ,herşeye o gözle bakar oluyorlar.
İnsana her şeyi yaptırıyor demek ki.

Aynen dediğin gibi ,

o kızlar gelır haklarından zaten.

İnsan olana yaslancak omuz ,duygular lazım

hayvan gıbı yaşayanlar bunun yoklunu anlayamaz.

Üzülme der mevlana ve devam eder; kaybettiğin herşey başka bir surette geri döner.

Acısını adabıyla, gözüne görünenleri, gösterilenleri Allahın hikmeti olarak görüp yaşayanlardansınız... Hiçbir hayat sizinkinden daha kıymetli değil. Vardır bunda da bir hayır deyip yolunuza bakın :71: :71:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Öyle şeyler yapıyorlarki bu erkekler, onları iyi hatırlamana bile izin vermiyorlar. :84:

Bir bakıma iyi oldu aslında,çünkü soğumama neden olmadan yolları ayırmak zordur benim için.
Bu durum beni yıksa da,bazı şeyleri kolaylaştırdı :58:

Bir bakıma iyi oldu aslında,çünkü soğumama neden olmadan yolları ayırmak zordur benim için.
Bu durum beni yıksa da,bazı şeyleri kolaylaştırdı :58:

Ben de senin gibi bir kanıt bir delil bulsam... Belli belirsiz bir ilgisizlik durumu... Ama artık ben de bıktım onun ilgisizliğinin nedenini sorgulamaya. İçim şişti resmen. Uzaklaştırdı kendinden artık iyice.

Ben de senin gibi bir kanıt bir delil bulsam... Belli belirsiz bir ilgisizlik durumu... Ama artık ben de bıktım onun ilgisizliğinin nedenini sorgulamaya. İçim şişti resmen. Uzaklaştırdı kendinden artık iyice.

Aynen öyle oluyor canım, bir yandan yaşanan güzel günler ve bu sebeple ayrılığı içten içe kabullenememek,buna imkan vermemek.Öte yandan hiçbirşeyin eskisi gibiolmayışı,yarına dair hesaplarının karmakarışık hale gelmesi- nasıl davranacağını-ne konuşacağını artık bilememen.Güvenmek isteyip güvenecek bir dal bulamaman,tamamen de kopamaman..

Ayrılıktan daha yıpratıcı oluyor emin ol,en azından neticelendiriyorsun ayrılınca -acı çekeceksen de ona göre çekiyorsun..

Son düzenleme:
Peki (eski) erkek arkadaşınızla bu durumu nasıl paylaşacaksınız?
Bittiğini belirtecek misiniz yoksa o arayip sorduğunda mı dile getireceksiniz?

Peki (eski) erkek arkadaşınızla bu durumu nasıl paylaşacaksınız?
Bittiğini belirtecek misiniz yoksa o arayip sorduğunda mı dile getireceksiniz?

Artık onun için çenemi dahi yormak istemiyorum ama durumlara- onun beni aradığındaki knouşmalarımızın yönlendirişine göre hareket edeceğim. Ona dönme ihtimalim yok zaten-bitti imkansız ama kararsızım ,ya ben de süründüreceğim-hala ilişkimiz sürüyormuş gibi yapıp yarı yolda bir anda bırakacağım ya da tamamen ilgimi kesip sırası geldiğinde en iyi şekilde yaptığını deliliyle suratına vuracağım.
İlk defa içimde öc alma duygusu var. Aslında bazen boşver değmez diyor ama öbür yanım dürüst olmadığı için ayıbını yüzüne vur diyor..

Sizler ne dersiniz?

aslında değmez intıkam almaya ama illa alacam dıyorsan...

seni çok özledim de ama asla arama sorma ilgilenme

Arada arayınca telefonu pat yüzüne kapa şarjım bıttı demeyı unutmusum de ( en sevdım numara)

randevüleş onun randevü yerıne gttıne emın ol ,sonra son anda gelemıyecegını söyle:1:

sana mesaj atarsa başka bir arkadsının ismıyle cevap ver:60:( en cok bu fıtık eder ya da aradığında yanlışlıkla başka bır erkek adıyla seslen ona)

En yakın erkek arkadsıyla sohbet etmeye başla

süreklı dediklerını unut (yada öleymıs gıbı davran)

benım dıceklerım bunlar yapmak yapmamak sana kalmıs ... sonra onu cokkkkk sevdığını sandığı anda

ertesı gün ayrılmak ıstıyorum de

deli olacaktır :1::33:

Bence hiç muhattap olma.
Aradığında bitti de telefonu kapat.
Gerekçe filan da sunma.
Kendi kendini yesin bitirsin :1:
Bir daha da asla ne telefon ne mesaj ne mail hiçbir iletişim kanalıyla muhattap olma.
O adım atsa da yanıtlama.
Bence bundan güzel intikam olmaz.
Kadın dediğin terkederken de ağır olmalı.
Hanımefendiliğini koruyup çer çöp toz toprak çamurla muhattap olmamalı:51:

Son düzenleme:
aslında değmez intıkam almaya ama illa alacam dıyorsan...

seni çok özledim de ama asla arama sorma ilgilenme

Arada arayınca telefonu pat yüzüne kapa şarjım bıttı demeyı unutmusum de ( en sevdım numara)

randevüleş onun randevü yerıne gttıne emın ol ,sonra son anda gelemıyecegını söyle:1:

sana mesaj atarsa başka bir arkadsının ismıyle cevap ver:60:( en cok bu fıtık eder ya da aradığında yanlışlıkla başka bır erkek adıyla seslen ona)

En yakın erkek arkadsıyla sohbet etmeye başla

süreklı dediklerını unut (yada öleymıs gıbı davran)

benım dıceklerım bunlar yapmak yapmamak sana kalmıs ... sonra onu cokkkkk sevdığını sandığı anda

ertesı gün ayrılmak ıstıyorum de

deli olacaktır :1::33:

Canım çok acıyor aslında, güzel günleri hatırladıkça herşey o kadar saf kalsaydı keşke diyorum. Bir keresinde metroda civardan bir tanıdık görmesin veya tam etrafı kolaçan etmeden-emin olmadan yanyana gelmeyelim diye ayrı kapılardan binerken bu binmişti ben dışarda kalmıştım gülmekten ölmüştük,diğer istasyonda buluşmuştuk, sonra da bir başka sefer o dışarda ben içerde kalmıştım. Ne gülmüştük aah ah.

Sabah denk gelince işe girişte, parmak basma bölümü var giriş saatlerimizi gösteren, beni görünce eli ayağına dolanmış parmak yerine akbilini basmaya kalkmıştı :))) :(((..
Bir keresinde toplantıdayız ,yine kendi sonradan demişti ,heyecandan elindeki çay bardağını boş gibi düşünüp önünde kendisine uzatılan zarfı açarken tüm çay yere dökülmüştü ve 5-10saniye sona farketmişti. :) :(((..
Yazıklar olsun bana ki bir yanım hala ona kıyamıyor.

Ama çok yıprattı,o 1.5 aylık dönemde ,gece aradı ama şarjı bitti hep- defalarca yaptı bunu, neden kontrol etmedin neden özen göstermedin ki.. Onunla konuşrken lafın arasında ismi yerine başka bir erkek ismi söyleyeceğim,ay pardon diycemsonra ve konuşmama dvm edeceğim. Karşılaşacağımız zamanlarda telefonla konuşr gibi yapacağım. Canı yansın istiyorum.. Dengem bozuldu..

Bence hiç muhattap olma.
Aradığında bitti de telefonu kapat.
Gerekçe filan da sunma.
Kendi kendini yesin bitirsin :1:
Bir daha da asla ne telefon ne mesaj ne mail hiçbir iletişim kanalıyla muhattap olma.
O adım atsa da yanıtlama.
Bence bundan güzel intikam olmaz.
Kadın dediğin terkederken de ağır olmalı.
Hanımefendiliğini koruyup çer çöp toz toprak çamurla muhattap olmamalı:51:

Aslında bu tarz ayrılış tam bana uygun olanı. Daha önceki 2 ayrılığımda o şekilde bitirdim. Gururlu olarak onurlu olarak ayrılmak istiyorum. Boyun eğmemiş-kendini ayaklar altına almaış başı dik olarak ayrılmak..

Zaten kendini yiyip bitirir mi orası meçhul,belki gün doğmuş olur. Amacıa ulaştım düştü yakamdan diye( açıkça ayrılalım dese sanki yapışacaktım da..)
En iyisi ooluruna bırakmak. O anki ruh halime göre yönlenir sanırım.:59:

bunları yaparsan onunda dengesı bozulacak eşitlersın skoru işte:1:

Eğer ayrılmak istiyorsanız bu dediklerinizi yapmayın lütfen.. Daha çok üzülen siz olursunuz.

Açık ve net karşısına geçip ayrılmak istediğinizi söyleyin.. Şayet oluruna bırakırsanız canınız daha çok yanar ; emin olun ona birşey olmaz.

Gönlünüzdeki sızı bir an önce geçer inşaallah.

Bu da birşey mi benim gibi evlendikten sonra başkasına kaptırsan ne olacaktı

Aklım çok karışık, sanal alemden de olsa destek ve önerileriniz için çok teşekkürler.

Sanırım bu durumda o açıkça söylemedikçe benden ses çıkmayacak. Hayatımda hiç yokmuş,hiç onunla sevgili olmamışız gibi yoluma devam edeceğim. Hala onu aklıma takıp da beynini meşgul eden benmişim durumunda gözükmek istemiyorum. O boşverdiyse ben dünden boşverdim diye bilsin.
Çok damarıma basarsa da yüzüne vururum.

Son düzenleme:
Bu da birşey mi benim gibi evlendikten sonra başkasına kaptırsan ne olacaktı

Bu da korkutuyor beni, evlenmemişken ayrılık bir derece de olsa daha kolay evlenmiş haldeki duruma göre ve eminim daha az yıpratıcıdır.

Kaptırmak derken? Eşiniz bile isteye başkasını tercih etmiştir muhtemelen..(?) Allah yardımcınız olsun,bilmiyorum kalpleri paramparça eden-alev alev yakan bu insanlar nasıl hesap verecekler..

Özelden birşeyler yazdım ama gelmedi posta kutunuzun doluluğundan..

Ama oluruna bırakırsanız üzülmenizden korkarım.. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X