• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sıcak havalarla nasıl baş ediyorsunuz?

Mersin de çok sıcak gölgesi bile 43_45 gidip geliyor güneşte daha fazla tabi hissedilen.

Klima taktırabilirsiniz aslında çıkarken monte edilen yerleri kapatırsınız.

Yozgattayım.o kadar serinki camları açamıyorum.buz gibi.aslen adanalıyım.o yüzden keyfini çıkarıyorum

Valla istdayim bu sene gercekten serin seyrinde ilerliyor geceleri camlarin cogunu kapatiyorm zaten usuyen biriyimm cidden soguk dun sabah acayip yagmur yagdi simdiye kdr klima kullanmdk esimde sicagi hic sevmez ankara kokenli malumm soguk kar auaz dort gozle kisi bekliyo😁dogudaykn boyumuzca kar yagardi sevinctn dort kose olurdu batiya istemeyerek gonderildik acayip nem var istdada 😅

Arkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.

1) Ev sahibini arayın. Eve klima taktıracağız, çıkarken de boşluk vs kalmayacak, aldığımız gibi bırakacağız deyin.

2) Hem salona, hem yatak odasına klima alın.

3) Taşınırken boşlukları alçı ile doldurup, üzerlerini boyayın.

4) Yeni evi tutmadan önce klima takılabilir tabii değil mi diye sorun. Hiçbir ev sahibi hayır demez de içiniz rahat etsin.

Bu kadar.

Bende kiracıyım ama klima aldım. Giderken söküp götüreceğim. Kiracı olmanız neden klimaya engel olsun. Eve girer girmez açıyorum 20 derecede :KK9: ben duş alıp çıkana kadar oda buz oluyor. Mis

O evin kirasini veriyorsunuz degil mi yani orasi kirayi verdiginiz surece sizin.
Ev sahibinize klima taktiriyorum demeniz yeterli.
Giderken goturursunuz.
Bir alci bir boya izi bile kalmaz.

Hollanda'da da yaniyoruz. Bugun burasi 41i buldu. Tum zamanlarin sicaklik rekoru kirildi. Inanamiyor insan bu derecelere. Ben de bugun tam gunes tepedeyken bisiklet surmek zorundaydim. Bayilicam sandim sicak degil bu baska birsey ya. Alisikta olmayinca. Ve benim gunes alerjim var. Yarinda rahat 1bucuk saat bisiklet ustunde olucam kara kara dusunuyorum bayilmazsam iyi😩
Ay ben baya bugün oğlumu yuvada bırakıp ofiste akşama kadar kalsam mı diye düşündüm ne kötüyüm 😂hayır bi de bitek bisiklet sürsem iyi , arkamda çocuk taşıma römorku var, içi oğlanın pılı ğırtı havuz çantadı havlusu yedek kıyafeti dolu, bi de oğlan biniyo. Ben+ 40 kilo yük taşıyorum. Ay bi de yuvayı da sen git şehrin en yokuş noktasına inşa et 🙈arnavut kaldırımlı bi de yuva yolları. Bu ara baya sövdüm, kışın karda bu kadar zorlanmamıştım vallahi de 🙈 sıcak değil alev topu bi acaip

Arkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Biz de kiraciyiz ama klima taktik. Giderken de sokup goturecez bu olay boyleydir

Henüz çok sıcak değil izmir. Yatarken vantiratör yetiyor. Hatta şuan kapalı bile. 4..5 gibi klima açıp 8 de kapatıyorum . Ama geçen sene gece gündüz klima açıktı. Birde antalyada misafirken yatmadan önce elbisemi ıslatır giyer öyle uyurdum.

Sıcakla baş etmek çok zor Allah yardımcınız olsun, şuan Kütahya’dayım ayaklarımı ısıtamıyorum, gece de yorgansız yatılmıyor.Normalde İstanbul’da yaşıyorum,o yapış yapışlık hissindense üşümeyi tercih ediyor insan...Eviniz müsaitse karşılıklı iki tarafı açıp akım yaptırabilirsiniz, apartman kapısı ve karşısındaki balkon penceresini açık tutuyorduk sıcak olduğunda..

Pervanesi demir olan vantilatör alın bide büyük olsunn. Biz şuan kullanıyoruz çarşaf atıyorum üstümüze yoksa onsuz uyunmaz sıcakta. Klimayı ben kullanamıyorum aşırı baş boyun ağrısı yapıyor sonra miğdeme vuruyor araba klimasını bile çalıştıramam. Vantilatör iyi valla

Back
X