- 11 Mart 2013
- 33.629
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.977
- 798
- 32
Geçen hafta Cumartesi Pazar Siirt 46 dereceydi keşke 37 olsa neden klima taktıramadığınızı anlamadım kiracı olabilirsiniz niye takılmasın kiIğdır hava bugün 37 derece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta Cumartesi Pazar Siirt 46 dereceydi keşke 37 olsa neden klima taktıramadığınızı anlamadım kiracı olabilirsiniz niye takılmasın kiIğdır hava bugün 37 derece.
Arkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Nispet yapar gibi o neydi gıııı :)))ben bu sicakta tir tir titriyorum bir de bizim bahce buz gibi asiri esiyor burasi
valla butun kk ablalari gelebilir pufur pufur insanin ici titriyorNispet yapar gibi o neydi gıııı :)))
nerde yaşıyosunuz? Bende izmirdeyim mesela ama püfür püfür burası da, ama bazı yerlerde çıplak da yatsanız nemden nefes alamayıp boğulcak gibi oluyor insan.valla butun kk ablalari gelebilir pufur pufur insanin ici titriyor
Dogu diye geciyor ama sehir ismi vermiyorumnerde yaşıyosunuz? Bende izmirdeyim mesela ama püfür püfür burası da, ama bazı yerlerde çıplak da yatsanız nemden nefes alamayıp boğulcak gibi oluyor insan.
Ay ben baya bugün oğlumu yuvada bırakıp ofiste akşama kadar kalsam mı diye düşündüm ne kötüyümHollanda'da da yaniyoruz. Bugun burasi 41i buldu. Tum zamanlarin sicaklik rekoru kirildi. Inanamiyor insan bu derecelere. Ben de bugun tam gunes tepedeyken bisiklet surmek zorundaydim. Bayilicam sandim sicak degil bu baska birsey ya. Alisikta olmayinca. Ve benim gunes alerjim var. Yarinda rahat 1bucuk saat bisiklet ustunde olucam kara kara dusunuyorum bayilmazsam iyi![]()
Biz de kiraciyiz ama klima taktik. Giderken de sokup goturecez bu olay boyleydirArkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.