Bu şiddet mi değil mi?

Elinin ayarı kaçmış, ama sanki kendine getirmek için yapmış gibi geldi. Yine de temkinli olmak lazım. Eğer hiçbir şey olmamış gibi davranırsan bu olayı hafife alabilir.

çok hakaret ettim hatta ben daha çok vurdum ama yediremiyorum bi türlü belki morarmasaydı unuturdum ama her aynaya baktığımda ağlıyorum..

eşinin yalan söylediğini düşünmüyorum.bide şöyle bak herşerde bir hayır var.eğer o akşam doktora gitmeseydin idrar yolu enfeksiyonu olduğunu anlamayacaktın belki.ve bu inan hamilelikte çok önemli bir durum.düşeğe bile yol açabilir.iyikide bu durum olmuş ve doktora gitmişsin.

Elinin ayarı kaçmış, ama sanki kendine getirmek için yapmış gibi geldi. Yine de temkinli olmak lazım. Eğer hiçbir şey olmamış gibi davranırsan bu olayı hafife alabilir.

hayır hiçbişey olmamış gibi davranmıyrum aksine gözüne sokuyorum her seferinde hatta bi süre seni görmek istemiyorum dedim o da tamam gözün geçsin annenlere bırakırım istediğin kadar kalırsın dedi ama tabi bu ayrı kalma fikri onu şok etmiştir

adam söylemiş zaten şiddet amaçlı bişey olduğunu sanmıyorum ...
bende hamileyken babamla tartışmıştım sinir krizi geçirdim ama nasıl ağlıyorum eşim o arada 2 tane geçirdi tabi ama sakinleştirmek için sonra ben daha fazla kızdım ne vuruyon be diye oda aşkım resmen morarmıştın kendine gel diye yaptım korktum dedi o zaman bende sana 2 tane geçirim dedim geçirdim ve sakinleştim

Son düzenleme:

tabi babaya geçiremiyosun kocaya geçird.

sakinleştirmek için göz morartılırmı tenim hassasta değildir demekki çok vurdu bilemiyorum.valla bende çok geçirdim ama sakinleşmedim..bilerek yaptığını düşündüğüm için belkide...

belki doğru söylüyodur ama naıl moraratacak kadar vurmuş ki, panik mi oldu acaba gerçekten, tartışmlar neden ağlama krizlerine kadar varıyo canım, bebeğine yazık
sen o kadar üzülünce hormonların değişiyo bebeğinde etkileniyo biliyosun dimi, sağlıcakça doğar inşallah bebişin bu arada

sakinleştirmek için göz morartılırmı tenim hassasta değildir demekki çok vurdu bilemiyorum.valla bende çok geçirdim ama sakinleşmedim..bilerek yaptığını düşündüğüm için belkide...

ama seninde söylediğin gibi adam zaten amacının vurmak olmadığını söylemiş sakinleş diye yapmıştır ...
hamile olduğun için bu kadar hassas olman normal canım tabi yinede ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin:44:

Son düzenleme:
Sanırın o an eşin düşünmeden hareket etmiş herkes hata yapabilir bence bu konuyu uzatmayın

bence de sakinleştirmek için yapmıştır. yoksa ağlayan kadına neden vursun,hem de kendisi de ağlamış bakın yanlış anladınız diye. hani cidden vurmus olsa,hala tepki göstermenize bir de zeytinyağlık yapıp üste cıkmaya calısabilirdi. hamile oldgunuz icin,kendinize gelin diyedir,sanmıyorum kötü niyet oldugunu

Ya canım senin yaşadığın olayda bir sorun yok bende 6 aylık hamileyim senin konun üzerinden yazmış olucam ama affedin konu açamazdım..Benim eşiminde sevgisinden eminim..2. hamileliğim ama eşim ilk hamileliğimden çok farklı davranıyor.Mesela dün ben arkadaşlarımla yaptığımız bir buluşmaya gittim kızımıda aldım onunda o tarafta işi vardı bizi götürdü.Akşam üzeride ben annemlere gittim çünkü gittiğim yerle arası 5 dakika uzun zamandırda görmemiştim.Braz oturduktan sonra eşimi aradım teli kapalıydı.evi aradım açan olmadı.Endişelendim çok aradım çünkü bizi almasını isticektim.Sonra aşağıda eltimler oturuyo onu aradım evdeydi dedi.yukarı çıkıp bakmasını söyledim sonra aradı.telefonu kapanmış uyuyomuş duymamış.Bizi alırmısın dedim alamam içki içtim dedi.Babamla annemde gitme x seni alır dediler alamaz dedim.Babam o zaman ben götürürüm biraz daha kal dedi kalmadım tabi eşimin bize ne kadar düşnkün olduğunu anlamış oldular.. kızmıda aldım ben yoldayken aradı ve saat çok geç olmuş nerdesin dedi (21:00 di.) geliyorum dedim eve geldim upuzun yatıyor.Niye geciktin dedi seni aradım açmadın senin yüzünden geciktim dedim oda "banamı güvendin giderken" dedi..inanamadım ben başka kime güvenebilirim ki...Ayrıca bir yere gittiğim zaman beni alma huyu yok (şirket arabası altında)benim karım hamile yanında çocuk var demiyor öyle hep gezen bir tip değilim zaten çalışıyorum anneme bile 20 günde bir gidiyoruz.Bir kersindede ben senin özel şöförünmüyüm demişti.Çok gücüme gidiyor..Bana dokunmuyor hiç..sorunca da hamilesin diyor diğer kızımı başkası doğurmadı ona hamileyken hiç böyle değildi..Bebeğimiz olacağı için çok sevinçli olduğunu söylüyor ama davranışları tezat...nasıl davranacağımı bilmiyorum..Depremin olduğu gece baygınlık geçirdim çok korktum o yanımda değildi kahvedeydi.Depremde erken bir saatte olmadı saat 23:15 ti depremden hemen sonra geldi ama ne fayda ben depreme yanlız yakalanmıştım bir kere..Ben evde olunca ya bilgisayar oyunu oynuyor ya da maç izlemek istiyor ben başka bişey izleyelim deyince çıkıp gidiyor..Ben evde olmayınca hep evde ama..dünkü gibi yani..Ben kızgınlığımı belli etsem hiçbişey olmamış gibi davranıyor.Ben napayım kızlar bu adama???nasıl davranayımda azıcık ilgi göstersin...Yoksa benmi abartıyorum hamilelikten dolayı hormonal değişiklikmi bunlar

kocanız zaten size gereken cevabı vermiş, ona inanmayıp burda konu açmanız acaba güvensizliğinizden mi?

ayrıca bu konuya odaklanacağınıza her evlilikte olabilen basit bir tartışma yüzünden ben neden, nasıl bu hale geliyorum diye düşünseniz nasıl olur?

size de yazık, bebeğinize de, o haldeyken ne yapacağını şaşıran kocanıza da yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…