canım hamile olduğun için çok hassassın adam seni kendine getirmek için vurmuş.bence altında art niyet arama.
Elinin ayarı kaçmış, ama sanki kendine getirmek için yapmış gibi geldi. Yine de temkinli olmak lazım. Eğer hiçbir şey olmamış gibi davranırsan bu olayı hafife alabilir.
adam söylemiş zaten şiddet amaçlı bişey olduğunu sanmıyorum ...
bende hamileyken babamla tartışmıştım sinir krizi geçirdim ama nasıl ağlıyorum eşim o arada 2 tane geçirdi tabi ama sakinleştirmek içinsonra ben daha fazla kızdım ne vuruyon be diye oda aşkım resmen morarmıştın kendine gel diye yaptım korktum dedi o zaman bende sana 2 tane geçirim dedim geçirdim ve sakinleştim
adam söylemiş zaten şiddet amaçlı bişey olduğunu sanmıyorum ...
bende hamileyken babamla tartışmıştım sinir krizi geçirdim ama nasıl ağlıyorum eşim o arada 2 tane geçirdi tabi ama sakinleştirmek içinsonra ben daha fazla kızdım ne vuruyon be diye oda aşkım resmen morarmıştın kendine gel diye yaptım korktum dedi o zaman bende sana 2 tane geçirim dedim geçirdim ve sakinleştim
sakinleştirmek için göz morartılırmı tenim hassasta değildir demekki çok vurdu bilemiyorum.valla bende çok geçirdim ama sakinleşmedim..bilerek yaptığını düşündüğüm için belkide...
tabi babaya geçiremiyosun kocaya geçird.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?