Bence de kriz geçirdiğini sandığındandır.Yoksa tokat atacak adam daha sert tavır sergiler...
Korkudan ona vurmayı bırak hareket bile edemezsin...
Hamilelik stresidir,normaldir...
tamam kendinize gelmeniz için tokat atabilir ama morluk neyin nesi?
canım şiddette gerek yok ben ce vurmayada bilirdi tartışma değilde konuşarak kendinizi ifade etmeye çalışın derimdün yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum.bu durumu anlatabileceğim kimse yok.ben 6 aylık hamileyim eşim bana çok ilgilidir bi dediğimi iki etmez ama dün bana vurdu.her evlilkte olabileceği gibi tartışıyorduk sonra benim sözümü dinlemek zorundasın dedi,ben de dinlemiyorum dedim o da o zaman git dedi.tabi bende bu lafa çok sinirlendim ve ağladım o sakinleştirmeye çalıştıkça daha çok ağladım.en sonunda yüzümde iki tokat hissettim tabi dahada çıldırdım.bi ara aynada kendimi gördüm ve gözümün altı ile alnımın bir kısmı kızarmış hatta morarmaya yaklaşmış.bunu görünce daha kötü oldum bende ona vurmaya başladım.sonra belim ağrıdı doktora gittik çok şükür bebeğimde bi sorun yoktu.idrar yolları enfeksiyonundan ağrımış belim.serum falan takıldı eve geldik.hastanedeykende eve gelincede ağladı yalvardı ben sana vururmuyum vurmak için yapmadım bebeğe bişey olcak diye çok korktum sende çok ağlıyodun kendini kaybettin sandım sakinleştirmek için,kendine gel diye yaptım dedi.ama ben karar veremedim bu ne şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana yardımcı olun lütfen ....
canım şiddette gerek yok ben ce vurmayada bilirdi tartışma değilde konuşarak kendinizi ifade etmeye çalışın derim
hamilelik döneminde hormonlar değişiyor kadınlar hasas ve alıngan oluyolar sorumluluk taşıyorlar bebeklerine karşı bu hisler yoruyor ve daha çok anlayışlı davranmak gerekiyor hamilelere eşinize bunu anlatın hamilelikte hormonların değiştiğini ve size daha anlayışlı olması gerektiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?