Bu şiddet mi değil mi?

Bence de kriz geçirdiğini sandığındandır.Yoksa tokat atacak adam daha sert tavır sergiler...

Korkudan ona vurmayı bırak hareket bile edemezsin...

Hamilelik stresidir,normaldir...

bana da eşin doğru söylüyor gibi geldi.niye o kadar ağlama krizlerine giriyorsun ki:26:
sana da bebeğine de eşine de yazık canım
daha sakin olmanı tavsiye derim

Eşinize inanın elbette, sizi kendinize getirmek için yapmıştır ama elinin ayarı yokmuş gerçekten. Her ağladığınızda sizi bu şekilde kendinize getirecekse, ağlamadan önce yanınıza oklava, merdane, tava filan alın. Ben olsam öyle yapardım. Ne yapıyorsun diye sorarsa, ben de seni kendine getirmeye çalışıyordum dersiniz.

eşinin gözünün altını morartıcak kuvvette vurması garibime gitti açıkçası..ben olsam farklı düşünürdüm..ancak buradaki arkadaşlar çoğunlukla normal karşıladığına göre ( her evde olabilecek tartışma diyenler olduğuna göre,ki bana göre her evde olan bir şey değil..)ve sen de ikna olduğuna göre sorun yok...sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim...

tamam kendinize gelmeniz için tokat atabilir ama morluk neyin nesi?

Şiddet değil, hatta siz uygulamışsınız şiddet kocanın konu açması gerekirdi

Ben de şiddet değildir demiyorum ama tanımadığım bir insan için kötü niyetle yapmıştır demek de doğru gelmedi. Hareket doğru değil ama paniğe kapılıp, abartılı hareketler yapmış olma ihtimali söz konusu.

bence de seni kendine getirmek için yapmış olabilir.amaerkek gücüyle herhalde sert davrandı.İnşalllah bir daha olmaz.

Bence sen aglayarak cok abartmissin, gerekzi yere sinir krizine girmissin. Ne olursa olsun kocana sesini yukselterek, inatlasarak bisey cozemezsin.Emniki esin seni kendine getirmek icin vurmustur.Sen de fazla uzatma, bidaha boyle gereksiz seyler yapma.Aslinda biz iliskimizi kendimz yipratiyorsun, cogu zaman sacmaliyoruz.Allah yardimcin olsun

cnm anlıorm sni hamilelikten dolayı sinirlerin harap durumda bende eşim a dese ağlıorum,hele biraz tartışırsak komaya giriorm ağlamaktan..onlar daha çok paniklio bizi öyle görünce,neyapıcaklarını bilemiyorlar.Eşinin panik olduğunu düşünüyorum yoksa ağladığın için vurmazdı sana. bu hormonlar gerçekten mahvetti bizi..bende devamlı ağlamaklıyım hiç geçmiyor bu ruh hali yaww

canım şiddette gerek yok ben ce vurmayada bilirdi tartışma değilde konuşarak kendinizi ifade etmeye çalışın derim
hamilelik döneminde hormonlar değişiyor kadınlar hasas ve alıngan oluyolar sorumluluk taşıyorlar bebeklerine karşı bu hisler yoruyor ve daha çok anlayışlı davranmak gerekiyor hamilelere eşinize bunu anlatın hamilelikte hormonların değiştiğini ve size daha anlayışlı olması gerektiğini

aynı fikirdeyim..

Son düzenleme:
Evet şiddet değil krize giren insanları kendine getirmek için kullanılan en etkili yöntem hamile hamile boşa üzülme ama işi uzatırsanız ikiniz de sürekli dile getirirseniz daha çok üzülürsünüz

Ne kadar ağlarsanız ağlayın, ne kadar anlamsız birşeye tepki göstermiş olursanız olun, eşiniz size vurmaya hakkı yok ki, hamile halinizle hem de.
Hamile insansınız hassas olmanız gayet normal.
Ben de hamileyim ve bazen eşimi çileden çıkartıyorum sanırım, bu bana vurma hakkı vermiyor ki.
Eşinizin açıklaması da komik geldi bana biraz, sarılarakta sizi sakinleştirebilirdi, tokatla mı sakinleştirecekmiş sizi.

Krize giren insanları kendine getirmek için bazen tokat atılır.Erkek eli ağır tabii,ayarını bilememiştir.

Bana vurdun,bana vurdun diye sürekli dile getirmemeni öneririm.
Bu şekilde yanlış bir düşünce yerleştirmiş oluyorsun : Ben ona vurdum,o da kabul etti,demek ki yine kavga edersek,yine vurabilirim.

Bence eşinin açıklamasını kabul et ( ki zaten doğru ) ve bu konuyu kapat.O da yeterince pişman olmuştur mutlaka.
Bir duygu patlaması yaşamışsınız.Hep kadınlar hamileyken hassas olur diyoruz ama adamlar da bebek bekliyor yahu :)

BENCE SIZEDE BEBEGEDE BISEY OLACAK DIYE KORKMUS KENDINIZE GELIN DIYE VURMUSTUR SIZ DAHA COK AGLAYINCA BELKI SOKA FELAN GIRDINIZ SANIP UYANMANIZ ICIN VURMUSTUR NIYETI SIDDET OLSAYDI SIZ ONA VURDUGUNUZDA HAKRET ETTIGINIZDE TEKRARLARDI TOKAT OLAYINI BENCE KOTU NIYETLE VURMAMISTIR SADECE KENDINIZ GELIN DIYE SATEN ACIKLAMASINIDA YAPMIS SIDDET SAYILMAZ YANI BU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…