Bu şiddet mi değil mi?

eşinize üzüldüm bazen bız kadınlarda fazla acımasız oluyoruz bende olmadık yere cezalandırıyorum bazen eşimi ama sonra ne salakmısım diyorum ben kesinlikle şiddet oldugunu dusunmuyorum siz fazla acımasız davranmayın... kendınızden sogutmayın sonra benım kocam nıe soguk eve gelmıyor dıye yakınırsınız her belanın sonu güzel gelsede bazen sapmalar yasanabılıyor siz yasatmayın...

ben olsam kocamın gözünden düşerse bır damla yas benım yuzumden ne olursa olsun isterse dövsun ama benım yüzümden aglarsa ben kendımı öldürürüm.. hıc birşeyın sebebi olmak istemem... aglarsa senın için demesın aldatırsa senın yuzunden demesın.. anlatabıldım inş.

o kendi pişmanlığına ağlıyor hem ben çok daha fazla ağladım onun yüzünden..

sakinleştirmenin başka yolları da var bence gereksiz bir davranış olmuş heleki hamile bir bayana yapılacak en son hareketi yapmış eşiniz. bağırmış inatlaşmış sizinle bu bile fazla bence üzüldüm gerçekten. olay anını bilemem ne yaşadınız bilemem yada normalde tartışmalarınızın boyutunu seviyesini bilemem. ben genel olarak söyledim fikrimi.HAMİLEliğinde sana bunu yaşatmasını hazmedemedim ben! kendinize iyi bakın. herşeyden önce bebeğinize tabiiki. o sizin en önemli şeyiniz onun sağlığını tehlikeye atmayın derim ben. sevgiler...

evet hamileyken bunun olması canımı iki kat acıttı...

evet hamileyken bunun olması canımı iki kat acıttı...

eşiniz hamile hamile nefessiz kalıp boğulmanızı engelledi hayatınızı kurtardı siz hala hayatınızı zindan edin ne diyelim bu da sizin bakış açınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…