- 24 Ocak 2023
- 33
- 41
- 3
- Konu Sahibi SindirellaninAyakkabisi
-
Hemen söylememek ayrı 8 ay söylemeden durmak ayrı... bildiğin saklamış çocuğun olduğunuNe olursa olsun en başında söyleyebilirdi.
Bence bu tarzda durumlarda bilerek ilişki otursun diye hemen söylenmiyor. İtici
Aynısını kastediyorumHemen söylememek ayrı 8 ay söylemeden durmak ayrı... bildiğin saklamış çocuğun olduğunu
Boşanmış orası kesin allahtanBoşandığını siz mi tahmin ettiniz kendisi mi söyledi? Bir şok da oradan gelmesin?
Tepkiniz ne oldu? Ne söylediniz?Boşanmış orası kesin allahtan
Şoktayım yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem
Bence de… uzun bir süre geçtikten sonra bırakmaz diye düşündü galibaNe olursa olsun en başında söyleyebilirdi.
Bence bu tarzda durumlarda bilerek ilişki otursun diye hemen söylenmiyor. İtici
Evet bundan söz ediyorum. Tamamen planlı.Bence de… uzun bir süre geçtikten sonra bırakmaz diye düşündü galiba
E yani. İlişkinin başında duygular devreye girmeden söylemesi gerekirdi boşanmış biriyle devam edip etmemek senin kararın olurdu ona da saygı duymak düşerdi. Şuan kandırıldın ihanetin bir çeşidini yaşıyorsun.Boşanmış orası kesin allahtan
Şoktayım yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem
Yapamam dedim saygı duyuyorum dedi bugün mesaj atmış görüşelim mi son kez veda etmek isterim diye. İnanılmazzz moralim bozukTepkiniz ne oldu? Ne söylediniz?
Vallahi sakladı…. Arkadaşlarına da pot kırmayın demiştir kesin8 ay insan çocuğunu nasıl saklar ya.
Görüşme, manipüle edecek.Yapamam dedim saygı duyuyorum dedi bugün mesaj atmış görüşelim mi son kez veda etmek isterim diye. İnanılmazzz moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?