- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
oyle olsa bile cocugun kalbini kirmamak lazim acaba sinif degistme sansi varmi.Selam.
Kızım 4 yaşında bağımsız bir anaokulunun, 4 yaş grubuna başladı bu sene..
Kızım genel olarak herşeyi sünger gibi çeken, açıklama yapmakta zorlandığım bir cocuk.
Uslu, söz dinleyen ve onu seven birisine kalbini sonuna kadar açan bir cocuk.
Bir-kac kez öğretmenimiz eleştiride bulunmuştu, dikkati dağınık,aceleci gibi .
Iylestirmek adına, çok defa kapısını çaldım ve sorular sordum. Elestireler kesilmedi tabi.
23 nisan için dışarıdan foklor öğretmeni tutuldu. Dünde dersleri vardı. Kızıma bu sınıfın en simarigi sensin diye adıyla seslenmiş ve kızım üzülmüş.cogu zaman irdelemek istemedim kimsenin huzuru kaçmasın diye, ama bugün kat sayım yükseldi ve sayın öğretmenimiz kızım üzgün sanırım böyle böyle bir olay yaşanmış sıkıntı nedir dedim.
Hanımlar ben ne yapayım kızım seviyor, Seneye de gitmek istiyorm kimseyi kırmak istemiyorum.
başka anaokulu yok mu çevrede.benim de çocuğumun eksiklikleri var ama öğretmenimizden çok memnunuz.hep yapıcı oldu.ve bu öğretmene düşmeniz şanssızlık olmuş gibiSelam.
Kızım 4 yaşında bağımsız bir anaokulunun, 4 yaş grubuna başladı bu sene..
Kızım genel olarak herşeyi sünger gibi çeken, açıklama yapmakta zorlandığım bir cocuk.
Uslu, söz dinleyen ve onu seven birisine kalbini sonuna kadar açan bir cocuk.
Bir-kac kez öğretmenimiz eleştiride bulunmuştu, dikkati dağınık,aceleci gibi .
Iylestirmek adına, çok defa kapısını çaldım ve sorular sordum. Elestireler kesilmedi tabi.
23 nisan için dışarıdan foklor öğretmeni tutuldu. Dünde dersleri vardı. Kızıma bu sınıfın en simarigi sensin diye adıyla seslenmiş ve kızım üzülmüş.cogu zaman irdelemek istemedim kimsenin huzuru kaçmasın diye, ama bugün kat sayım yükseldi ve sayın öğretmenimiz kızım üzgün sanırım böyle böyle bir olay yaşanmış sıkıntı nedir dedim.
Hanımlar ben ne yapayım kızım seviyor, Seneye de gitmek istiyorm kimseyi kırmak istemiyorum.
Ogretmen ..sinifin en simarigi sensin..dediyse en simarigi sizin cocugunuzdur demek ki
Demek ogretmen basedemedi simarikligiyla biraz sitem etti cocuga
Bunda kizacak birsey yok
Cocugunuzun simarikligi size sevimli gelebilir ama diger cocuklara ve ogretmene pek de sevimli gelmemeye basladiysa ve ogretmen basedemiyorsa artik bence siz de kizinizla uygun dille konusun biraz
Sinif kurallarina uymasi gerektigini, arkadaslarini rahatsiz edecek davranislari yapmamasi gerektigini, ogretmenin dediklerine uymasi gerektigini anlatin
4 yasinda cocuk herseyi anlar.
Çok çok haklısın valla canım yazdıklarında.. Kimse çocuğunun negatif yönlerini kabullenmiyor. Aslında kabullense ona göre bir yol çizse çocuk düzelecek ama yok. Benim kızım yapmaz, benim oğlum yapmaz. Koridorda saç saça baş başa kız kavgası var, veli diyor benim kızım aslaaa kavga etmez. Sonunda kız itiraf ediyor, veli bu sefer de diyor ki "O zaman karşıdaki hak etmiştir." Böyle çocuk mu yetiştirilir? Annesi babası bunu diyen çocuk düzelir mi? Aksine bu sefer öğretmenlere kafa tutuyor, nasılsa kıçını (afedersiniz ) kurtaran var.Arkadaşlar bazen ciddi nasıl ortamlarda kalıyor öğretmenler anlamıyorsunuz bi tanıdığım akrabam aslında bir tane sınıfında ki cocuk yüzünden işi bırakmayı düşünüyor (kreş) çocuk tırmalıyor ve ısırıyor annesine söylüyorlar benim oğlum yapmaz diyordüzelmiyor çocuk en son dedim ki yapabiliyorsan videosunu çek goster annesine veliler çocuklarınız farkına varın az lütfen konu sahibi lafım size değil özellikle genel yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?