• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sinir ve sabırsızlık beni öldürecek..

La_Fee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
92
6
96
31
İstanbul
Merhaba:ssz:
Başlıktan da anlaşıldığı gibi çok sinirli ve sabırsız bi insanım..
Bu durumdan nefret ediyorum, böyle olmak istemiyorum. Her defasında bu son düzelicem deyip eskisi gibi oluyorum.
Oysa ki eskiden böyle bi problemim yoktu..
Ailevi sorunlarım oldu, babamı kaybettim, çok ağır şeyler yaşadım, bikaç ay önce depresyon tanısı konuldu, ilacımı 1 buçuk ay kullanıp bıraktım:14:
Bu aralar aşırı sinirleniyorum:ssz: Herkese bağırıyorum, ağır konuşuyorum, ağzımdan küfür bile çıktı o derece:43:
Napıcam nerden yardım alıcam hiç bilmiyorum:50:
Böyle bi durum yaşayan var mı acaba?...

1,5 ay kullandıüın antidepresan etkiye daha girmemiş yani hiç bir şekilde tedavi olmamışsın en az 6 ay kullanman lazım ilk bir hafta yarım atıp sonra tamamını atman lazım hapın bırakırkende aynı usulde bırakılır..başın sağolsun yaşadıüğın normal bir şey değil..ama benimde yapısal sabırsız ve sinirli biriyim...nefes tekniklerini kullanmanı tavsiye ederim birde seni sakinleştirecek insanlara bulaştırmayacak bir meşgale bende örgüye başlayacağım mesela..

Oncelikle basın sagolsun cnm rabbim yardimcin olsun. Bnde seninle ayni durumdayim ofkemi asla kontrol edemiyorum once sinirden ofkeden kopurup deliye donuyorum saydiriyorum sonra da ben neden normal degilim deyip agliyorum ben de 17 yasinda babami kaybettim, cok acilar yasadim. Ama gel gor ki kimseye anlatamazsin. Ikimeze de sabir sukunet diliyorum cnm

1,5 ay kullandıüın antidepresan etkiye daha girmemiş yani hiç bir şekilde tedavi olmamışsın en az 6 ay kullanman lazım ilk bir hafta yarım atıp sonra tamamını atman lazım hapın bırakırkende aynı usulde bırakılır..başın sağolsun yaşadıüğın normal bir şey değil..ama benimde yapısal sabırsız ve sinirli biriyim...nefes tekniklerini kullanmanı tavsiye ederim birde seni sakinleştirecek insanlara bulaştırmayacak bir meşgale bende örgüye başlayacağım mesela..

Teşekkürler canım..Evet çok az kullandım. Fayda etmediğinden değil bi an sinirlenip attım çöpe ilaçları kullanmicam diye..Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler:16:

Oncelikle basın sagolsun cnm rabbim yardimcin olsun. Bnde seninle ayni durumdayim ofkemi asla kontrol edemiyorum once sinirden ofkeden kopurup deliye donuyorum saydiriyorum sonra da ben neden normal degilim deyip agliyorum ben de 17 yasinda babami kaybettim, cok acilar yasadim. Ama gel gor ki kimseye anlatamazsin. Ikimeze de sabir sukunet diliyorum cnm

Teşekkürler canım senin de başın sağ olsun, ben de 16ımda kaybettim:50: bende öyleyim, sevdiğim insanı bu yüzden kaybettim. Ailemden de uzaklaştığımı hissediyorum, oturup ağlıyorum bu ben değilim diye dediğin gibi, Allah yardımcımız olsun, nasıl geçicek hiç bilmiyorum:14:

Teşekkürler canım..Evet çok az kullandım. Fayda etmediğinden değil bi an sinirlenip attım çöpe ilaçları kullanmicam diye..Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler:16:

Teşekkürler canım senin de başın sağ olsun, ben de 16ımda kaybettim:50: bende öyleyim, sevdiğim insanı bu yüzden kaybettim. Ailemden de uzaklaştığımı hissediyorum, oturup ağlıyorum bu ben değilim diye dediğin gibi, Allah yardımcımız olsun, nasıl geçicek hiç bilmiyorum:14:

Sagol kuzum ben antidepresani tam 8 yil kullandim birakmayi cok denedim arada dr gozetiminde biraktim olmadi basaramadim yine geri dondum. Bu ilaclar bünyeye kisa bi zaman etki ediyor,sonradinda ya dozu artırıyor dr yada ilaci değiştiriyor. Benim sana tavsiyem hic baslamaman. Cunku seni hayattan uzaklastirir uykuta kendini daha çok verirsin regl ni bile duzensiz yapar. Arkadaşlar in varsa onlarla zaman gecir gez dolas. Ve sinir aninda öncelikle simdi karsimda ki sinirlenip durduk yere bana satassa soylense vs olurmuydu olmaz tabi diye dusun oda yada ortam değiştir yap bi turk kahvesi ic rahatlamaya calis yavaş yavaş atlatirsin ins

Hayat hepimizi ayni yapti..bende ayniyim ozellikle sabirsizlik konusunda ve bu bazen hayatimda olumsuzluklara bile neden oldu...insanin doktoru kendisidir..biraz kendi kndini sakinlestirmeye calissan hemen ilaca basvurma bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kel ve merhemi durumu tamda beni anlatmissin canim.keske bi cocum bulabilsem hersey cok baska olacak...

Ayette "Allah sabredenlerle beraberdir." diyor.
Bir diğer ayette "ben bir şeyi sabır ve namazla isteyin." diyor.
Şimdi dön bir bak kendine.
Nefsini ve kişiliğini bir kez daha muhasebe et.
Şu dünya hayatı ve değersiz insanları için sinirlenip kendini yıpratmana değer mi?
Unutma ki insanlar belli fıtrat üzerine yaratılmıştır ve bazı kişilik özellikleri değişmez;
fakat Rabbine sığın ve senin bu kötü özelliklerinin hayatını etkilemesine izin vermesin.
Kolay gelsin...

Hayat hepimizi ayni yapti..bende ayniyim ozellikle sabirsizlik konusunda ve bu bazen hayatimda olumsuzluklara bile neden oldu...insanin doktoru kendisidir..biraz kendi kndini sakinlestirmeye calissan hemen ilaca basvurma bence...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen öyle ''insanın doktoru kendisidir ama inan ki kontrol altında tuttuğum zamanlarda bile bi an patlayıveriyorum, mesela iki gün iyiyim 3. günde illa bişi oluyo:ssz:

Kel ve merhemi durumu tamda beni anlatmissin canim.keske bi cocum bulabilsem hersey cok baska olacak...
Aynen Canım aynen, Rabbim senin de yardımcın olsun:ssz:

Ayette "Allah sabredenlerle beraberdir." diyor.
Bir diğer ayette "ben bir şeyi sabır ve namazla isteyin." diyor.
Şimdi dön bir bak kendine.
Nefsini ve kişiliğini bir kez daha muhasebe et.
Şu dünya hayatı ve değersiz insanları için sinirlenip kendini yıpratmana değer mi?
Unutma ki insanlar belli fıtrat üzerine yaratılmıştır ve bazı kişilik özellikleri değişmez;
fakat Rabbine sığın ve senin bu kötü özelliklerinin hayatını etkilemesine izin vermesin.
Kolay gelsin...

İnançlı bi insanım çok şükür, hepsinin farkındayım, sinirlendiğimde abdest alıyorum,Esmaul Hüsna çekiyorum, namaz kılıyorum, Yasin okuyorum ama o sinirim bi türlü yatışmıyo :50:

Back
X