- Konu Sahibi turuncukelebek
-
bence erkekler yardım etmemeli bizzat her şeyi onlar da yapmalı. Yardım nedir mesala bütün yemeği kadın yapar erkek sofrayı kurarsa yardım etmiş olur böyle değil bir gün yemeği de toptan o yapabilmeli ya da temizliği çünkü kadınlar da artık erkek gibi sabahın köründen akşama kadar dışarda çalışıyor eve gelince de iş bölümü yapılmalı bence her şey paylaştırılmalı yardım değil herkes üzerine düşeni yapmalı. Yoksa bütün yemeği ben yapmışım işten yorgun argın gelip bir sofra kurmakla bişi olmaz onu da yaparım yani mühim olanı iş bölümü bence.
Erkekleri bu şekilde yetiştiren yine biz kadınlarız..erkek de evde bir kere bile yapmadığı işi tabiki evlenince de yapmak istemiyor düşünsenize niye evlensin ki o zaman değil mi annesinin yanında herşey ayağına geliyor evlenince bulaşık yıkamaya başlıyor.. bence erkek yemek yapmasın birçoğu da yapamaz zaten o yemeği yaptıktan sonra ardında bıraktıklarını temizlemek daha bile zor olabilir ama ailesini korusun sahip çıksın faturaları o yatırsın ne bileyim bir pazara o gitsin pazar alışverişini yapabilecek düzeyde bilgisi olsun markete o gitsin evin ihtiyaçlarını bilsin maddi olarak evin yüzde 60 yükünü o üstlensin varsın süpürge yapmasın bulaşık yıkamasın.. ama birgün ev süpürülmeyince de niye pis diye laf etmesinyerimseniben
haklısın konu sahibi arkadaşım sonuna kadar! Erkeklerin işlerine gelmeyince bastırıyorlar hemen feminist damgası bende zaten doğuştan feministim iş hayatında bütün erkekler benden korkar! Bir türlü erkek delisi olamadım ne bekarken nede evlendikten sonra bu huyumuda çok seviyorum! Ne zamam ki bayan bayan a desteklerse bu ülkenin bayanlarıda güçlü olacak
Herkesin bakış açısı mutlaka farklıdır ama yapı gereği ben elinde cam beziyle bir erkeğin cam sildiğini hayal bile edemiyorum tuhaf geliyo, komik geliyo. Kadın kadın gibi davransın, erkekte erkek gibi.. Yaradılış gereği odun olan erkeklerimizi yumuşatmaya çalıştığımızdan beri yumoş gibi gezer oldular ortalıklarda. O kadar çok rastlıyorum ki artık sevgilim biseksüel, kocam gay bilmem ne diyen kadınlara lütfen erkekleri oldukları gibi bırakalım, genleriyle oynamayalım yoksa piyasada erkek kalmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?