- Konu Sahibi turuncukelebek
-
Erkeğinin, hayat arkadaşının, can yoldaşının arkasını toplamak kadını değersiz mi kılıyo? Neden herşeyi birbirine karıştırıyosunuz ki? Gurur duyulacak bir meziyet tam tersine. Dışarıda bir erkek gibi çalışıp evin nafakasına katkıda bulunmak, evini düzenlemek, temizlemek, yemeğini pişirmek, eşine karşı vazifelerini yerine getirmek ve varsa çocuklarıyla ilgilenmek her kadın bunu başaramaz. Yetebilmek buna denir işte sadece çalışıp kendi ayakları üzerinde durmayı beceren ve bununla böbürlenen ama başka hiçbir şeyden anlamayan kadına değil.. Sadece burda en önemli detay nedir biliyo musunuz erkeğin tüm bunlara saygı göstermesi ve eşini bu yönde her zaman her yerde her şartta takdir ederek motive etmesi gerisi boş.....
Erkeğinin, hayat arkadaşının, can yoldaşının arkasını toplamak kadını değersiz mi kılıyo? Neden herşeyi birbirine karıştırıyosunuz ki? Gurur duyulacak bir meziyet tam tersine. Dışarıda bir erkek gibi çalışıp evin nafakasına katkıda bulunmak, evini düzenlemek, temizlemek, yemeğini pişirmek, eşine karşı vazifelerini yerine getirmek ve varsa çocuklarıyla ilgilenmek her kadın bunu başaramaz. Yetebilmek buna denir işte sadece çalışıp kendi ayakları üzerinde durmayı beceren ve bununla böbürlenen ama başka hiçbir şeyden anlamayan kadına değil.. Sadece burda en önemli detay nedir biliyo musunuz erkeğin tüm bunlara saygı göstermesi ve eşini bu yönde her zaman her yerde her şartta takdir ederek motive etmesi gerisi boş.....
Herkesin bakış açısı mutlaka farklıdır ama yapı gereği ben elinde cam beziyle bir erkeğin cam sildiğini hayal bile edemiyorum tuhaf geliyo, komik geliyo. Kadın kadın gibi davransın, erkekte erkek gibi.. Yaradılış gereği odun olan erkeklerimizi yumuşatmaya çalıştığımızdan beri yumoş gibi gezer oldular ortalıklarda. O kadar çok rastlıyorum ki artık sevgilim biseksüel, kocam gay bilmem ne diyen kadınlara lütfen erkekleri oldukları gibi bırakalım, genleriyle oynamayalım yoksa piyasada erkek kalmayacak...
konuyu saptırmayın lütfen :) ama koynuna girdiğim adamın ayağını yıkamaktan da gocunmam veya bunu bir eziklik olarak düşünmem o da ayrı mesele :)
Herkesin bakış açısı mutlaka farklıdır ama yapı gereği ben elinde cam beziyle bir erkeğin cam sildiğini hayal bile edemiyorum tuhaf geliyo, komik geliyo. Kadın kadın gibi davransın, erkekte erkek gibi.. Yaradılış gereği odun olan erkeklerimizi yumuşatmaya çalıştığımızdan beri yumoş gibi gezer oldular ortalıklarda. O kadar çok rastlıyorum ki artık sevgilim biseksüel, kocam gay bilmem ne diyen kadınlara lütfen erkekleri oldukları gibi bırakalım, genleriyle oynamayalım yoksa piyasada erkek kalmayacak...
Ne zaman öğrenicek kk kadınları fikirlere saygı duymayı?
Ne gerek var ki düşüncelere müdahaleye?
Hayır yani o geyşadır sen feminist sana ne ki?
Seviyeli bi şekilde karşılıklı atışma olmadan tartışmayı sürdürebilmek imkansız bu forumda
İllaki bişiler diyip çileden çıkarıyolar Bu da klasik sonu kapanmaya giden bi kk konusu işte..
Herkesin bakış açısı mutlaka farklıdır ama yapı gereği ben elinde cam beziyle bir erkeğin cam sildiğini hayal bile edemiyorum tuhaf geliyo, komik geliyo. Kadın kadın gibi davransın, erkekte erkek gibi.. Yaradılış gereği odun olan erkeklerimizi yumuşatmaya çalıştığımızdan beri yumoş gibi gezer oldular ortalıklarda. O kadar çok rastlıyorum ki artık sevgilim biseksüel, kocam gay bilmem ne diyen kadınlara lütfen erkekleri oldukları gibi bırakalım, genleriyle oynamayalım yoksa piyasada erkek kalmayacak...[/QUO
Bence bir şeyi yanlış biliyorsunuz; Erkek ev işi yapınca yumuşamaz, gay kamyon şoförleri olduğunu duymuştum zamanında
Eğer bir kariyer hedefi yoksa veya kariyerli biri değilse en kötü ihtimalle maddi durumu müsaitse bir bayanın çalışmasından da taraf değilim ayrıca. Çalışan bayanlar için konudaki görüşe kısmen katılabilirim. Lakin günümüzde bütün işleri elektirikli aletlerin yaptığını düşünecek olursak bu şımarıklığa giriyor. O zaman bende derim ki yıllar önce annelerimiz, ninelerimiz hem tarlada çalışırlardı ki bu beden gücü gerektiren bir şey, hem çocuk bakarlardı hem de kocalarına hizmet ederlerdi. Onlar kadın değil miydi??? Onların ki can değil miydi? Modern çağda kadın olunca kadınlar daha mı bir hassaslaşıyo, verilmesi gereken değer fazlalaşıyo? Bu arada benim sülalemde ki hemen hemen bütün erkekler eşlerine yardımcı oluyo, babamda dahil bir çoğu mutfağa giriyo. Ama ben bu durumdan hoşlanmıyorum. Ayrıca konu burda bireysel tartışılmıyo ortak bir yaşamdan bahsediliyo. Elbetteki erkek tek başına yaşıyosa işini de kendi görecek. Ama bir evlilik söz konusuysa kadın da erkekte yerini bilmeli.
Herkesin bakış açısı mutlaka farklıdır ama yapı gereği ben elinde cam beziyle bir erkeğin cam sildiğini hayal bile edemiyorum tuhaf geliyo, komik geliyo. Kadın kadın gibi davransın, erkekte erkek gibi.. Yaradılış gereği odun olan erkeklerimizi yumuşatmaya çalıştığımızdan beri yumoş gibi gezer oldular ortalıklarda. O kadar çok rastlıyorum ki artık sevgilim biseksüel, kocam gay bilmem ne diyen kadınlara lütfen erkekleri oldukları gibi bırakalım, genleriyle oynamayalım yoksa piyasada erkek kalmayacak...[/QUOTE
kel alaka. peygamberimiz. kendi söktüğünü dikermiş. evi süpürürmüş. genlerle alakası yok.
herkes yaşam alanında her işi yapabilir.
5 yıllık evliliğimde. 2 yıl ev hanımı 3 yıl çalışan oldum. eşim 5 yıldır aynı değişmedi. peygamberimizin sünnetini çok güzel uygular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?