bu sizce feministlik midir?

Sizin enerjiniz fazla galiba o açıdan sorun yok süper kadına oynucam diyorsanız başarabilirseniz tebrikler ne diyim sizin bakış açısınız çok farklı daha fazla konuşmaya gerek yok bence.:CüvCüv:

Israrla yeni gelecek nesillerin erkeklerinde değişim bekliyoruz
Benim abim hiç işten anlamaz ama bi küçüğü çok anlayışlıdır çoğu şeye yardım eder en küçükse hangi akla hizmetse iş yapmaktan hep kaçar ilerde olacağıda aynısı.
Biz uğraşıyoruz ama çocuğun ruhunda var odunluk
Bazıları ısrarla yaptırmaya çalışsanda olmuyorlar yani

Bende her işten anlayan koca arıyorum ama yok yani.Herşeyin 3'ü ,5'i bir aradası var ama erkeklerin Yok

Bu kadar derdinize ne peki.Hem dışarda çalış hem eve gel SUPERWOMAN ol adam size cennet mi bağışlayacak CADIARZU
Günümüzde bu kadar şeyi yapan bir erkek bile içinden ah canım karım ne kadar iyi fedakar demiyor istisnalar hariç
Siz hasta olunca pervanenizde olmuyor
Boşanmada tüm varlığınıda vermiyor
Cennete ön sıradan yerde ayırtmıyor

Bura harici takıldığım elektronik ağırlıklı bir site var orda erkeklerin bayanlara bakış açılarını okumuş olsanız heralde hiç bi işe bulaşmayı bırakın erkeklerle evlenmek bile istemezsiniz.

Oh ne ala memleket. Ben üzerime vazife bile olmayan ama bana etiketlenmiş işleri yapmak için sosyal hayatımdan vaz geçeyim, sırf kariyerim hatırı sayılır olmadığı için çalışmam gereksiz olsun. Kendi ayaklarımın üzerinde durmam, ekonomik özgürlüğümün olması böbürlenmek olsun, bütün bunların arasında eşim de ortalığı daha iyi toplayıp ütüyü yaptıktan sonra şıkır şıkır giyinip bakımlı, güzel bir kadın olmam için beni "motive edecek" öyle mi?lmaz: Her şeyden önce eşim sizin kadar gaddar değil. İkincisi iş bölümü yapılınca, eşin ara gazı vererek "motivasyon sağlamasına" gerek kalmıyor. Ne kendinizi, ne eşinizi, ne evinizi, ne de bebeğinizi ihmal ediyorsunuz...bayanssulusmile

böyle erkekleri geçtim bu düşünceye sahip kadınların olması çok üzücü.
çünkü yarın bu kadınlar aynı zihniyette erkekler yetiştirecekler.
annesi, ablası küçük beyimizi şımartsın, bir dediğini iki etmesin, suyunu bile ayağına getirsin; yarın evlenince de kendini prens zanneden beyimizin kahrını elin kızı çeksin.
bir erkeğe hizmet etmek için gelin, kayınvalide, görümce hepsi birbiriyle yarışırsa erkek de kadını hizmetçi yerine koyar.

Üstün Dökmen'in bu konuyla ilgili bir cümlesi vardı: "erkekler bir çok işe kadın işi derler ben erkeğim cam silmem derler mesela. ama pencerede eğile kalka karısına cam sildiren adama ben adam demem." gibi bir şeydi.
neyseki babam da sevgilim de sizin zihniyetinizde değil.
kaldırmayın bu erkeklerin totosunu bu kadar.
bu ne hizmet etme aşkı anlamıyorum ki ben.
işin kötüsü yarın belki bir erkek evlat yetiştireceksiniz ki onunla evlenecek kızın vay haline...

konuyu saptırmayın lütfen :) ama koynuna girdiğim adamın ayağını yıkamaktan da gocunmam veya bunu bir eziklik olarak düşünmem o da ayrı mesele :)[/QUOTE]

konuyu saptıran ben değilim konuyu sapkınlaştıran sizsiniz,tek tip düşünce olmasını beklemiyoruz burda ama sizin gibi kör zihniyete sahip kadınları anlamıyoruz ben kendi adıma da sizin gibi bakan kadınlara hiç üzülmüyorum kendiniz zaten bunları yaşamaktan zevk duyuyormuşsunuz böyle olması gerektiğini söylüyorsunuz,işten çıkmanız isabet olmuş evliyseniz eşinize maaş talebinde bulunun geri çevirmez çünkü bu düşüncelerinizle eş değil evin çalışanı durumundasınız,a tabi koynuna girdiğinizi (ki bu sizin söyleminiz)varsaymazsak ,ama bunu da kadının birinci görevi olarak düşünüyorsanız onu da maaşa ekleyebilirsiniz...

konuyu saptırmayın lütfen :) ama koynuna girdiğim adamın ayağını yıkamaktan da gocunmam veya bunu bir eziklik olarak düşünmem o da ayrı mesele :)

konuyu saptıran ben değilim konuyu sapkınlaştıran sizsiniz,tek tip düşünce olmasını beklemiyoruz burda ama sizin gibi kör zihniyete sahip kadınları anlamıyoruz ben kendi adıma da sizin gibi bakan kadınlara hiç üzülmüyorum kendiniz zaten bunları yaşamaktan zevk duyuyormuşsunuz böyle olması gerektiğini söylüyorsunuz,işten çıkmanız isabet olmuş evliyseniz eşinize maaş talebinde bulunun geri çevirmez çünkü bu düşüncelerinizle eş değil evin çalışanı durumundasınız,a tabi koynuna girdiğinizi (ki bu sizin söyleminiz)varsaymazsak ,ama bunu da kadının birinci görevi olarak düşünüyorsanız onu da maaşa ekleyebilirsiniz...[/QUOTE]

ne güzel işte siz ve sizin gibi düşünenler öyle bir hayat şekli arzusu içindesiniz ve öyle mutlu oluyosunuz, ben ve benim gibi düşünenlerse bu şekilde. sorun ne?

Ahanda Stepford kadınlarından. Ben film sanıyordum gerçekmiş.

Vovvv

Demek cam silen, bulaşık yıkayan erkeğin gay veya biseksüel olma ihtimali yüksek. Hangi bilimsel olan yada olmayan kaynağa dayanarak çıkardınız bu anlamı ya da uydurdunuz mu demeliydim :26:

Allah iyiliğinizi versin

Ne zaman öğrenicek kk kadınları fikirlere saygı duymayı?
Ne gerek var ki düşüncelere müdahaleye?
Hayır yani o geyşadır sen feminist sana ne ki?
Seviyeli bi şekilde karşılıklı atışma olmadan tartışmayı sürdürebilmek imkansız bu forumda
İllaki bişiler diyip çileden çıkarıyolar
Bu da klasik sonu kapanmaya giden bi kk konusu işte..

bu durumda kimsenin ne düşündüğü umurumda değil ama eşimin masayı toplarken benimle birlikte iki tabak kaldırması.....zaman zaman kendi ütüsünü yapması...ben yemek yaparken onun salatayı yapması benim gözümdeki değerini kat be kat artırıyor ve çok şanslı olduğumu hissettiriyor...

erkeğinde, kadının da kendi yapabileceği işleri keyfiyen başkasına yaptırmasından hoşlanmıyorum....

ha insanın içinden gelir yapar başka...ama zorunlulukmuş gibi tüm işin bir kişinin üzerine yıkılması garip...ve ben öyle bir evde büyümeme rağmen bu şekilde düşünüyorum belki annemin sıkıntısını gördüğüm için...şu anda da 3 erkekle başbaşa 60 yaşında ve hala herkesin yükü onun omuzlarında yazık değil mi...tek suçu çalışmamak mı??

sorunuzun cevabınagelince bence bu feministlik değildir insana saygıdır feminislik çok dha başkabişey olsa gerek...

Son düzenleme:

haklısın....

ne gerek var çileden çıkmaya herşey zaten sanalken....

Ben herşeyi yapan bir eş bulursam adama yapışır bırakmam derdim buldum ama bu kez de adamın huyu ters çıktı
Hem ev işi hem çalışma yapacak bir eş bulursam hiç mi hiiçççç itiraz etmem
Neden kendime zaman ayırmak sevdiğim bir şeyi yapmak varken herşeye koşup kendimi harap edeyim yaşlanayım
Onun yerine bakımımı yaparım sporumu tırmanışıma giderim alışverişime
Birde Saba Tümer gibi kahkaha atar keyf yaparım ama nerdeeeee

Ninelerimiz in çektiği çileyi normalleştirmeniz de ilginç hayat doğal olarak iyiye doğru gitmeli normal olanı budur, siz de sanırım kadın 2. sınıf algılanıyor..

Allahım bana yumuşak,anlayışlı,neşeli,eğlenceli,bana uyum sağlayacak,her işten anlayan bir eş nasip et
Maço olmasın ama light olabilir.
Annesinin ağzına bakmayan
Orta yolu bulan
Güzel yaşlanmamı sağlayacak
Birde beni Everest'e çıkartacak bir EŞ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…