- Konu Sahibi turuncukelebek
-
Herkesin bakış açısı mutlaka farklıdır ama yapı gereği ben elinde cam beziyle bir erkeğin cam sildiğini hayal bile edemiyorum tuhaf geliyo, komik geliyo. Kadın kadın gibi davransın, erkekte erkek gibi.. Yaradılış gereği odun olan erkeklerimizi yumuşatmaya çalıştığımızdan beri yumoş gibi gezer oldular ortalıklarda. O kadar çok rastlıyorum ki artık sevgilim biseksüel, kocam gay bilmem ne diyen kadınlara lütfen erkekleri oldukları gibi bırakalım, genleriyle oynamayalım yoksa piyasada erkek kalmayacak...[/QUOTE
kel alaka. peygamberimiz. kendi söktüğünü dikermiş. evi süpürürmüş. genlerle alakası yok.
herkes yaşam alanında her işi yapabilir.
5 yıllık evliliğimde. 2 yıl ev hanımı 3 yıl çalışan oldum. eşim 5 yıldır aynı değişmedi. peygamberimizin sünnetini çok güzel uygular :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
konuyu nereye açsam bilemedim ama bahsediceğim şeydne dolayı dertliyim kadınlar adına,geçen gün derste de bu yazıcağım konu geçti 'erkekler nasıl olmalı?'konu başlığı bu ama nasıl olmalı derken eşlerine annelerine ablalarına yani bayanlara iş güç konusunda nasıl davranmalı asıl soru buydu tartışıldı edildi ve neler neler çıktı ortaya inanamadım,ben erkeklerin eşlerine,annelerine kesinlikle yardım etmelerinden yanayım hatta yardım kelimesi bile basitleştirip kaytarma sağlıyor kendi işlerini kendileri yapsınlar istiyorum pek çok arkadaşımda yakınımda görüyorum erkek çocuklarının bir dediği iki edilmiyor bu çocuklara hep paşa dneiliyor çocuk büyüdüğünde kendisini paşa sanıyor:roflol:ama rahatsız edici bir durum aslında 10yaşına geliyor suyu annesinden istiyor 20yaşına geliyor paşacıkları elleriyle besleseler anneleri ses etmicek duruma geliyorlarben buna sinir oluyorumkötükedihüsobiz erkeklerin kölesi miyiz yaa,sınıfta bir çocuk evli diyor ki ben eşime yardım ediyorum ama sadece o hasta olduğu zamanlarda geri kalan zamanda karışmam ya neden böylee hadi eskiden kızlar okutulmuyordu ev hanımı oluyorlardı onu kısmen anlıyoduk e şimdi kadında çalışıyo erkekte hatta bazı kadınların işleri erkeklerden daha ağır oluyor eve daha geç geliyor o pabucumun paşaları-tatlicadiarzu-el ensede hadiii yemekk daha hazır değil mi diye yaygara yapıyolar ve sınıfta kızların azımsanmıcak miktarda olan kadarı bulaşık yemek ütü çamaşır bizim görevimiz tabikid ebiz yapıcaz görüşünde!!evli ablalarım ya siz söyleyin yazık değil mi size ağrınıza gitmiyo mu hizmetçi gibi görülmek evde sırf rahatlıklarını devam ettirmek için evlilik yapmaları erkeklerin üzmüyor mu sizleri??
Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
teşekkürler :)
Allah herkese iki dünya mutluluğu versin ...
konuyu nereye açsam bilemedim ama bahsediceğim şeydne dolayı dertliyim kadınlar adına,geçen gün derste de bu yazıcağım konu geçti 'erkekler nasıl olmalı?'konu başlığı bu ama nasıl olmalı derken eşlerine annelerine ablalarına yani bayanlara iş güç konusunda nasıl davranmalı asıl soru buydu tartışıldı edildi ve neler neler çıktı ortaya inanamadım,ben erkeklerin eşlerine,annelerine kesinlikle yardım etmelerinden yanayım hatta yardım kelimesi bile basitleştirip kaytarma sağlıyor kendi işlerini kendileri yapsınlar istiyorum pek çok arkadaşımda yakınımda görüyorum erkek çocuklarının bir dediği iki edilmiyor bu çocuklara hep paşa dneiliyor çocuk büyüdüğünde kendisini paşa sanıyor:roflol:ama rahatsız edici bir durum aslında 10yaşına geliyor suyu annesinden istiyor 20yaşına geliyor paşacıkları elleriyle besleseler anneleri ses etmicek duruma geliyorlarben buna sinir oluyorumkötükedihüsobiz erkeklerin kölesi miyiz yaa,sınıfta bir çocuk evli diyor ki ben eşime yardım ediyorum ama sadece o hasta olduğu zamanlarda geri kalan zamanda karışmam ya neden böylee hadi eskiden kızlar okutulmuyordu ev hanımı oluyorlardı onu kısmen anlıyoduk e şimdi kadında çalışıyo erkekte hatta bazı kadınların işleri erkeklerden daha ağır oluyor eve daha geç geliyor o pabucumun paşaları-tatlicadiarzu-el ensede hadiii yemekk daha hazır değil mi diye yaygara yapıyolar ve sınıfta kızların azımsanmıcak miktarda olan kadarı bulaşık yemek ütü çamaşır bizim görevimiz tabikid ebiz yapıcaz görüşünde!!evli ablalarım ya siz söyleyin yazık değil mi size ağrınıza gitmiyo mu hizmetçi gibi görülmek evde sırf rahatlıklarını devam ettirmek için evlilik yapmaları erkeklerin üzmüyor mu sizleri??
zamanında çalıştım ama artık çalışmıyorum çalıştığım dönemde de şimdi de eşim çok yardımcı olur bana
olmaması diye birşey düşünemiyorum bile kadın dediğin köle değildir,hizmetçi değildir herkes kendi üzerine düşeni yapmak zorundadır
feminizmse de bu düşüncem evet feministim nolmuş?
bir erkek,sırf erkek olduğu için bir kadından üstün değildir! evet bedenen güçlüdür ma akıl ya da haklar açısından erkek asla üstün değildir erkek olduğu için!
anneler oğullarını,sahip olmak istedikleri eşte aradıkları özelliklere göre yetiştirmedikten sonra kadınlar bu ülkede ezilmeye mahkumdurlar suçlu oğullarını böyle yetiştiren anneleridir!
valla bedenen de daha güçlü olup olmadıklarını merak ediyorum ben kadın hem evde hem dışarıda çalışıyor gık demiyor bir erkek iki günde ölür yorgunluktan muhtemelen hele de hamileyken gene aynı üstüne adet sancısı çekiyoruz kiminin ki ne kadar şiddetlidir malum buna rağmen belli etmemeye çalışır çalışırız ev işi yaparız doğum sancısına biz katlanırız ağda bile ne kadar dayanıklılık isteyen birşey
belki erkek benden daha ağır şeyleri kaldırabilir ama muhtemelen ben bir kadın olarak acıya daha dayanıklıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?