- Konu Sahibi mercan3008
-
ara öğünde 1 bardak sütlü kahve 3 ceviz yedim
kimse uğramamış buraya önerileriniz yorumlarınız yok mu
garip bi tesadüf olmuş bende bugün başladım ve 30 kilo vermek istiyorum
evet canım birbirimize destek olup bir daha almamak üzere verelim inşallah bu kiloları
bu arada ara öğünde 1 trabzon hurması, 1 muz ve yarım paket form bisküvi yedim emzirdiğim için çabuk acıkıyorum
Merhaba canim. İnsallah istedigin kiloya ulasirsin. Ben de 40 kusur kilo vermeye calisiyorum ama rahatsizim birkac gundur uyamadim diyete. Gerci dogru durust bisey de yemedim.
Bu arada gece acikirsan bir bardak sutun icine yarim cay kasigi hatta daha az tarcin koy onu ic hemen istahi kesiyor.
54 kilo ile evlendim ...64 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim ..çıktığımda 71 kiloydum bebeğim 2 aylık olduğunda ben 79 kiloydum..kendime dur demem lazımdı diyetisyene gittim şuan beşinci haftamdayım 74 kiloya düştüm... haftada bir kilo veriyorum...bebeğimi emzirdiğim için düşük kalorili bir diyet uygulayamıyorum...diyet listemde elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..gündede yarım saat spor yapıyorum ..kendi kendime eğzersiz zumba dansı falan ...planlı şeyler değil yani..eğer istersen diyet listemi paylaşa bilirim..her hafta değişiyor programım..
Merhaba günlüğün hayırlı olsun benim de yaklaşık 40 kg fazlam vardi yaklasik 5kg dan kurtuldum. Ama önümde daha çok yol var.istersen destek olurum ara ara ugrarim.umarim istediğimiz kilolara ulasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?