- Konu Sahibi mercan3008
-
Hala aynı kilodayim tamam kacamaklarim oldu ama 98, 5 olmuştu 2 gunde simsi tekrar ayni kilodayim ya napcam ben butun motivasyonum gidiyor boyle olunca psikolojim altüst olmuş durumda
Canim paylasirsan sevinirim benim öyle belli bir listem yok dikkat etmeye çalışıyorum kacamak yapmazsam kilo veriyorum ama evde olmadigim zamanlarda zor oluyorinsallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz. Birde 5 hafta icinde sütünde azalma oldu mu?
selam :)
hemen kendini topluyosun hadi ama verilecek bir sürü kilo var ve bir yerden başlamak gerek
bir kere her gün buraya menülerini yaz ve seni takip edebilelim.. ben her gün günlüğüme menülerimi yazmaya gayret ediyorum..
birbirimizi takip edip olumlu eleştirilerde bulunabiliriz..
bir haftalık lisatemi yazayım sana..
allaha şükür sütümde hiç azalma olmadı... çünkü çok düzenli ve yeterli besleniyorum....
günlük 30 dk gezersiz yapcaksın..
3lt su
1 fincan yeşil çay
1 fincan humana çay
1 fincan beyaz çay bunları her gün tüketeceksin
(sabah08:30 ) çay şekersiz , 1 yumurta bir kibrit kutusu peynir,5 zeytin ,2 dilim tahıllı ekmek yeşilllik serbest
(ara öğün11:00)1 meyve bir hurma 2 ceviz
(öğle13.30)5 köfte büyüklüğünde ( et ,tavuk yada balık ) 1 dilim ekmek tahıllı yarım su bardağı yoğurt yağsız salata
(ara öğün 16:00) 1 meyve bir hurma 1 su bardağı kefir yarım paket kepekli bisküvi
(akşam 18.30)8 kaşık sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt2 dilim tahıllı ekmek
ara öğün 21:00_21:00)1 meyve bir hurma bir su bardağı süt
bu benim başlangıç listemdi... her hafta değişiyor listem ...ümitsizliğe kapılmak yok =) bu kilolar gidecekkkkk
canım hergün tartılırsan bir süre sonra tartının ileriye doğru gittiğini farkedersin sebebini bende bilmiyorum demedi deme :))haftada bir gün belirle kendine ve aynı kıyafetlerle veyahut çıplak o gün tartıl etkisi var baya :)
Canim liste icin sagol yalniz birsey sorucam beyaz cayi nereden bulabiliriz birde listende nasil degisiklikler oluyor kalori azaliyormu?
canım ben aktardan buldum ..kalori azalmıyor.. yerleri falan değişe biliyo bir ara öğün kalka biliyo..
şuan ki listemde her gün farklı bir menü var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?