Bu Son Olsun, Tam Olsun vee 56

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Merhaba, 2013 aralık ayından beri zayıflama ile uğraşıyorum 88 ile başladığım yolculuguma temmuzda 64 ile devam ederken bosladim ve bıraktım direk 67 sonra 1 hft önce karatay yapayım dedim, çalıştığım için onu tam yapamadım, bu yüzden tekrar kalori sayımı ile zayiflama ya devam edicem. Bana katılmak isteyen olursa da çok sevinirim birbirimizi motive ederiz.

Merhaba, 2013 aralık ayından beri zayıflama ile uğraşıyorum 88 ile başladığım yolculuguma temmuzda 64 ile devam ederken bosladim ve bıraktım direk 67 sonra 1 hft önce karatay yapayım dedim, çalıştığım için onu tam yapamadım, bu yüzden tekrar kalori sayımı ile zayiflama ya devam edicem. Bana katılmak isteyen olursa da çok sevinirim birbirimizi motive ederiz.

of of ne olcak bu kilo sorunu bende anlamadım gitti

bir türlü kendimi motive edemiyorumm

aslında çok yiyen biri de değilmi fakat kafaya takıtıkcaa böyle oluyorum bende 66-67 gidip geliyorum aslında 63-64 kg

kendimi iyi hissediyom

bende mi katılsam size aceppppp

of of ne olcak bu kilo sorunu bende anlamadım gitti

bir türlü kendimi motive edemiyorumm

aslında çok yiyen biri de değilmi fakat kafaya takıtıkcaa böyle oluyorum bende 66-67 gidip geliyorum aslında 63-64 kg

kendimi iyi hissediyom

bende mi katılsam size aceppppp

Aynen bende çok yiyen biri değilim, katilirsaniz sevinirim. Yediklerimizi yazarak hatalarimizi goruruz

Aynen bende çok yiyen biri değilim, katilirsaniz sevinirim. Yediklerimizi yazarak hatalarimizi goruruz

ah ah ömrüm diyet yapmakla geçti ben zamanına 78 kg dan 60 kg düştümmm :eek::eek::eek: ama gel görkiii hep başa dönüyommmm

şu beslenmeyi bir hayatıma katsam

10 gün yapıyorum 11 gün sıkılıp bırakıyommmmmm m:KK17::KK17::KK17:

Yaseminim nasılsın cnm aynen cnm birbirimizi bi biraktik bidaha hiç motive olamadık. ..bana çok iyi geliyodunuz hadi arkadaşım yine basaralim

Aynen cnm bir çok şey denesemde sizsiz olmuyo size çok alınmıştım bennnn hadi cnm yine başarılım gayet motiveyimmm cicimmm seni buldum daha iyi oldum

Kızlar günaydın bende birkaç kilo vermek istiyorum en azından bayrama kadar verebilir miyim sizce?

Ya geçen hfta tatile gitmeden 74 tüm şimdi 78 anlamadım inan ben bu bünye mi. .hala çözemedim. ...şimdi tartildim 78.0 allahim şakami bu ya insan bu eziyeti kendine nasıl yapar...neyse dusmuyorum ve 55 olmak umuduyla sabahki menusu yazıyorum. ..

1 salatalık 1 domates 1 yumurta 1 dilim tam buğday ek.maydonoz sivri biber.1 adet karper. .. (lor alcam bugunluk böyle oldu) şekersiz sutsuz nescafe

Sen kaç oldun cnm aramızda hep 10 kilo vardı senle

Ya geçen hfta tatile gitmeden 74 tüm şimdi 78 anlamadım inan ben bu bünye mi. .hala çözemedim. ...şimdi tartildim 78.0 allahim şakami bu ya insan bu eziyeti kendine nasıl yapar...neyse dusmuyorum ve 55 olmak umuduyla sabahki menusu yazıyorum. ..

1 salatalık 1 domates 1 yumurta 1 dilim tam buğday ek.maydonoz sivri biber.1 adet karper. .. (lor alcam bugunluk böyle oldu) şekersiz sutsuz nescafe

Sen kaç oldun cnm aramızda hep 10 kilo vardı senle

bende 66-67 kg arası gidip geliyommmmmm

spora gidiyordum iyi di okullar açılınca gitmem zor olacak kanımca bakalımm

olmazsa hafta sonuna aldırmaya çalışacam

benimde bugunlerde bir iştahsızlık var sorma gitsin

ama birşeyler yersemde kalorisi yüksek şeyleri yiyommm

bende 63-64 kg kendimi mutlu hissediyom

kesin az çok dikkat etmezsem bende şişecemmmmm

soya gene gelse o bizi çok güzel toparlıyordu demiii

Hosbulduk cnm benimEn Büyük KK bugün sbh erkenciyim oglanı servise kaldirmadan yaziyim dedim...sbh tartildim ve 77.5birazdan kahvaltımi yazarım ihmal etm

Xnm yazdım faceden ama donmedi yaaa. ..
Bugün sbh 1 domates beyaz peynir çok az...1 dilim tam buğday ekmeği nescafe.

Oglen fırında tavuk but...ayran...baya doydummm

Bir sürü pasta kek mayali yaptım yarına misafirlerim var

Aksam da çorba yeter diye düşünüyorum öğlen geç yedim

Eveet bugün tam anlamıyla başlıyorum.

Kahvaltı 200 ml light süt
1 salatalık
8 tane tuzsuz fıstık
2 Kibrit kutusu peynir
1 avuç kuru siyah üzüm
1 muz

Ara 1 mandalina

Öğle küçük sultan kebabı